Burtici fericite de septembrie-octombrie (208)
Raspunsuri - Pagina 12
liliac1 spune:
Vaaaaai, Selenica, ce mandreta de domnisoara aveti voi acolo 

Nu'sh de ce...dar nu prea vrea sa semene cu tine...sau poate ca este inca mica si nu ne dam inca seama.
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
cu
Radu-Mihai 36+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
selen80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui liliac1 Vaaaaai, Selenica, ce mandreta de domnisoara aveti voi acolo ![]() ![]() ![]() Nu'sh de ce...dar nu prea vrea sa semene cu tine...sau poate ca este inca mica si nu ne dam inca seama. ![]() Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 36+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! |
MULTAM
Desi la inceput lumea zicea ca seamana cu mine, acum majoritatea zic ca seamana cu sotzul...maica-mea zice ca seamana cu sora-mea....dar nu conteaza, pt noi oricum e cea mai frumoasa
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!POZE URSULICA
nunta
liliac1 spune:
Mi se pare firesc ca tati sa se gandeasca pe termen luuung. Noi avem deja una achizitionata
ca asa zicem si noi de cioropina noastra.
Uite, de-asta mi-e frica mie sa petesc fetele de pe-aici, ca mi-o fur pe cocoasa
cu toate ca am cateva...moama...abia ma abtin

!!
Adevarul este ca atunci cand realizam ce ceva seamana cu unul din noi (fie fizic, fie din caracter) asa ni se umple inima de bucurie...si mai tarziu cand o sa realizam ca ceea ce am modelat ne aduce doar satisfactii si mandrie... nu se poate compara cu nimic.
Nu-i asa ca ati analizat si unghiutele si degetelele si firele de par si structura pielii si...tot-tot-tot???
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
cu
Radu-Mihai 36+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
monique02 spune:
Selen ce grasunica s-a facut ursulica ta, nici nu e nevoie sa o cantaresti ca se vede din ochi ca a crescut.
Balansoarul nostru nu e electric, eu il pun de ex langa mine la birou, ea se uita in jur si eu cu piciorul o mai balansez din cand in cand pana adoarme. La fel si de ex cand sunt la bucatarie si gatesc. Are niste muzica si un fel de vbratie dar nu le folosim.
selen80 spune:
NORMAL ca am analizat TOT! "uite, are degetele ca gogosarii, ca ale tale"
"vai, da ce incapatanata si nervoasa e! ca tas-su!" 
Monique, asa ziceam si noi, ce sa dam bani aiurea pe cantar, cand se vede clar ca a luat bine in greutate...plus ca peste cateva zile mergem oricum la dr...asa ma gandeam si eu sa caut balansoar, ca nic ei nu cred ca-i trebuie leganat in continuu, ii place ei sa stea mai ridicata, nu chiar la orizontala, sa mai vada cate ceva, si putin mai inghesuita, probabil...de aia ii place in scoica, cu care la fel faceam si eu, o puneam langa mine si o mai leganam din cand in cand cu piciorul....dar daca am inteles ca nu e sanatos sa stea prea mult ins coica, am renuntat....
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui selen80![]() BALENILOR TECHILEI!!![]() azi aveti chef de chef! ![]() ![]() FELICITARI MILLY! SA AI UN BEBE SANATOS SI NECOLICIOS! ![]() ![]() ![]() de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!POZE URSULICA nunta |
Ce
frumoasa!!! Si chiar ca se simte bine in scoica
La multi ani, delfinashilor!
38+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
uve_got_mail spune:
| citat din mesajul lui Danuta1979 Buna fetelor Felicitari tuturor mamicilor. Am intrat sa va spun ca suntem ok, inca ne acomodam situatiei si colicilor si noptilor nedormite, dar bebe e super ok si mami isi revine incet incet. Pt. prima pagina, cateva modificari va rog mult: 3770g, 51 cm, AGPAR 9 cezariana Elias. Cand mai prind cateva minute pun si poze. Pupici si nastere usoara ! Dana 39+ cu Ioana Maria Alexandrahttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1 AMR 12 ore |
Bine ati venit acasa!

38+ , mami de
monica_dicut spune:
Fetele, vad ca vorbiti de balansoare. EU il am pe www.epinions.com/prices/fisher_price_smart_stages_3_in_1_swing" target="_blank">Asta si dra mi-a zis sa nu-l folosesc pana la 3 luni ca sta cam in fundulet in el. Si nu stiu ce sa fac ca tare mi l-as mai legana nitel la cat e de urlacios 

Si am uitat sa va spun ca ieri am fost si noi la pediatru si avem 4 kile si 56.5 cm. Mi se pare ca a luat cam putin in lungime. In greutate a luat 750 de gr in 3 saptamani ceea ce e minunat. Toata lumea ii spune ca e fotomodel, lung si slab
Intelesesem ca in lungime tre sa ia cam 4 cm in prima luna...
si el a luat 2.5.. asta daca au masurat bine aia la spital la nastere...
raluk, vezi ca ti-am lasat niste mesaje offline ca tyi-am vizionat pozicile 
. Eu abia astept sa nasti, o sa vezi ca o sa fie totul MINUNAT. Doar suntem noi aici la sustinere
SUnt sigura ca vei avea o nastere super usoara 
SI nu cred ca am felicitat noile mamici
cu sanatate, fericire si noroc mult la bebei 
Monica
de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri 
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
kawaichan spune:
salutare,
M_Oana si Ionika felicitari pentru comorile voastre
recuperare rapida si puiuti sanatosi si mancaciosi !
fetele,am reusit sa pun ceva pozute cu Josh,vizionare placuta !
http://s775.photobucket.com/albums/yy33/josh0909/
nu stiu cum sunt alti bebei dar al meu cere atentie continua,aproape 24/24....mare lucru daca apuc sa bag ceva in gura sau minune,sa deschid calculatorul..
mi-e tare dor sa ma conversez cu voi,e o atmosfera atat de placuta si calda pe topic
sper sa isi revina puiul cu programul de somn si sa imi permit mai mult timp la calc,pana atunci va pup pe toate si va tin pumnii la viitoarele mamici

Mihaela si Joshua 
uve_got_mail spune:
| citat din mesajul lui kawaichan salutare, M_Oana si Ionika felicitari pentru comorile voastre recuperare rapida si puiuti sanatosi si mancaciosi !fetele,am reusit sa pun ceva pozute cu Josh,vizionare placuta ! ![]() http://s775.photobucket.com/albums/yy33/josh0909/ nu stiu cum sunt alti bebei dar al meu cere atentie continua,aproape 24/24....mare lucru daca apuc sa bag ceva in gura sau minune,sa deschid calculatorul.. ![]() sper sa isi revina puiul cu programul de somn si sa imi permit mai mult timp la calc,pana atunci va pup pe toate si va tin pumnii la viitoarele mamici ![]() ![]() ![]() Mihaela si Joshua ![]() |
Ce dragalash e ciufuliciul!!! Si i-ati pozat si talpita
frumos!
38+ , mami de