Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(74)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Da' ce 'zda la muma'sa are doctoru' cu intzarcatu', ce-l intereseaza pe el cat are chef copilul tau sa suga si cat ai tu chef sa-l alaptezi?! Asta n-am mai auzit-o...de de-astia care-ti zic sa nu-l alaptezi exclusiv decat 2-3-4 luni am mai auzit, dar sa-si bage nasu' in asa hal sa te intrebe de ce nu-l intarci...omg si plm, vorba aia

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni

Ai pus punctul pe i.

Am o misiune pt tine: o suni tu pe Georgiana sa intrebi de Brisuca? Mie mi-e dor de ea, dar n-am nici nr., nici curaj s-o sun, ca nu prea m-am bagat in vorba cu ea prea mult

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Bine, s-a isterizat ca de ce copilul nu maninca inca (,) carne.... ca de ce ii pun 2 lingurite de cereale in fructe, ca de ce nu o intarc , ca de ce are doar doua mese inlocuite...

Raspuns: "ce va F... grija?"

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

saby - tare este fumos, si dulcel si... super emotionant
se simte ca este o bucatica din sufletul tau

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Multumesc mult de tot

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Am si eu o intrebare: bebelusii vostri figureaza la intretinere ?

Pentru ca mie mi se pare aberant ca un bebelus de nici 6 luni sa fie = "persoana" si sa plateasca la fel ca un adult.. Ce consuma el? Apa oricum e cu apometre, curentul il platesc la Electrica, caldura din calorifere oricum n-o sa fie suficienta, va trebui sa cumparam o alta sursa de caldura (deci alti bani la Electrica), gaze nu consuma, pentru ca el nu mananca ciorbe+fripturi cat un adult, ci titi si cate un fruct dat prin storcator (deci iar curent), de fond de reparatii nu are nevoie (el nu cere sa fie schimbate tevi, reparat acoperisul, inlocuita usa de la intrare), scara blocului nu o foloseste decat la mine in brate si oricum femeia de servici si gunoiul se calculeaza nu la nr.de persoane, ci drept cota-indiviza la nr. de apartamente... Iar cei cativa pampersi pe zi, aruncati la tomberon, sint in locul tampoanelor daca as fi avut eu ciclu, na!

Mor cand ii aud pe bosorogi pe care cum zicea Monnvas "ii f... grija" de altii..

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP!!!!!!!!!!!
fetelor cer mobilizare generala; imi bag picioare in el de storcator philips de 4,5 milioane, ca-mi arunca juma' din fructe sub forma de felii in cuva de pulpa!!!; am sunat la cora si vreau sa-l inlocuiesc cu alt storcator...da' cu ceeeeeeeeeeee???????/ daca te hotarasti ca nu-ti place produsul, ai voie sa-l schimbi in prima luna (si noi depasim prima luna saptamana viitoare, deci tre'' sa ne miscam repede); eu am model HR1858, si-l urasc, azi toate pandaliile din lume m-au apucat... nu mi se pare normal sa ramana feliile alea nestoarse.... astept recomandari de storcator bun, ca eu iau pulpa aia ramasa la stors si o fac piure pentru bebe, si cu atatea bucati mari in ea, mai trebuie sa o bag si la blender care e urias si-mi arunca tot pe pereti, adun iar cu lingura, iar 2 secunde... si e pe pereti..... si creierii mei tot pe pereti sunt, dupa ce distrug toata bucataria si spal juma' de ora sa descurc mizeria facuta

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Am si eu o intrebare: bebelusii vostri figureaza la intretinere ?

Pentru ca mie mi se pare aberant ca un bebelus de nici 6 luni sa fie = "persoana" si sa plateasca la fel ca un adult.. Ce consuma el? Apa oricum e cu apometre, curentul il platesc la Electrica, caldura din calorifere oricum n-o sa fie suficienta, va trebui sa cumparam o alta sursa de caldura (deci alti bani la Electrica), gaze nu consuma, pentru ca el nu mananca ciorbe+fripturi cat un adult, ci titi si cate un fruct dat prin storcator (deci iar curent), de fond de reparatii nu are nevoie (el nu cere sa fie schimbate tevi, reparat acoperisul, inlocuita usa de la intrare), scara blocului nu o foloseste decat la mine in brate si oricum femeia de servici si gunoiul se calculeaza nu la nr.de persoane, ci drept cota-indiviza la nr. de apartamente... Iar cei cativa pampersi pe zi, aruncati la tomberon, sint in locul tampoanelor daca as fi avut eu ciclu, na!

