Burtici fericite de septembrie-octombrie (208)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Criss ce frumos ii si puiutul vostru! si poza aceea cu mami si tati dandu-i pupic

sa va traiasca!!!

Dana 38s mamica mandra de
final countdown... 9

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Sunt terminata. Am avut o noapte alba, de la 1 pana la 5-6 nu am dormit deloc. Il puneam la san, adormea si cand il puneam in pat incepea sa planga. In plus de asta suntem toti raciti si cel mare nici nu asculta sa nu mearga in camerera la bobo. Eu sper ca nu o sa raciasca si cel mic ca si asa are nasul infundat inca din spital si vad ca nu-i mai trece.
Am si uitat ce mai vroiam sa va zic.
Asa, sa o incurajez pe Raluk ca nu are rost sa se streseze cu nasterea ca o sa aiba o nastere usoara ca si a mea. Important e sa nu incepi sa impingi aiurea cum am impins eu la prima nastere.
Nu mai pot sa scriu ca mi s-a trezit voinicul.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna seara fetelor si felicitari proapspetelor mamicute.

Eu iarasi nu am reusit sa mai scriu de cateva zile bune.

dar acum am culcat-o pe micuta mea scumpa si sunt in recuperari.

Am vazut ca Thea22 avea o nelamurire referitor la scos copilul afara. Vreau sa ii spun ca noi am iesit pe la vreo 15 zile. dar cred ca e ok si mai repede. Cu atat mai mult cu cat e o vreme superba si e pacat sa o pierdem. Macar se obisnuieste bebele cu aerul acum pana nu e frig.

Noi suntem ok. Parca am inceput sa ne facem si un program. De cateva nopti ne trezeste bebelina doar o data (pe la 2) si doarme apoi pana dimineata pe la 7.
SIngura problema ramana ca adoarme in continuare la san sau chiar si la supliment si ne lungim cu masa cam o ora sau chiar si putin mai mult. Dar avand in vedere ca in ultimele zile nu i-am mai dat mancare chiar cum a vrut si am lasat minim 2 ore intre mese a inceput sa ramana tot mai mult treaza si acum mi se pare ca reuseste sa termine lapticul din tzitzi si apoi adoarme si dupa vreo 10 min cere iarasi si asa ne mai lungim cu suplimentul. Dar scapam noi si de asta.
Si sa ne laudam avem deja la 3 saptamani 3,700 fata de 2,900 cu cat ne-am nascut.

toate fetele si merg la recuperari. Daca reusesc mai revin cu completari.

de scumpete de fetita (31.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Crissbebe puiul vostru e atat de frumos. E un scump si jumtate. Si ce linistit doarme el si ce frumos zambeste in somn. Sa aveti aprte de nopti linistite acasa si refacere rapida.

Diamar sanatate si sa treaca raceala repede. Imi pare tare rau ca ai avut noapte alba. Poate o sa se mai linisteasca puiul si sigur vin si vremuri mai bune.

Ellenuta sanatate multa. Baga cat mai multa lamaie cu miere, grefe, portocale, ceaiuri. sa treaca cat mai repede.

Luci cum mai sunteti? Ca parca nu ai mai scris nimic de vreo 2 zile. Sper ca sunteti mai bine si ai mai reusit sa te mai odihnesti. Ce mai face gogo? Tu cum mai esti cu durerile?

Fetele eu nu cred ca stagnarea in greutate nu e semn de pretravaliu. Sau poate depinde de fiecare organism. Eu de ex din 22 iulie am luat in greutate 1 kg. Deci trebuia sa nasc de mult. Eu zic ca nu e bine nici asa ca mine ca dr zice ca o sa am bebe mic. Dar eu mananc doar ca nu mai iau in greutate. Si la prima sarcina am luat in jur de 20 kg si bebe a avut 2.900kg. Dar cred ca depinde de fiecare organism si bebe.

Adriana 38+ cu si Robert Cristian (08.26.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Crissbebe,ai o dulceata de copilsa va traiasca si sa fie sanatos

Acum a venit nasul la noi sa mai stabilim una alta pt botezmai sunt 2 zile,abia astept!!!

