Burtici fericite de septembrie-octombrie (208)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hellooo

fetelor .. sunt racita si mor de draci. a venit sotu cu gubernita in casa .. imi curge nasul, resepectiv mi se infunda, ma doare capul si ma ard ochii .. am luat paracetamol si lamaie ..

alex nu mai fii supi, te rog! poate asa a fost sa fie .. puiul tau nu a dorit sa vina azi pe lume .. 26.09 suna tare bine, sa stii. imi pare rau ca ai petrecut noaptea in spital .. ceea ce nu e taman placut! pupici si facem galerie maine!!

mary ce bine a luat puiul tau in greutate! deci lapticul tau e super ok!

selen superba ursulica ta!!! si seamana cu mami a ei ..

monica pana la urma ai renuntat la oceanwonders .. nici eu nu stiu ce sa fac .. sunt in cumpana. oricum, tre' sa iau unul solid bine caci sigur o voi gasi pe eva cocotata in el ..

mihaela hehe .. ce freza are iubitul scump!! e un frumusel!

unombun la ceza sunt doi dr .. mana 1 si mana 2. sotu le-a dat amandurora dreptul .. la anestezit am dat eu inainte de operatie. iar la asistente, le-a dat mama dupa ce m-au operat si au fost super dragute.

ralu nu e o greutate standard pe care bb trebuie s-o ia . depinde de la copil la copil .. dar in regula cam 750g trebuie sa ia bebe.

xggg am inteles ca nu se gaseste acum pe piata acel vaccin .. oricum, imediat dupa nastere ii face analiza de sange bebelului .. daca are rh diferit de mama, atunci se face acel vaccin. daca are acelasi rh atunci, nu mai e necesar .. oricum, e bine sa-l cauti macar sa stii de unde sa-l iei .. am inteles ca e vreo 500 ron ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 38+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Clodute vroiam sa-ti zic ca si copilul meu a avut pete rosii pe pleoape la ambii ochii cand s-a nascut. Iar cand plangea se inrosea si mai tare. Dar cu timpul s-a mai atenuat roseata. el are si tenul alb si se vede imediat. Acum nu se mai vad (are 5 ani), doar daca plange foarte mult. Dar in rest nu se mai vad.

Raluk sa sti ca si eu am exact aceleasi temeri ca si tine. Dar mi-a fost jena sa intreb si pe alta lume daca ii este frica ca vad ca fetele sunt asa de curajoase aici. Aseara am avut niste contractii destul de puternice de am crezut ca nasc acasa si m-am speriat toata. Si nu inteleg de ce reactionez asa. Si dupa ma enervez pe mine ca uite ce slaba sunt. Frumos te-au imbarbatat toate fetele (si pe mine). Deci cumva trecem noi si peste asta. Eu sper sa nu ma panichez si sa nu mai colaborez cum trebe cu dr. Si doar e a doua oara cand trec prin asta si totusi... Doamne ajuta sa avem nasteri usoare si sa ne intareasca D-zeu s atrecem cu bine peste toate ca la final se merita toate.

Alex se vede ca nu a vrut bebe sa vina pe 25. Ca in Romania nicaieri... Of. Odihna placuta azi si maine va fi bine.

Adriana 38+ cu si Robert Cristian (08.26.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

BUNAAAAAA SEARAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!

LA TOATE FETELE....

FELICITARI NOILOR MAMICI SI BUN VENIT PE LUME BEBEILOR....

V-A FOST DOR DE NOI??? NOUA DA

MERG SA PUN NISTE POZE SI REVIN...

39 +cu bebe Alexandru Aurelian

AMR : MAI SUNT CATEVA ORE PANA IMI VAD VISUL IMPLINIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Citat:
citat din mesajul lui suede

Chiar ca la noi...te doare mintea.
Si ,,proba" cand au de gtand sa ti-o dea?

"In cateva zile".
Eu tot dispar asa neanuntata ca mi s-a cam bulit mouse-ul sper sa reusesc sa fac rost de unul nou.E si el batran si oboseste. Si..... "la omul sarac nici boii nu trag".