Mor cand ii aud pe bosorogi pe care cum zicea Monnvas "ii f... grija" de altii..

da, ni l-a bagat din prima zi la intretinere; stiu cum e, ce consuma asa mare lucru bebe???? daaaaaaaaa''' daca asa cere administratia... n-ai ce face! noi ne-am mutat cand avea bebe o luna si l-a trecut persoana intreaga la intretinere (chiar daca speram sa ne ierte);

mutzunel mic de 5 lunite

cum am venit pe lume

Mergi la inceput

saby ce frumooooooooooooooooooooossssss!!!!!; ai vazut ca si eu am fost in dispozitii de amintiri, si azi cand am citit ce am scris.... m-am jelit cu vorbe si l-am zmotocit pe mutzu de se uita saracu copil la mine si nu mai intelegea nimic; pupicuti pentru o familie superbaaaaaa

mutzunel mic de 5 lunite

cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP!!!!!!!!!!!
fetelor cer mobilizare generala; imi bag picioare in el de storcator philips de 4,5 milioane, ca-mi arunca juma' din fructe sub forma de felii in cuva de pulpa!!!; am sunat la cora si vreau sa-l inlocuiesc cu alt storcator...da' cu ceeeeeeeeeeee???????/ daca te hotarasti ca nu-ti place produsul, ai voie sa-l schimbi in prima luna (si noi depasim prima luna saptamana viitoare, deci tre'' sa ne miscam repede); eu am model HR1858, si-l urasc, azi toate pandaliile din lume m-au apucat... nu mi se pare normal sa ramana feliile alea nestoarse.... astept recomandari de storcator bun, ca eu iau pulpa aia ramasa la stors si o fac piure pentru bebe, si cu atatea bucati mari in ea, mai trebuie sa o bag si la blender care e urias si-mi arunca tot pe pereti, adun iar cu lingura, iar 2 secunde... si e pe pereti..... si creierii mei tot pe pereti sunt, dupa ce distrug toata bucataria si spal juma' de ora sa descurc mizeria facuta

mutzunel mic de 5 lunite

cum am venit pe lume

Eu n-am storcatot Philips, eu am un blender Braun si un storcator noname "Alpina" made in Elvetia, cumparat cu 85 RON de la Auchan si garantie de 5 ani. Sint foarte multumimta de el, nu arunca pulpa, atata doar ca sunt multe piese de spalat, dar n-am gasit altul mai "compact"... Poate au si la Cora asa, iar din diferenta de bani sa-ti iei altceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela78
Am si eu o intrebare: bebelusii vostri figureaza la intretinere ? Pentru ca mie mi se pare aberant ca un bebelus de nici 6 luni sa fie = "persoana" si sa plateasca la fel ca un adult.. Ce consuma el? Apa oricum e cu apometre, curentul il platesc la Electrica, caldura din calorifere oricum n-o sa fie suficienta, va trebui sa cumparam o alta sursa de caldura (deci alti bani la Electrica), gaze nu consuma, pentru ca el nu mananca ciorbe+fripturi cat un adult, ci titi si cate un fruct dat prin storcator (deci iar curent), de fond de reparatii nu are nevoie (el nu cere sa fie schimbate tevi, reparat acoperisul, inlocuita usa de la intrare), scara blocului nu o foloseste decat la mine in brate si oricum femeia de servici si gunoiul se calculeaza nu la nr.de persoane, ci drept cota-indiviza la nr. de apartamente... Iar cei cativa pampersi pe zi, aruncati la tomberon, sint in locul tampoanelor daca as fi avut eu ciclu, na! Mor cand ii aud pe bosorogi pe care cum zicea Monnvas "ii f... grija" de altii..Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
Ce simpatica ai fost!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Denisa, cum ai facut tu piureul de piersici pe care l-ai pus la congelator? Ca mi-a adus mama niste piersici bio si de data asta le-as face piure inainte de congelare. Pur si simplu le-ai dat in blender?

Yup! Le-am curatat de coaja (si samburi bineinteles ), le-am taiat bucatele > blender > borcanele > congelator. Eu am pus in niste borcanele Avent pe cate le-am luat pentru rezervele de lapte. Cum rezervele s-au cam terminat, acum le folosesc pt papa de Adelake. Se sterilizeaza usor si se inkid bine.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput