Burtici fericite de septembrie-octombrie (208)
Raspunsuri - Pagina 14
ralu0308 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui selen80 NORMAL ca am analizat TOT! "uite, are degetele ca gogosarii, ca ale tale" ![]() Monique, asa ziceam si noi, ce sa dam bani aiurea pe cantar, cand se vede clar ca a luat bine in greutate...plus ca peste cateva zile mergem oricum la dr...asa ma gandeam si eu sa caut balansoar, ca nic ei nu cred ca-i trebuie leganat in continuu, ii place ei sa stea mai ridicata, nu chiar la orizontala, sa mai vada cate ceva, si putin mai inghesuita, probabil...de aia ii place in scoica, cu care la fel faceam si eu, o puneam langa mine si o mai leganam din cand in cand cu piciorul....dar daca am inteles ca nu e sanatos sa stea prea mult ins coica, am renuntat.... de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!POZE URSULICA nunta |
Buna fetele,
eu mai rar scriu desi va citesc:)
Alex al meu imi ocupa toate mainile:D
Apropo de greutate, stiti cam cat tre sa ia in greutate pe luna?
Raluca mamica lui Alexandru 10.09.09
Poze cu noi
selen80 spune:
| citat din mesajul lui Iulika29 |
Auzi dar tu ai vb cu sotu ca e datå lui Bruculicå al meu??
Tare frumoaså e si tare frumos vb de ea

..e asa de dulce cum doarme si cand plange e simpaticå foc..www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08)[/quote]
mda....i-am spus....si zice ca daca Bruculica e dispus la o circumcizie, mai vorbim

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!POZE URSULICA
nunta
Emy10 spune:
Am reusit sa pun cateva poze pe webshots. Ma scuzati ca nu am facut link.
pe toate
40s cu 
Eva
unombun spune:
x gg,intr-adevar,l-am auzit pe directorul maternitatii din orasul meu,intr-un interviu,spunind ca in prezent nu se gaseste in maternitati acel vaccin
si fiecare sa-si faca rost
Poate intr-un lant de farmacii recunoscute,nici eu nu stiu ce sa mai zic,magarii,in toata tara se pare ca e la fel
CE NE FACEM?
aida,multumesc pentru raspuns
selen80 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ralu0308
Buna fetele, eu mai rar scriu desi va citesc:) Alex al meu imi ocupa toate mainile:D Apropo de greutate, stiti cam cat tre sa ia in greutate pe luna? Raluca mamica lui Alexandru 10.09.09 Poze cu noi |
nu-ti bate capul!
dar dupa cum vezi, nu ma stresez...o simt si "la mana, ca atarna mai greu, si, ochiometric....si astept sa ajung la dr sa vad ce zice ea, nu vreau sa-mi dau eu cu parerea, c-o fi bine, c-o fi rau....la fel ca si in burtica, toti copii sunt diferiti, au perioade si perioade, si n-are rost sa-i "standardizam".....parerea mea.....
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!POZE URSULICA
nunta
MangaGirl spune:
techila sa-ti creasca mari balenii!!! La Multi Ani!
Emy ce domnisorica finutza ai. ptiu, ptiu sa n-o deochi. 

Si am vazu iar poze de Dana manechina. Uite MOnikus asa zic eu manechin pana la capat. Nu eu...azi ma uitam la laugh and learn si vorbeau de semnele pregatitoare de travaliu....si zicea tanti acolo ca mai scazi la cantar...si ma urc si eu cu sufletul usor si cu speranta in buza...si cand colo ce vad? 75 jumate. 

. sa-mi stea inima in loc. pai acum vreo 3 zile aveam 74!!!

. cat ma mai fac? si e clar ca nici nu nasc...la pranz am visat ca eram la spital si mi-au spus ca aveam dilatatie 7, desi eu nu aveam nici o durere...si eram asa fericita ca in sfarsit nasc. m-am trezit sa-mi dau seama ca de fapt...eram tot acasa....aggghhhh.
MangaGirl
39+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 6 ZILE 
moni_iulia spune:
| citat din mesajul lui suede Chiar ca la noi...te doare mintea. Si ,,proba" cand au de gtand sa ti-o dea? |
"In cateva zile".
Eu tot dispar asa neanuntata ca mi s-a cam bulit mouse-ul sper sa reusesc sa fac rost de unul nou.E si el batran si oboseste. Si..... "la omul sarac nici boii nu trag"
.Iulia
37+ cu
"Tudorita Mihaita"Romania
mary_07 spune:
Ralucule,
.Eu schimb 1-2 tampoane pe noapte ,oricum as dormi. Ziceai ca daca e mai putin pt bebe,pai eu cred ca sanul reactioneaza ca si cum bebele a supt si produce mai mult
(ce explicatie
),deci n-are cum sa se termine![]()
Legat de kg,cand am venit din spital aveam cu 10 kg mai putin din cele 15 luate in total iar de atunci am mai dat 2 jos fara sa fac nimic.
Mai las sa treaca putin si ma apuc de abdomene ca mai am muuult de dat jos

My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
raluk16 spune:
Fetelor cu vaccinul de rh negativ, vorbeau la un moment dat fetele tot asa disperate ca nu se gaseste, dar au reusit de undeva. Acum probabil sunt cu bebeii si nu mai intra. Eu nu am fost atenta, daca nu m-a interesat...
cautati cu ceva capitole in urma...
Selen imi place mult atitudinea ta relaxata! 
Maria si eu am primit mailuri din astea de pe site-uri de sarcina cum ca sapt 35 e atins maximul la greutate, si din sapt 36 deja scazi. Si eu de 3 zile ma ingras constant
. Frumos visul... ![]()
Melania multumesc de raspuns! Intr-adevar, pare logic
. Si felicitari cu kilogramele!!! Uau!
36+
Alex - cumparaturi bebe
raluk16 spune:
Emy ce printesa aveti voi acolo in camera frumoasa 

! Asa mi se pare ca i s-au format repede trasaturile frumoase, la numai o saptamana! Multumim ca ai intrat sa ne dai pozici!
36+
Alex - cumparaturi bebe