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Stai linistita
Eu am disparut cu treaba,am fost la doctorul de familie sa-mi dea trimitere pentru analizele din saptamana 36,apoi pe la Cora la cumparaturi si pentru ca m-am intors odihnita,am mai pus din lucruri la loc,astfel incat maine o sa termin cu haosul din casa.
Maine casa mea cea noua o sa arate a casa de om

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Citat:
citat din mesajul lui suede

Chiar ca la noi...te doare mintea.
Si ,,proba" cand au de gtand sa ti-o dea?

"In cateva zile".
Eu tot dispar asa neanuntata ca mi s-a cam bulit mouse-ul sper sa reusesc sa fac rost de unul nou.E si el batran si oboseste. Si..... "la omul sarac nici boii nu trag".

Iulia 37+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice

36+Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Bine ai revenit Criss!

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

FETELOR EU MA BAG LA SOMN CA SUNT RUPTA...AZI AM VENIT ACASA...PROFIT UN PIC CAT DOARME BEBE SI PROMIT SA REVIN CU MAI MULTE DETALII DESPRE NOI...PANA ATUNCI MULTI PUPICI SI AVETI GRIJA DE VOI...

ALEX BAFTA MULTA MAINE SI NU MAI FI SUPI..
INTRU MAINE PTR A FI ALATURI DE TINE...

HAI ALEX

GO BABY GO

MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian

36+Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare! Pe noi ne mai tineti minte?
Din pacate eu am trecut printr-o perioada destul de neagra cu alaptatul, finalizata cu o mastita de toata frumusetea. ieri am ajuns la spital cu febra 40 si cu picioare care abia se mai tineau drepte.
Din pacate visul meu de a alapta nu cred ca se va indeplini nici acum. La 16 zile de la nastere eu scot la muls 30 de ml din ambii sani, in conditiile in care de 16 zile nu fac decat sa stau cu copilul la san. Copilul facea foamea si eu tot insistam cu tata in gura ei. Trebuia sa-mi dau seama ca daca nu a dormit niciodata 2 ore legat si plangea dupa fiecare alaptat, ea nu se satura. Mi-am pus ambitia prosteasca de a nu-i da lapte praf si am ajuns la o stare de oboseala psihica si fizica de nedescris.
In rest, ea este o scumpa, rade f f mult in somn, iar de ieri de cand bea laptic praf doarme si cate 4 ore legat. Eu am sufletul plin de tristete pt ca simt cum dispare si picatura aceea de laptic.

Din pacate nu am reusit sa citesc mai nimic din urma pt ca am avut calculatorul stricat si nici acum nu functioneaza prea bine (se tot blocheaza).
Felicit toate proaspetele mamici si urez bun venit pe lume tuturor puiutilor!
Mi-e tare dor de voi, burtici si mamici!
Va pup cu mare drag!

Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Elle ce rau imi pare ca esti asa racita... offf n-o sa-ti fie usor

Adriana Doamne ajuta la toate sa avem nastere usoara si bebei sanatosi! (am pus acuma poze cu dulapul lui bebe deschis). Cu greutatea eu cred ca bebe oricum isi ia ce-i trebuie de la noi, si daca noi ne ingrasam si daca stagnam.

Criss bine ai revenit acasa!! Ce frumoase poze de familie !!! Si flamanzelul cum sta agatat de san (no ala da san, nu al meu )

Liliana a fost super Andra . Nu ma asteptam la raspunsul asta. O sa le zic si eu celor din familie, ca si eu am o ridicatura ca o nuca in partea stanga la mijlocul burtii, si nu ne dam seama daca e genunchi sau cot

Dana da, la soare, doar ca noi ne amintim doar cand vrem sa le folosim . Ai umblat mult azi, inseamna... tu umbli singura? Nu ti-e frica sa nu te apuce ceva pe drum? . O pupam si noi pe Ionika

Diamar puiule, voi cu grijile voastre si tu intri sa ma incurajezi . Multumesc mult, sper sa nasc usor ca tine ! Multa sanatate! Puiul sigur ia anticorpi de la tine! Doar ca tie ti-e mult mai greu asa racita. Sa speram ca va trece repede!

Carina ati crescut bine si uite ca e si cumintica!

Uau, Melania deci tu ai stres si emotii weekendul asta cu Botezul!!! Succes!

36+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Roxxy ce rau imi pare ca ati avut o perioada asa de grea! Ooofff, oare de ce nu ai avut laptic, si de ce ai facut mastita?

36+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput