Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(74)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Denisa, cum ai facut tu piureul de piersici pe care l-ai pus la congelator? Ca mi-a adus mama niste piersici bio si de data asta le-as face piure inainte de congelare. Pur si simplu le-ai dat in blender?
Yup! Le-am curatat de coaja (si samburi bineinteles ), le-am taiat bucatele > blender > borcanele > congelator. Eu am pus in niste borcanele Avent pe cate le-am luat pentru rezervele de lapte. Cum rezervele s-au cam terminat, acum le folosesc pt papa de Adelake. Se sterilizeaza usor si se inkid bine. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Gand la gand. Acum intram sa intreb pe unde esti ca mi se strica piersicile bio Borcanelele sunt de plastic?Daca pun in pungi are ceva? Ca nu am atatea recipiente...Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Am si eu o intrebare: bebelusii vostri figureaza la intretinere ?

Daaaaaaaaaa. Nici nu nascusem si administratoare isi facea planul sa ne treaca 3 la intretinere.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!

LA MULTI ANI! ARIANA-MARIA, TIMEA, MARIA, ALEXANDROS-VITAMINA,si BB de Bombonique

DYANA, eu nu am folosit storcator, de mare ajutor imi este un blender Braun, cel mai simplu blender posibil. Eu nu i-am dat Anei sucuri, iar acum daca mai am chef sa ii dau "de gust" cumpar de la alea din parc, nu stiu daca stiti tonetele alea Vitamin shop unde au sucuri de fructe, ti le face pe loc, exact cu dispozitivele pe care le folosim si noi la bebei - storcator, blender, etc. Pana acum i-am dat numa sa guste, ca imi luam eu, ca tare's buuune. Azi si-a bagat dumneaei boticu' in suc de morcov cu mar si mare scandal a facut ca a fost doar degustare
Eu zic ca si Ela, sa il schimbi pe ceva mai ieftin si de diferenta sa cumperi altceva.
Vorba lui Aris, toate produsele astea ar trebui sa se dea pe perioada de proba. Bine, ea zicea de carucior, dar cred ca e valabil si in cazul de fata.

PISIGRI, ce doctorita imbecilaaaaaaaaa.

Noi nu mai ajungem azi la Baby expo, deci mergem maine dimineata, poate ne vedem cu vreuna din voi, ce ziceti?

Pe mine ma terorizeaza fata asta cu somnu', nu doarme domnule si gata. Atipeste cate 20-30 minute si la revedere

Pupici

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Gand la gand. Acum intram sa intreb pe unde esti ca mi se strica piersicile bio
Borcanelele sunt de plastic?
Daca pun in pungi are ceva? Ca nu am atatea recipiente...

De plastic, da. Singura kestie cu pungile... sa fie "zdravene", sa stea piureul in ele. As evoca din nou pungile de la ikea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
Noi nu mai ajungem azi la Baby expo, deci mergem maine dimineata, poate ne vedem cu vreuna din voi, ce ziceti?

Maine dimineata si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

rivali - i-ai dat ceva? La ea se da in plic cat costa consultatia; ce platesti la receptie e altceva
probabil nu te-a vazut cu plicul in mana si a crezut ca poate asa te "convinge"

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

nu i-am dat nimic
pai daca ea ca patroana are pretentii la asa ceva....

ea a fost una dintre cele mai bine cotate ca medic pediatru(a fost medic la pol Titan) dar decand si-a deschis medlife-ul este cam ahtiata dupa bani si tot trimite copii la tot felul de investigatii. Pe mine m-a trimis cu Vlad la ortoped(bineinteles al Medlife-ului) ca are platfus partial cand copilul avea o luna decand mergea in picioare.Ortopedul s-a crucit si mi-a zis ca dr Marcu trebuie sa fi stiut ca platfusul partial nu se diagnostigheaza decat dupa ceva timp dupa ce copilul merge

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Sa vedeti fetelor ce fiori mi-a dat Cativ13... Cum stateam pe net cu ceva treaba, pac primesc notificare ca un anume domn bine m-a adaugat la favories, pe mine si pe albumul picasa. Repede deschid mailul, merg la profilul acelui domn, ca zic, na, uite un admirator care ma pune la favorites, in inima lui, cu ctot cu cei 3 purcelusi... Vorba lui aris] nu mai imi incapeam in piele..., cand, ce vad? domnul era "acel sot cu mai multe iubiri, pus sub lupa psihologului, de la moeciu" . Buuun, zic eu, nu dezarmez, ca poate chiar o fi real, mai stii, m-o iubi omul in tacere, , si merg mai detaliat la profil. Cand, ce vad? Erau DEJA in lista lui de favorites olga si altele... Eee, acu ce fac, cu asa concurenta..., n-am sanse, doar decat dc o fi omu' pasionat de mamaici cu bebei, ca eu am 3, si as iesi best of favorites ... Cati, doar am glumit, .

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Sunt grabita ca-s inca la serv ...pisigri vroiam doar sa-ti spun ca noi am vazut miercuri pediatrul nostru (pentru vaccin)si joi pediatrul cresei (asa s-a nimerit) si toata lumea a fost de acord ca la varsta asta 2 mese sunt super ok, alaptatul cat se poate de mult ca e cel mai bine si seara, daca am senzataia ca ainceput sa-i fie foame noaptea, sa-i dau legume sau cereale si abai pe locul trei fructe-iaca alta opinie de doctor..aaa-si carne si peste abia pe la 8-9 luni ca avut frati-su alerg respirat si suntem considerati "neam "alergic.ma rog, mie mi s-a parut pierdere de timp pe la cresa discutia cu psiholoaga,dar cred ca era vina mea ca aveam vise prea mari ...

novus-nu te-am uitat

mai intru eu de acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Mai fetelor, asta e dr de familie, nevasta pediatrului deci nu o schimb, doar nu o bag in seama. Barba-su e mai domestic, nu e cu plutele pe Siret ca madam.
Ma duc sa prestez la copila niste Panadol si tzitzi si nani (sper) ca a racit si Motanu patern. Daca la prima masa peste noapte, dupa 4 ore de la Panadol, maimutza face iar febra sa ii dau iar panadol sau sa prestez despre un supozitor cu algocalmin? nu prea ma incinta algocaminul, mai ales ca nu a servit pina acum, da as vrea sa dorm si io, ca si-a batut joc de mine ultimele nopti

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Fetele cu Revelionul vad ca sunt doritoare, hai macar sa stabilim asa in mare cateva zone care ar fi convenabile pt toata lumea si dupa aceea o punem pe sefa la treaba. Asa ca sariti cu idei. Mie mi-ar conveni si la Moeciu chiar daca intalnirea am facut tot in aceasta zona, dar cred ca va fi cam scump de revelion, m-am mai gandit si la Muntii Apuseni, asa ceva rustic. Oricum trebuie sa ne mobilizam si sa hotaram pt ca marea majoritate a cabanelor sunt deja rezervate.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem patru lunite

BUNA IDEEA !!!
Asa e cel mai bine ca sa nu caut aiurea

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput