Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(74)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Nicky, a mea maninca fructe in jur de 10 si legume in jur de 15. Intre ele o masa de lapte.

Am fost la vaccin...avem 70cm (ca tot muream de curiozitate)...
Bai, cu scuzele de rigoare daca sinteti vreuna medic de familie sau aveti prieteni medici de familie, da sa mor io daca 99% dintre ei nu maninca piinea statului degeaba. Iar am primit indicatii pretioase, cea mai tare referindu-se la laptele de vaca. Asadar, seara ar trebui sa ii dau la 22.00 lapte de vaca cu cereale ca sa doarma bine noaptea (desi nu m-am plins ca nu ar dormi bine noaptea), si MAI TARE decit atit, am intrebat din ce fel de lapte sa ii fac brinza. Si-mi zice din ala la punga, ca in ala se presupune ca nu e nimic adaugat. Zic bine, dar cu ce procent de grasime? "Din ala cu 12%". Deci nu 0,1, nu 1,8, nici macar 3,6. Brinza din smintina oare nu se poate?
Bine, s-a isterizat ca de ce copilul nu maninca inca (,) carne.... ca de ce ii pun 2 lingurite de cereale in fructe, ca de ce nu o intarc , ca de ce are doar doua mese inlocuite... O intreb de cite ori pe saptamina are voie brinza, carne si ou, ca stiu ca la galbenus si la carne exista niste restrictii, nu se dau chiar in fiecare zi...m-a lamurit bita.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

perfect de acord cu tine !!!
norocul ca medicul meu de familie nu-mi da sfaturi din astea, stie ca ma documentez eu

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Buna ideea cu muntii Apuseni?

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Am zis ca scriu acu pe seara inventiile doamnei prof dr a propos de ce maninca bebelusii in prima faza a diversificarii, da nu am rabdare de citate. Pe scurt, mincarea se sareaza (toata) sau se indulceste cu miere ca e mai sanatoasa (cu precizarea, recunosc, ca trebuie sa fie de buna calitate).
Nu stiu, uneori asa ma apuca o lehamite de nu mai pot; daca nu ii consulti si se intimpla ceva rau ti se scot ochii ca te informezi de pe net; daca te iei dupa ei si face copilul botulism sau alergii grave sau Doamne iarta-ma cine stie ce afectiune digestiva grava, te intreaba de ce nu te mai informezi si tu inainte sa faci o nefacuta. Cum o dai tot nu e bine...

Am uitat sa zic, Dyana, am citit povestea nasterii (de dimineata chiar, da nu am avut timp) si mi-a placut tare

Mergi la inceput

Vorbesc singura, nu vreti sa vorbiti cu mineeee...

Ma duc sa fac cotletul cu cartofi prajiti fara ulei atunci

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui saby

Fetele am regasit ceva foarte drag mie .
Iata cu ce imi ocupam eu timpul cand eram gravi si trebuia sa stau in pat

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Sunt grabita ca-s inca la serv ...pisigri vroiam doar sa-ti spun ca noi am vazut miercuri pediatrul nostru (pentru vaccin)si joi pediatrul cresei (asa s-a nimerit) si toata lumea a fost de acord ca la varsta asta 2 mese sunt super ok, alaptatul cat se poate de mult ca e cel mai bine si seara, daca am senzataia ca ainceput sa-i fie foame noaptea, sa-i dau legume sau cereale si abai pe locul trei fructe-iaca alta opinie de doctor..aaa-si carne si peste abia pe la 8-9 luni ca avut frati-su alerg respirat si suntem considerati "neam "alergic.ma rog, mie mi s-a parut pierdere de timp pe la cresa discutia cu psiholoaga,dar cred ca era vina mea ca aveam vise prea mari ...

novus-nu te-am uitat

mai intru eu de acasa

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:

buna ideea cu propusul de locatii concrete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

buna ideea cu propusul de locatii concrete

Atunci mai am o speranta

andiaroro,
multumesc . Eu zic ca deocamdata Pisilinca e multumita cu sin seara, ca nu se trezeste in fiecare noapte, e mai agitata uneori cind are gaze, dar poate sa doarma si pina la 6 ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Am si eu o intrebare: bebelusii vostri figureaza la intretinere ?

Noi l-am declarat, dar administratora a zis ca ni-l taxeaza "mai incolo". Inca nu ni l-a taxat.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Am si eu o intrebare: bebelusii vostri figureaza la intretinere ?

da, la mine este trecuta la intretinere inca din luna mai...no coment !!

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput