Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(74)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

la noi..a cam fost..andrei otita+bronsita astmatica....si bebeii..aceeasi nenorocita de viroza..de dataa sta sub alta forma

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

intreba cineva de Miruna Georgescu de la Medlife:
este ok, am fost si eu de cateva ori la ea cu Vlad cand aveam pandalii si mergeam la 2 med(pediatrul lui si cineva de la medlife). Mi-a placut la ea ca avea rabdare, iti explica si in primul rand nu se repezea cu antibiotic pentru un rosu in gat.

Am fost si la Marcu(Cristescu) Mihaela si in viata mea nu o sa mai merg. Parca am fost la vraci. Cand am intrat pe usa a inceput: are lipsa de Ca, anemie,platfus partial etc..Asta pana sa facem 3 pasi in cabinet. In plus are obiceiul sa te trimita la tot felul de analize apoi la ortoped la dermatolog la....se cunoaste ca este clinica ei.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui rivali

intreba cineva de Miruna Georgescu de la Medlife:
este ok, am fost si eu de cateva ori la ea cu Vlad cand aveam pandalii si mergeam la 2 med(pediatrul lui si cineva de la medlife). Mi-a placut la ea ca avea rabdare, iti explica si in primul rand nu se repezea cu antibiotic pentru un rosu in gat.

Am fost si la Marcu(Cristescu) Mihaela si in viata mea nu o sa mai merg. Parca am fost la vraci. Cand am intrat pe usa a inceput: are lipsa de Ca, anemie,platfus partial etc..Asta pana sa facem 3 pasi in cabinet. In plus are obiceiul sa te trimita la tot felul de analize apoi la ortoped la dermatolog la....se cunoaste ca este clinica ei.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009)

Poze

Eu intrebam. Azi la 5.30 avem programare prima data la ea, pediatre mea nu prea imi mai place si incerc sa o schimb. sper sa fie ok, daca nu mai cautam

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Doamneeee
stau si ma minunez
rad eu rad dar nu-i rasul meu

bine ca nu am dat peste asa medici ca la cate probl avem poate ca in disperarea mea ascultam vre-un "sfat" de asta

saby - am inteles ca nu prea raspunde la telefon si nu retine bebelusul ce probl are

rivali - i-ai dat ceva? La ea se da in plic cat costa consultatia; ce platesti la receptie e altceva
probabil nu te-a vazut cu plicul in mana si a crezut ca poate asa te "convinge"

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Mergi la inceput

rivali - de dr marcu spuneam, am uitat sa precizez

avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Fetele am regasit ceva foarte drag mie .
Iata cu ce imi ocupam eu timpul cand eram gravi si trebuia sa stau in pat

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Denisa, cum ai facut tu piureul de piersici pe care l-ai pus la congelator? Ca mi-a adus mama niste piersici bio si de data asta le-as face piure inainte de congelare. Pur si simplu le-ai dat in blender?Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

saby - tare este fumos, si dulcel si... super emotionant
se simte ca este o bucatica din sufletul tau

avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui aris26

denisa + uite asa si noi, la inceput ma certa ca dureaaya prea mult sa reumplu linguritya si acum...vai de noi. fructe simple mananca bine, adica cam 100ml, dar daca ma pune dracu sa+i pun branya e in stare sa mi+o dea in cap(si chiar mi+o da)
[...]
mi+a bagat si diacriticeeu habar nu aveam sa le bag. sper sa se inteleaga ceva din mesajele mele...pt ca nu cred ca o sa reusheesc sa repar ce a aranjat el

Vezi ca a apasat pe ceva de-a activat tastatura pe romana, de-aia pune "y" in loc de "z" si invers (cauta z-ul pe y) si de-aia ai si diacritice. Nu-sh de unde sa-ti zic sa dai n-apoi ca asta e simptom de vindovz.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Iti zic io pe ce-a apasat: shift si Alt in acelasi timp.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui aris26

denisa + uite asa si noi, la inceput ma certa ca dureaaya prea mult sa reumplu linguritya si acum...vai de noi. fructe simple mananca bine, adica cam 100ml, dar daca ma pune dracu sa+i pun branya e in stare sa mi+o dea in cap(si chiar mi+o da)
[...]
mi+a bagat si diacriticeeu habar nu aveam sa le bag. sper sa se inteleaga ceva din mesajele mele...pt ca nu cred ca o sa reusheesc sa repar ce a aranjat el

Vezi ca a apasat pe ceva de-a activat tastatura pe romana, de-aia pune "y" in loc de "z" si invers (cauta z-ul pe y) si de-aia ai si diacritice. Nu-sh de unde sa-ti zic sa dai n-apoi ca asta e simptom de vindovz.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Iti zic io pe ce-a apasat: shift si Alt in acelasi timp.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

pe shift si ctrl

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput