Burtici fericite de septembrie-octombrie (208)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

buna fetele!

Clodute, nu stiu ce pete are fata ta, dar si a mea a avut de la nastere la una din pleoape o pata rosie (parca se vedeau vasele de sange mai puternic vascularizate), si acum mai apare cand plange mai tare, dar in rest e ok....in plus a avut si pe albul ochiului stang, langa iris, o pata rosie, care si aia a disparut....ca sa nu mai zic ca are pe fundulet o pata mai negricioasa, destul de mare, care daca va ramane, probabil nu-i va permite sa poarte tanga la plaja dar asta e, vorba Nelei, iubim si pata aia asa cum iubim fiecare cm din ea

Nela putinele momente cat e treaza de care zici tu se vor transforma in multele momente cand e treaza, si atunci sa te tii
noi pentru mai incolo, cand o sa stea in fund, avem deja un balansoar electric, si de aceea n-am mai luat unul, ca ne-am gandit sa nu mai dam o caruta de bani pt ceva ce vom folosi doar 4-5 luni, dar se pare ca e necesare...apropos, Monique, ce fel de balansoar este cel din poza, este electric sau nu? ca asa pare f comod pt bebe sa stea si sa doarma acolo...

zicea cineva de frica de peridurala, ca nu va simti nimic....daca e vorba de nastere naturala, nu ti se face o doza atat de mare incat sa amortesti de tot....doar atenueaza durerile, contractiile le simti in continuare, si picioarele ti le simti, ba chiar te pune se le misti in continuu imediat dupa ce iti face doza, ca sa nu-ti amorteasca....

Manga. cnad afli despre uleiul ala sa ne zici si noua of, si cata rabdare aveti voi sa va faceti tratamentele astea naturiste acasa, eu nu stiu daca asa putea, desi ma atrage ideea....iar legat de kg...eu am dat jos 7 cu nasterea si inca 3 dupa...iar burtica am mai avut vreo 2-3 zile, dupa care am revenit la burta mea cea de toate zilele [:I} acum vad ca mi s-a stabilizat greutatea, nu mai scad, dar nici nu fac inca nimic in privinta asta, astept cotnrolul de la 6 sapt dupa care ma apuc incet incetuc de ceva miscare....

Raluk fata draga, doar ai avut avantajul de a "trai" atatea nasteri aici cu noi, ai vazut ca pana si cele mai grele trec si tot rezultatul final conteaza cel mai mult, asa ca nu te mai panica degeaba si eu am o presimtire ca vei avea o nastere usoara usurica

sa stiti ca am mai pus poze, tot la semnatura le gasiti..ieri am facut si o sedinta foto "nud", pt ca nu aveam mai deloc cu ea la dodnica goala, si trebuia, nu?? numai ca pe alea inca nu le-am descarcat, sunt altele pe acolo...

Alex sa treaca supararea, asa a fost sa fie, lasa ca ii e bine printesei tale la caldurica acolo....imi pare rau ca se lungesc emotiile pt tine, dar trece repede si ziua de azi

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Fetele m-ati inteles gresit ... EU o iubesc la nebunie pe mitza mea mica mica mica dar tocmai pentru ca o iubesc prea mult si nu vreau sa sufere din cauza altora... ma intrebam ce pot face cu acele pete. V-am spus ca am plins cind medica de familie mi-a spus ca acele pete vor ramine si a trebuit eu sa o intreb daca totusi se poate face ceva si abia atunci mi-a zis ca se poate face operatie estetica ...
Incerc sa fac niste pozici dar mi s-au descarcat acumulatorii la camera asa ca astept un pic si apoi fac pozici si revin cu ele.

Uve din ce s-a mai scris si pe forum preturile la nastere se fac de fiecare pacient in parte. Fiecare da cit are si cit il tine buzunarul.
Nastere usoara si inca odata spun ca dr Hamid este un doctor minunat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

selenico merci mult ca ai linkul de poze la semnatura , ca de mai bine de jumatate de ora imi clatesc retina cu o Ebru frumoasa si intzolita , aaaai ce smecherita va fi si ce furori va face
... ma duc sa mai caut poze si linkuri ... ca am putin timp cine stie cat

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

fetelor,va citesc,stau in continuare in pat si ma bucur de fiecare nastere.Va urez la toate numai bine,cu bebiti sanatosi si necoliciosi,care sa va infrumuseteze fiecare zi a vietii.
Acum,ca mi se apropie si mie cezariana,probabil pe 13,14 oct,am ajuns la calcule(money).Cum eu socoteam ca ma va opera doar medicul meu si sa mai fie prezent ca medic doar anestezistul facusem rost de bani.Intre timp se pare ca,teoretic macar,poate exista o mina a doua-deci inca un medic.
Intrebare,ca sa stiu sa string cureaua:voi ati avut ssi mina a doua la cezariana,in afara medicului vostru?Eu,sincer,ma gindeam ca numai dinsul opereaza si asta pe baza unor discutii cu foste paciente ale dinsului.Dar,totusi,vreau sa fiu pregatita cu bani in cazul in care mai apare si mina adoua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

de fapt eu am avut 3 dr care m-au operat ... stiu sigur ca dr meu + mai unul au operat , mana a 3-a nu stiu ce a facut in timpul asta ca nu il vedeam si pe el ... si la sfarsit dr meu s-a dat la o parte si stateam de vorba si ceilalti 2 ma inchideau ...
La prima cezariana stiu sigur ca au fost 2 dr , dar eu am dat bani doar la dr meu , nu mi-a zis nimeni ca trebuie sa dau bani si la mana a doua ... culmea ca dr a zis daca am si pt anestezista banuti , dar la altcineva nu m-a pus sa dau ... oricum au fost toti f multumiti ... mai putin eu din cauza conditiilor din spital ca in rest toti au fost ok ...

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Bunå fetelor!!

Am intrat så vad ce a facut Alex si m-am tare intristat cand am vazut ce nesimtiti sunt cei din spital si mai mult nu mai are rost så mai vb ca doar e Romania..Draga mea imi pare tare rau dar gandeste-te ca poate asa va fi mai bine si ca asta este..nu ai ce så faci..Måine vei fi fresh si va fi o zi mare..

Raluk, Dana faceti f rau daca voi va ganditi la nastere ca si cum ar fi cea mai mare durere de aici si panica..e posibil så aveti dureri mari e posibil så nu aveti deloc så nasteti tzac pac si credeti-må nu ajuta cu nimik så ganditi negativ pt ceva care nu stiti cum va fi si oricum ar fi se termina atat de frumos si uitati de tot..

Eu am uitat tot in momentul respectiv cand am avut bebe pe piept nu acum dupå o luna jumate..Si nu o zic ca så va incurajez ci asa este..

Aida am vazut poze cu frumuselu Eric..Ce catel atent ai tu acolo....Si mi-a plåcut tare mult de sotul tau cum ii fac e baitå cat de sigur pe el e..Al meu a durat ceva timp påna så il poatå ''manevra'' fara teamå.Ce fetze face el acolo..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Nela multumesc mult!!! Uau, asa de frumos ai vorbit! M-ai incurajat enorm! De cate ori o sa ma mai apuce panica, o sa recitesc postul tau!

Uve Doamne ajuta sa ne gandim la bebe si sa avem putere!

Alex e clar ca printesa a vrut sa-si aleaga data de maine! Imi pare rau ca te-au necajit, si acuma se prelungeste asteptarea... Offf... inca o noapte nedormita pentru tine...

Dana ai mare mare dreptate! Daca ajung asa acolo nu am nici o sansa sa colaborez cum trebuie. Stiu ca starea psihica si atitudinea sunt importante (desi nasterea lui Luci mi-a scuturat un pic teoria asta). Si de asta simteam nevoia sa imi rezolv problema asta cat de repede, sa merg "la razboi" cu capul sus! . Multumesc mult de incurajari! Gandul la voi ma va ajuta in momentele alea!

Maria esti harnica tare cu cumparaturile!

Liliana propun sa fim femei, ca barbatii lesina la nasterile altora, de-ar naste ei, ar muri sigur... . Esti simpatica tare! Sa stii ca si eu asa stiam de tauri, ca sunt familisti!

Danuta ce ma bucur ca totul e bine la voi!

Melania multumim, mami cu mult lapte! Uite, Maria, deci chiar avem un scop la care sa ne gandim in timpul travaliului! dormitul pe burta de dupa . Da auzi, cu laptele, asta nu inseamna ca pierzi din lapte si nu mai ai destul pentru bebe, nu? Ca mami tot imi spune ca ii este frica de mine cum imi curg sanii toata ziua, ca inseamna ca "nu voi tine laptele"... Felicitari pentru grasunel!!!

Selen sunt invidioasa pe kilogramele si pe burtica ta!! Eu asa stiam ca burtica se retrage in cateva saptamani cel mai devreme (sau la unele niciodata ). Si la tine dupa cateva zile!!! Felicitari! Multumesc mult pentru "presimtirea" de nastere usoara . Ce frumoase sunteeeettttiii!!!! Si aratati asa de fericite! Ce scumpica e Chiar si cand plange . Si eu cred ca seamana cu tati!

Moni ce bine a crescut puiul!!! Multumesc mult de incurajari!!!

Mihaela ce scumpic e Josh! si ce freza i-ati facut . Are asa o privire intr-o poza, de om intelept . Imi place tare tare mult poza cu piciorusul!

Asa, Iulika scutura-ne putin! Ca doar nu rezolvam nimic cu grijile!

Iarasi fug un pic si revin mai tarziu .

36+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Vaaaaai, Selenica, ce mandreta de domnisoara aveti voi acolo
Nu'sh de ce...dar nu prea vrea sa semene cu tine...sau poate ca este inca mica si nu ne dam inca seama.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 36+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

MULTAM Desi la inceput lumea zicea ca seamana cu mine, acum majoritatea zic ca seamana cu sotzul...maica-mea zice ca seamana cu sora-mea....dar nu conteaza, pt noi oricum e cea mai frumoasa prea frumoasa, cum zice sotz, care se pregateste deja sa alunge petitorii de la poarta nah, noi si ciorile

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Auzi dar tu ai vb cu sotu ca e datå lui Bruculicå al meu??

Tare frumoaså e si tare frumos vb de ea..e asa de dulce cum doarme si cand plange e simpaticå foc..

Mergi la inceput

Kawaichan cat de scumpel e bebe Joshua..si poza cu talpitele e super..care cred ca le molfåi toata ziua..E un frumusel..Isi va reveni el sunt sigura ca nu te va necaji mult timp så ii oferi atentie maximå....isi fac ei un program..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Buna fetele

M-am dezlipit cateva minute de fetita pentru a va multumi si pupa pe toate pentru urari si pentru a felicita noile mamici.
Cu mine si cu fetita este totul bine, doar ca nu imi pot lua ochii de la minunatia pe care mi-a dat-o DD. Azi face o saptamana si pana acum este tare cumintica, mananca, din fericire la san, si doarme.
Si pentru fetele care au cezariana, sa nu fie speriate ca mine caci a fost totul bine, nu ma asteptam sa nu ma doara si m-am recuperat imediat, vineri noapte am avut operatia, iar luni m-am externat.
Alex tinem pumnii pentru maine!!!

Si cateva informatii pentru prima pagina, va rog mult: 3000g, 51 cm, AGPAR 9 cezariana Polizu.

Promit sa pun si poze.

Va pup pe toate si va doresc la toate o nastere usoara si bebei sanatosi!

40s cu

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Selen si Mihaela aveti niste copii superbi...frumosi si dragalasi...nu a mai satur uitandu-ma la poze.

Raluk su pe ultima suta de metri cu cumparaturile. si stiu ca dk nu imi cumpar aucm lucruri care tin de mine....mai incolo e mai greu ca o sa numar fiecare banutz. asa ca imi iau ce-mi mai trebuie pe termen lung. ma bucur cu uleiurile astea esentiale ca poti face masti si chestii de ten si de corp naturiste si asa inseamna ca nu mai dau banii de tampenii scumpe din comert. acuma ideea e sa le si fac...ma ia cate un avant si dupa aia ma lenevesc.

MangaGirl 39+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 6 ZILE

Mergi la inceput