Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(74)*
Raspunsuri - Pagina 20
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyana27 HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP!!!!!!!!!!! fetelor cer mobilizare generala ![]() ![]() ; imi bag picioare in el de storcator philips de 4,5 milioane, ca-mi arunca juma' din fructe sub forma de felii in cuva de pulpa!!!![]() ![]() ; am sunat la cora si vreau sa-l inlocuiesc cu alt storcator...da' cu ceeeeeeeeeeee???????/ daca te hotarasti ca nu-ti place produsul, ai voie sa-l schimbi in prima luna (si noi depasim prima luna saptamana viitoare, deci tre'' sa ne miscam repede![]() ![]() ); eu am model HR1858, si-l urasc, azi toate pandaliile din lume m-au apucat... nu mi se pare normal sa ramana feliile alea nestoarse![]() ![]() .... astept recomandari de storcator bun, ca eu iau pulpa aia ramasa la stors si o fac piure pentru bebe, si cu atatea bucati mari in ea![]() ![]() ![]() , mai trebuie sa o bag si la blender care e urias si-mi arunca tot pe pereti, adun iar cu lingura, iar 2 secunde... si e pe pereti..... si creierii mei tot pe pereti sunt![]() ![]() ![]() , dupa ce distrug toata bucataria si spal juma' de ora sa descurc mizeria facuta![]() ![]() ![]() ![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel mic de 5 lunite ![]() cum am venit pe lume |
dyana eu am un Bosch si il am de 3ani.Eu sunt multumita ,nu arunca pulpa si inca merge bine
.Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
alina.n spune:
hmm...nimeni prin zona?
ma bag la film -pe PRo TV![]()
va pup noapte buna
aa fetelor pe unde gasiti voi piersici bio ca in piata eu vad numai de import![]()
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
dyana27 spune:
multumesc de raspuns fetele

; habar nu am ce sa fac, da' parca l-as schimba

; ii trag maine un tur de forta cu muulte legume-fructe si daca nu-i gasesc buba ii fac picioare ca ma enerveaza rau de tot; imi pare rau de el, nu zic, ca stoarce foarte bine, dar mai bine mai pun un milion si iau un jack lalane si am terminat povestea; cu ala sper sa nu mai am probleme, si-l iau la schimb in cora; eee, si daca nu-mi place nici ala, am o luna la dispozitie sa-l schimb

.. si pana atunci nu mai fac sucuri... si ajunge in debara

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite
cum am venit pe lume
saby spune:
Dyanna si noi avem philips din acela din colectia inox, dar este robot nu doar storcator, este proaspat primit cadou de nunta este cam 7 mil. si e ok.
Am venit si noi de la doctor, am fost la Medlife la dna.dr. Georgescu Miruna, dar nu pot sa spun ca m-a dat pe spate. Ne-a citit analizele a controlato a masurat-o si mi-a dat aceiasi schema de diversificare pe care a primit-o si Cativ. Maiuta mea tot nu vrea sa ia in greutate (a luat doar 40g in 2 sapt, deci foarte putin), nu a stiut sa-mi spuna ce se intampla si nici ce asi putea sa fac decat sa incep sa-i dau cereale si dimineata si sa incep sa-i introduc la masa de pranz piureurile de legume iar de la 6 luni carnita. Ma asteptam sa discutam mai mult si sa gasim totusi un raspuns pt faptul ca nu asimileaza ceea ce mananca si ca pt un bb de 5 luni jumate nu mananca decat maxim 150 ml de lapte la o masa (si asta cu greu). Deci concluzia e ca mai cautam pediatri care sa fie dispusi si PREGATITI sa raspunda la intrebari asa cum ar trebui.
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
ank si bb spune:
buna fetelor!
azi nu am ajuns in parc...
. am fost la curte la socrelu' si am facut papa bun pt iarna... castraveti murati si vinete pt congelat... bun si asa...
cate ati fost? ca vremea a fost super. ![]()
fetelor, nu stiu cate simtiti ca mine dar eu cred ca ma apropii incet si sigur de un colaps... de cate ori ma gandesc ca mai rau nu se poate mi se mai intampla ceva ca sa-mi dea peste nas sa-i demosntreze ca se poate si mai rau... 

pe scurt, ambii puradei raciti, karina dupa 6 zile de tratament inca e plina de secretii si mi-a schimbat dr tratamentul, arald e mucios si rosu in gat si mi-a dat si pentru el o gramada... eu sunt praf, abia reusesc sa nu adorm seara si sa mai stau putin treaza sa fac cate ceva... pe zi ce trece ma dor mai rau si mai rau rinichii... casa e varza si nu mai apuc s-o scot la liman de cand sunt cu amandoi acasa (ca daca fi-mea e mucita nu pupa gradi
)... in cateva zile incep scoala si o iau razna de tot caci sunt certata cu maica-mea si adio acele 2-3 ore pe saptamana pe care mi le mai acorda... si cel mai rau e ca arald se trezeste de n ori pe noapte 
si fara tzatza nu se opreste din urlat 

am vazut ca mai sunteti care va plangeti de trezri nocturne, de scapat nu scapati niciuna? ca la mine e grav de cand cu sesiunea lu'peste, de acum o luna s-a dat peste cap piranhosul, si cand am terminat-o, in loc sa se liniteasca s-a intors la orarul de bb de o luna... 

cred ca o sa ma manance pana la 18 ani...
cred ca v-am ametit cu ale mele, sorry, simteam si eu nevoia sa ma descarc... 
leeloo, m-ai intrebat de scoala. nu am inghetat anul pt ca mi-am dat proictele din anul 4 si cateva restante. teoretic trec in anul 5, intrucat noul regulament se aplica abia de la anu', iar eu creditele le am lejer. la proiectare am ambele schite si pv-ul iar la teorie doar 2 restante. dar cum voi face eu fata anul asta in conditiile noului regulament si cu "boabele" dupa mine nu stiu... poate doar daca castig la loto si imi cumpar o sosie, ca fara tzatza fi-miu nu sta...
bafta multa cu rere-urile!!
eu nu am mai avut ce sa-mi dau. vroiam sa mai dau ceva din anii anteriori dar nu ne-a dat voie decat din anul in curs.
alina.n, o sa-ti trimit nr meu pe ym. sa mi-l dai si tu pe al tau, pls, ca sa am pe cine suna.
si da-mi te rog si parola de la contul comun. ms mult.
dyana, eu am moulinex, il am de vreo 4 ani, si e ok. ce-i drept pana acum am folosit doar jumatate din functii, dar sunt multumita de el. pentru arald in schimb folosesc doar blenderul, care e unul de la quelle, si ma impac f bine cu el. nu mai insir tot robotul.
va pup pe toate!
album poze & www.livevideo.com/video/channah" target="_blank">filmuletze haioase
ank, mamica de karina (28 decembrie 2005) & arald (2 aprilie 2009)
pisigri spune:
Impuscati-ma careva

Deci azi noapte m-am asezat in pat la 23, am adormit pe la 23.30, pina la 1, de la 1 la 3.30 am avut program de scinceala cu Pisilinca, somnoroasa, dar balonata, de la 3.30 la 6 am dormit cu vreo 2 intreruperi scurte de scinceala....si acu mooooor de somn
Tas-su e racit cobza si nu-l pot lasa cu el, ai mei sint la tara, si maimutza nu da nici un semn ca ar avea de gind sa adoarma

If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
petrean spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ela78 Am si eu o intrebare: bebelusii vostri figureaza la intretinere ? Pentru ca mie mi se pare aberant ca un bebelus de nici 6 luni sa fie = "persoana" si sa plateasca la fel ca un adult.. Ce consuma el? Apa oricum e cu apometre, curentul il platesc la Electrica, caldura din calorifere oricum n-o sa fie suficienta, va trebui sa cumparam o alta sursa de caldura (deci alti bani la Electrica), gaze nu consuma, pentru ca el nu mananca ciorbe+fripturi cat un adult, ci titi si cate un fruct dat prin storcator (deci iar curent), de fond de reparatii nu are nevoie (el nu cere sa fie schimbate tevi, reparat acoperisul, inlocuita usa de la intrare), scara blocului nu o foloseste decat la mine in brate si oricum femeia de servici si gunoiul se calculeaza nu la nr.de persoane, ci drept cota-indiviza la nr. de apartamente... Iar cei cativa pampersi pe zi, aruncati la tomberon, sint in locul tampoanelor daca as fi avut eu ciclu, na! ![]() Mor cand ii aud pe bosorogi pe care cum zicea Monnvas "ii f... grija" de altii.. Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009) |
s-a mai vorbit de asta cand eram gravide..si am precizat..este "lege"in cartea administratorului..copilul se "introduce"la chletuielilile de scara de la 2 ani
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
rivali spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui petrean
s-a mai vorbit de asta cand eram gravide..si am precizat..este "lege"in cartea administratorului..copilul se "introduce"la chletuielilile de scara de la 2 ani Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
unde gasesc sa citesc si eu aceasta carte a adminstratorului?
Poze
dyana27 spune:
bai nene da' e ceva in aer??????????? mutzu meu la 11 jumate azinoapte abia adormea dupa urlete si crize

(el n-a facut niciodata asa seara); si dupa aia s-a trezit din ora-n ora,si bineinteles ca n-a adormit decat la tzitzi de fiecarew data

; deci si eu tot cu nervu' optic intre masele acu', ca la 7 a dat trezirea generala

si e super obosit si marait
si eu care voiam la baby expo aaaaaaaazi

... unde ma mai duc acuma???? fetele care ati fost, erau scaunele de masa????????
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite
cum am venit pe lume
Nicky09 spune:
Buna dimineata cucuiete,si in sfarsit am venit si eu la o
...mmmmm....buna, chiar daca e decofeinizata.
Si noi ne-am trezit azi la 7 jum,din cauza domnului, bineinteles...
pt ca atat mai exerseaza sunetele astea, face atatea vocalize dimineata, incat nu ai nici o sansa sa mai tii ochii inchisi vreo jumate de ora macar.
Azi avem de gand sa experimentam biberonul cel nou.Sper sa ii placa.Apropos fetele ce mergeti azi la babyexpo....uitati-va dupa biberon PODEE(BABY FEEDING SYSTEM)....E tare ingenios si e foarte practic in calatorii si in plimbari sau la shopping, ca ii dati biberonul in carut si el se hraneste sau bea ceai fara sa isi dea seama, adica nu trebuie sa i-l tii tu cu mana...tu impingi carutul si el bea lapte linistit.
Eu l-am folosit mult cu gemenii de la munca....Petrean- este numai bun pt voinicii tai, dar si pt noi care avem doar un exemplar.
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

fericita de