Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(74)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui aris26

petrean - oooooooo merge!!!!!!!! trebuie sa-ti trimit un platou de prajituri

Si mie, ca iar ma oftic!!!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

sa nu uiti!!!marti le astept la posta

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Nicky, a mea maninca fructe in jur de 10 si legume in jur de 15. Intre ele o masa de lapte.

Am fost la vaccin...avem 70cm (ca tot muream de curiozitate)...
Bai, cu scuzele de rigoare daca sinteti vreuna medic de familie sau aveti prieteni medici de familie, da sa mor io daca 99% dintre ei nu maninca piinea statului degeaba. Iar am primit indicatii pretioase, cea mai tare referindu-se la laptele de vaca. Asadar, seara ar trebui sa ii dau la 22.00 lapte de vaca cu cereale ca sa doarma bine noaptea (desi nu m-am plins ca nu ar dormi bine noaptea), si MAI TARE decit atit, am intrebat din ce fel de lapte sa ii fac brinza. Si-mi zice din ala la punga, ca in ala se presupune ca nu e nimic adaugat. Zic bine, dar cu ce procent de grasime? "Din ala cu 12%". Deci nu 0,1, nu 1,8, nici macar 3,6. Brinza din smintina oare nu se poate?
Bine, s-a isterizat ca de ce copilul nu maninca inca (,) carne.... ca de ce ii pun 2 lingurite de cereale in fructe, ca de ce nu o intarc , ca de ce are doar doua mese inlocuite... O intreb de cite ori pe saptamina are voie brinza, carne si ou, ca stiu ca la galbenus si la carne exista niste restrictii, nu se dau chiar in fiecare zi...m-a lamurit bita.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

vai pisigri..asa povestea o prietena de-a mea..ca a luat-o dr in suturi..dc copilul la 3 luni nu mananca inca ou si legume...

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Vai Pisigri dar niste jumari si sarmale nu trebuia sa-i dai deja ???? Ce ti-e si cu doctorii astia nici ca a ta dar nici ca a mea ca nici nu vroia sa auda de sucuri pana la 6 luni in ideea in care era constipata si imi dadea siropuri din facrmacie cand se putea rezolva cu cateva lingurite de suc de mar, asa ca tot cum am c rezut eu mai bine am facut.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Da' ce 'zda la muma'sa are doctoru' cu intzarcatu', ce-l intereseaza pe el cat are chef copilul tau sa suga si cat ai tu chef sa-l alaptezi?! Asta n-am mai auzit-o...de de-astia care-ti zic sa nu-l alaptezi exclusiv decat 2-3-4 luni am mai auzit, dar sa-si bage nasu' in asa hal sa te intrebe de ce nu-l intarci...omg si plm, vorba aia

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

LA MULTI ANI !!!!
Timeea-bebe de Millie
Maria-bebe de Maya25
Ariana Maria-bebe de bebe-strumph
Alexandros-bebe de Aris26
BB de Bombonique

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Si plm, si plm
Faza e ca stiu deja la ce sa ma astept, asa ca nu ma enervez decit ca in situatii de criza mai trebuie platiti si astia. De catre stat, fireste, ca eu pt o intepatura la 2 luni nu cotizez, cotizatia e la pediatru daca e cazul, dar nu prea e, ca platesc consultatia si asta e. Faza cu alaptatul nu am inteles-o deloc, o fi vrut sa fie amabila cu mine ca femeie sa nu ma mai chinui dar ...

Diseara tre sa va citez dintr-un pliant pe care mi l-a dat, facut de o PROF DR pediatru din Iasi, ca m-a luat cu omg-ur cind am citit. Fug ca tre sa doarma baby monster

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

eu am medic de familie pediatru2 in 1...ca nescafee..insa..sincer..de cand sunt la ea...de 3 ani cu Andrei..si cu bebeii..nu am nimic ce sa-i reprosez..azi m-a usurat de 150 ron pt o vizita la domiciuliu...dc am 3 copiii..cine e de vina?

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Nicky, a mea maninca fructe in jur de 10 si legume in jur de 15. Intre ele o masa de lapte.

Am fost la vaccin...avem 70cm (ca tot muream de curiozitate)...
Bai, cu scuzele de rigoare daca sinteti vreuna medic de familie sau aveti prieteni medici de familie, da sa mor io daca 99% dintre ei nu maninca piinea statului degeaba. Iar am primit indicatii pretioase, cea mai tare referindu-se la laptele de vaca. Asadar, seara ar trebui sa ii dau la 22.00 lapte de vaca cu cereale ca sa doarma bine noaptea (desi nu m-am plins ca nu ar dormi bine noaptea), si MAI TARE decit atit, am intrebat din ce fel de lapte sa ii fac brinza. Si-mi zice din ala la punga, ca in ala se presupune ca nu e nimic adaugat. Zic bine, dar cu ce procent de grasime? "Din ala cu 12%". Deci nu 0,1, nu 1,8, nici macar 3,6. Brinza din smintina oare nu se poate?
Bine, s-a isterizat ca de ce copilul nu maninca inca (,) carne.... ca de ce ii pun 2 lingurite de cereale in fructe, ca de ce nu o intarc , ca de ce are doar doua mese inlocuite... O intreb de cite ori pe saptamina are voie brinza, carne si ou, ca stiu ca la galbenus si la carne exista niste restrictii, nu se dau chiar in fiecare zi...m-a lamurit bita.

sincer... nu am cuvinte; schimb-oooooooooooooooooo, te rog eu mult de tot, schimb-oooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!! atatea prostii nu am auzit de cand m-a facut mama, eu ii locul tau ii dadeam una in cap si dusa eram; te rog macar spune-mi ca ai contrazis-o si nu ai lasat-o in prostia ei, ca altfel te trimit inapoi !!!!!!!!!!!!! hai ca m-am enervat; eu am doctor in familie, dar asta nu inseamna ca nu am impresia ca marea majoritate ar trebui sa se vaca doctori de vaci!!!(oare ce am cu bietele vaci??????)

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

eu am medic de familie pediatru2 in 1...ca nescafee..insa..sincer..de cand sunt la ea...de 3 ani cu Andrei..si cu bebeii..nu am nimic ce sa-i reprosez..azi m-a usurat de 150 ron pt o vizita la domiciuliu...dc am 3 copiii..cine e de vina?

Andrei Luca -15.12.2006

si eu la fel dar ma usurez de 100 de buc dar vine doar la urgente.

Poze

Mergi la inceput