Burtici fericite de septembrie-octombrie (208)
Raspunsuri - Pagina 17
Roxxy80 spune:
Faptul ca nu produc mai mult laptic nu mi-l pot explica nici eu. Am baut cam 3 litri de lichide pe zi, am luat galafor, mananc bine, copilul a fost pus la san la cerere. habar nu am si asta ma deprima rau de tot. Am facut absolut tot ce nu am facut la Matei.
Sanul la care am facut mastita e un san mai cu probleme. Mai tot timpul mi-au aparut noduli si s-au infundat canalele, desi o puneam tot timpul la sanul ala cand era infometata si trageam si cu pompa. S-a infundat un canal si alaltaieri noapte am inceput sa simt o durere f puternica dintr-o data +frisoane f f mari. Am tras cu pompa, dar nu am reusit sa desfund cum trebuie si dimineata deja ma simteam f f rau si din frisoane a inceput sa-mi arda tot corpul. Aveam 40 febra rectal (asa am fost sfatuita sa-mi iau temperatura pt ca sanii imi ardeau infiorator si putea sa-mi arate gresit termometrul daca imi luam sub brat).
Referitor la cantitatea de laptic trebuia sa-mi pun semne de intrebare de mai multe zile. Am fete in parc care au nascut inainte sau imediat dupa mine si scot la un muls si un biberon de 100 de ml dintr-un singur san, iar eu de abia reusesc sa scot 30 de ml din ambii sani
.
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Roxxy ce rau imi pare ca ati avut o perioada asa de grea! Ooofff, oare de ce nu ai avut laptic, si de ce ai facut mastita? 36+ Alex - cumparaturi bebe |
Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)
carinablanca spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Roxxy80 Faptul ca nu produc mai mult laptic nu mi-l pot explica nici eu. Am baut cam 3 litri de lichide pe zi, am luat galafor, mananc bine, copilul a fost pus la san la cerere. habar nu am si asta ma deprima rau de tot. Am facut absolut tot ce nu am facut la Matei. Sanul la care am facut mastita e un san mai cu probleme. Mai tot timpul mi-au aparut noduli si s-au infundat canalele, desi o puneam tot timpul la sanul ala cand era infometata si trageam si cu pompa. S-a infundat un canal si alaltaieri noapte am inceput sa simt o durere f puternica dintr-o data +frisoane f f mari. Am tras cu pompa, dar nu am reusit sa desfund cum trebuie si dimineata deja ma simteam f f rau si din frisoane a inceput sa-mi arda tot corpul. Aveam 40 febra rectal (asa am fost sfatuita sa-mi iau temperatura pt ca sanii imi ardeau infiorator si putea sa-mi arate gresit termometrul daca imi luam sub brat). Referitor la cantitatea de laptic trebuia sa-mi pun semne de intrebare de mai multe zile. Am fete in parc care au nascut inainte sau imediat dupa mine si scot la un muls si un biberon de 100 de ml dintr-un singur san, iar eu de abia reusesc sa scot 30 de ml din ambii sani .
Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009) |
Parerea mea e ca nu are rost sa te mai stresezi ca nu ai laptic suficient si sa ii dai si supliment pe langa san la bebe. Oricum nu ai ce face si stresul va face laptele sa se termine si mai repede. Situatia e cam la fel si la mine. La un muls abia am scos 60 ml de la ambii sani. Dar sa stii ca eu mai practic si proba suptului si bebelina la supt scoate mai mult decat la muls 80-100 ml de la ambii sani. Care bineinteles ca nu ii ajunge dar mai ii dam si supliment. Ceea ce mie mi se pare ok. SI eu am baut toate ceaiurile si beau si acum ceai de lactatie de la Fares combinat cu Galactogil si doar atat iese. Oricum, si pana cand avem putin laptic la san trebuie sa il dam bebeului ca sa il mai protejam.

de scumpete de fetita (31.08.2009)
suede spune:
Ma bag la somn,ca sunt rupta....
Si inca o data pe ziua de azi:

HAI ALEX!!!!

36+
Mihnea Costin
raluk16 spune:
Roxxy e clar ca ai facut tot efortul posibil! Nimeni nu cred ca te-ar putea invinovati. Imi pare tare rau si de laptic, si de stresul tau, si de faptul ca acum ai febra si nu te simti bine. Sper sa se rezolve rapid si usor cu mastita! 

Si in acelasi timp nu cred ca cineva te-ar putea invinovati de ce ai insistat atat. Tu ai vrut sa faci cum e mai bine pentru puiul tau. 
36+
Alex - cumparaturi bebe
liliac1 spune:
Raluk vazut din nou pozicile voastre...doar asa ca sa ma asigur ca zgarieturile care mi-au aparut sunt facute cu buna stiinta...
Pai voi aveti o camera cat am eu tot apartamentul 
Fain tare de tot!!
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
cu
Radu-Mihai 36+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
MangaGirl spune:
gagici, ma luara niste draci pe seara de nu mai stiu ce sa mai fac. Copilul asta vrea sa ma sufoce...imi apasa atat de tare pe stomac/ficat de ma indoaie junghiurile...si as vrea sa ma calmez...dar cu cat ma ia panica la gandul ca stau ca biata adinus peste program...si zau ca nu vreau.
Crissbebe ce copil frumos aveti acolo. sa va traiasca. 

MangaGirl
39+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 6 ZILE 
MangaGirl spune:
roxxy imi pare rau ca ai patit asa ceva. sa nu te deprimi. 

MangaGirl
39+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 6 ZILE 
raluk16 spune:
Liliana
la noi (tinerii) acasuca nici nu ar fi incaput un patut! Asa ca ne-am mutat la ai mei. Dar si aici, ca sa incapa mobila pentru bebe le-am desfiintat livingul
si am mutat mobila din camera mea in fostul living. Si acolo am mai pus in plus mobila bebeului. De aia e asa mare. Si eu ma bucur ca am spatiu, nu stiu cum va fi cand va trebui sa ne separam de puiut, ca nu e bine sa doarma multa vreme cu parintii.
Maria imi amintesc cate le mai spuneam fetelor de indus nasterea, din ce citeam. Uite un www.youtube.com/watch?v=vQPs7Apqiac&feature=PlayList&p=51AE04447427DFE8" target="_blank">video. Si in plus, ce citesti si tu pe babycentre alea, cu plimbari, la deal in sus, la deal in jos, cu sex
, cu nipple stimulation... ce mai era oare?
Si eu acuma am revazut prima parte din dvd-ul ala cu laugh and learn about childbirth si m-am ingrijorat ca zice ca faptul ca nu se coboara bebe din saptamana 36 e un semn ca e prea mare
si s-ar putea sa nu se poata naste natural...
. Si mi-am mai pus o intrebare, erau acolo in film cateva carora li se subtiase colul cu cateva saptamani inainte. Si zicea Sherry ca asta e un semn de nastere rapida si usoara. Deci nu ma refer la dilatatie, ci la subtiere. Ca zice acolo ca daca nu se subtiaza, nu trece de la dilatatie 5 incolo...
No acuma pe cine gasesc eu sa-mi spuna daca se subtiaza
, ca al meu doctor nu cred ca verifica asa ceva... Cred ca voi vedea doar atunci, daca vad ca nu avanseaza lucrurile. Oricum si Sherry zice ca nu poti face absolut nimic ca sa-l ajuti sa se subtieze.
Si am si eu un semn din asta premergator!
De luni incoace am "vaginal discharge"
. Adica dintr-o data e si altfel, si mai multa
. Ca ma enerva ca n-am nici un semn, insemna ca ajung si eu la 40...
Si am uitat sa va spun, deja imi pusca pielea de langa buric
. Adica in jurul buricului, pe o raza de vreo 3 cm, este o piele fina fina, fara pic de par, care inainte a fost inauntrul buricului (imi dau seama de asta dupa o cicatrice care inainte imi era la marginea gaurii ca un piercing, iar acum e la vreo 4-5 cm de buric
). Acum pielea aia fina devine mov, ca o vergetura imensa in forma de cerc. Si aproape pushca.... 
Cam multe detalii 
36+
Alex - cumparaturi bebe
Clodute spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adriana_m Clodute vroiam sa-ti zic ca si copilul meu a avut pete rosii pe pleoape la ambii ochii cand s-a nascut. Iar cand plangea se inrosea si mai tare. Dar cu timpul s-a mai atenuat roseata. el are si tenul alb si se vede imediat. Acum nu se mai vad (are 5 ani), doar daca plange foarte mult. Dar in rest nu se mai vad. Raluk sa sti ca si eu am exact aceleasi temeri ca si tine. Dar mi-a fost jena sa intreb si pe alta lume daca ii este frica ca vad ca fetele sunt asa de curajoase aici. Aseara am avut niste contractii destul de puternice de am crezut ca nasc acasa si m-am speriat toata. Si nu inteleg de ce reactionez asa. Si dupa ma enervez pe mine ca uite ce slaba sunt. Frumos te-au imbarbatat toate fetele (si pe mine). Deci cumva trecem noi si peste asta. Eu sper sa nu ma panichez si sa nu mai colaborez cum trebe cu dr. Si doar e a doua oara cand trec prin asta si totusi... Doamne ajuta sa avem nasteri usoare si sa ne intareasca D-zeu s atrecem cu bine peste toate ca la final se merita toate. Alex se vede ca nu a vrut bebe sa vina pe 25. Ca in Romania nicaieri... Of. Odihna placuta azi si maine va fi bine. Adriana 38+ cu si Robert Cristian (08.26.2004) |
Multumesc mult
asa sper si eu (dar cum spuneam dr mea a fost cam radicala si m-am speriat si de aceea v-am intrebat) 
Ellenuta spune:
multumesc fetelor .. am mai luat un paracetamol, lamaie si ceaiut .. mor de draci dar ce sa mai fac acum ..
cris bine ati venit acasa!! ce bolfosel dulce si frumos aveti voi acolo! parca seamana cu tati, nu?? papa tzitzi?
roxxy draguta mea .. te rog nu te mai supara atat. nu se poate si gata .. de ce sa te distrugi psihic si sa-o transmiti si agitatia copilului. da-i san cat e si supliment si cu asta basta. cresc copilasii mari si cu formula .. hai nu mai fii supi, ai facut tot ce e omeneste posibil. hai mami .. capul sus si gandeste-te ca bebe si mateias au nevoie de o mami relaxata si linistita, nu de o mami mereu cu pompa si cu masuratoarea in mana .. pupici!
luci ce mai face gogo? va pune parul pe moatze??
mary voi ati ajuns deja la botez .. si noi cu burtile cat casa si cu griji gramada ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
38+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun

si
Robert Cristian (08.26.2004)