Iulia 37+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice

Cred ca noi ne incuscrim cu mouse-ul ca la fete vad ca nu e loc... Si-al meu face dublu-click de-aiurea, inchide ferestre pe care nu vreau sa le inchida...da' nu ma las, tot stresez fetele pe-aici!!!
Gua'uld-ul meu mi-a pus gand rau. Si-a propus el pana la marele eveniment sa refaca puzzle-ul din burta mea. Azi mi-a tarat stomacul dintr-o parte in alta...si culmea, daca eu il stiam cu picioarele ca joaca pe ficat pana face pate...ei, azi mi-a iesit o galma (gen pumnisor sau genunchi) pe partea stanga, acolo unde-am gasit curishoru' de fiecare data. Dupa ce-am dezbatut cu familionul pozitia lu' bebe si ne-am dat cu presupusu' (ca 2 ingineri ce ne aflam) cam ce-ar putea sa fie acolo...are Andra o sclipire de geniu: "Mamiii, ar putea sa fie cucu'"

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 36+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Ralu Despre greutatea pe care trebuie sa o ia bebe in prima luna: min 700 gr si min 2 cm in lungime.
Noi am avut problema asta, si dupa prima verificare profesionala...ne-a trecut automat la reteta de lapte praf!

Melania Puiul tau a luat super-bine!! 1,2 Kg Inseamna ca lapticul tau este de f buna calitate. Mie mi-e frica sa nu am din nou apa chioara...dar chiar si-asa, macar de sete tot o sa fie bun.

kawaichan Ce bebe Josh cu talpite rozalii aveti voi acolo, mai . Un de la noi si pentru tine.... In seara asta ma uitam pe Discovery la o emisiune despre sabiile samurailor (arta!!!) si chiar ma intrebam daca "samuraii" vostri detin asemenea comori. Nu'sh ce-mi veni...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

hellooo

fetelor .. sunt racita si mor de draci. a venit sotu cu gubernita in casa .. imi curge nasul, resepectiv mi se infunda, ma doare capul si ma ard ochii .. am luat paracetamol si lamaie ..

Aoileoooo, draga de tine Da-i in continuare cu ceai si cu lamaie si eventual incearca un oscilococcinum. Sa te faci bine pana "apare" printesa Anna Sophia! Promiti??

Mergi la inceput

http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=24

POZE CU NOI...

MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Seara buna fetele mele dragi!!

am mai fost si noi la o tura de plimbare

Criss bine ai revenit!

Selen ai o mandrete de fata acolo..ma uitam la ea si ma gandeam ca are sprancenele, fruntea si ochisorii lui tati..vad ca ti-au mai zis si alte fete ..asa, tineti-va bine, nu o dati cu una cu doua! (Iulika)
si ciufuliciul Joshua este un scump!!!
inca nu am vazut pozele lui Emy , dar imediat ma bag si pe webshots!

raluk mi-am adus aminte ca m-ai intrebat de dimineata de kilograme..da, zicea tanti Sherry ca un semn de pretravaliu ar fi stagnarea in greutate, eventual scaderea..nu stiu ce-i cu mine (o fi semn? nu o fi?) ca saptamana aceasta am cam dat iama in paste fainoase (spaghete, paine mai multa decat de obicei..)..si m-am cantarit de vreo 3 ori astazi..acelasi rezultat!
Am fost la Targul Verde...cred ca ma asteptam la mai mult..nu au fost asa multe standuri; dar ne-am clatit ochii! m-am mirat ce scumpe sunt legumele uscate..ma gandeam, "ce naiba, noi nu putem face?"..se usuca la soare banuiesc, nu?

Iulika am o teama referitoare la nasterea naturala pentru ca sunt constienta ca durerea ce o voi simti nu are termen de comparatie pentru mine (nici o operatie la activ, o mana luxata fiind singura durere mai mare); dar nu ma las coplesita de aceste ganduri..dimpotriva! sunt vesela, optimista si nerabdatoare! sa-mi vad puiutul! restul...nu va mai conta!

am mai vorbit cu Ionika care este bine, nu are dureri mari, are colostru si pitica papa la san (era cu ea in rezerva cand vorbeam, dar nu i s-a auzit glasciorul); va pupa pe toate si pe Alex un pic mai mult

Dana 38s mamica mandra de
final countdown... 9

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

FETELOR EU MA BAG LA SOMN CA SUNT RUPTA...AZI AM VENIT ACASA...PROFIT UN PIC CAT DOARME BEBE SI PROMIT SA REVIN CU MAI MULTE DETALII DESPRE NOI...PANA ATUNCI MULTI PUPICI SI AVETI GRIJA DE VOI...

ALEX BAFTA MULTA MAINE SI NU MAI FI SUPI..
INTRU MAINE PTR A FI ALATURI DE TINE...

HAI ALEX

GO BABY GO

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=24

POZE CU NOI...

ce bolfoshel aveti si voi acolo!!! Sa fie sanatos si sa nu va faca noptile un chin!

Mergi la inceput