Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(74)*
Raspunsuri - Pagina 21
Nicky09 spune:
aaaaaaaaa...si previne infectiile la urechi

Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Nicky09 spune:
Uitati-va aici un pic:www.babycomfort.ro/produse/280-sanatate-hranire/282-hranire---sterilizatoare/1919-biberon-handsfree---anticolici-podee.html" target="_blank">http://www.babycomfort.ro/produse/280-sanatate-hranire/282-hranire---sterilizatoare/1919-biberon-handsfree---anticolici-podee.html
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
dannnah spune:
Neatza mamicilor!
Vroiam sa ma consult cu voi in mai multe probleme: pana cand se sterilizeaza biberoanele? Eu inca le sterilizez dupa fiecare utilizare, e prea des?
Cat cantaresc bebeii vostri la 6 luni? Fetita mea are 69 de cm si doar 7 kg. Am ramas tare surprinsa la controlul lunar cand am vazut, mie mi se parea ca mananca foarte mult si nu arata deloc slabuta. De ex cateodata ii fac supliment la portia de cereala ptr ca mai vrea! E adevarat ca din totdeauna a fost la limita inferioara cu kilogramele. Doctorul spune ca e destul de lunga si ca asta ar fi motivul. Pai si ce sa fac, sa ii dau si mai mult sa manance???
Alta problema ar fi trezitul noaptea. Nu se trezeste sa manance, de la 2 luni jumate nu mai papa noaptea, dar se trezeste din cauza suzetei, fir-ar sa fie!! De 5-6 ori pe noapte: pica suzeta - baga suzeta, e groaznic. Si eu planuiesc sa o mut in camera ei, tocmai o amenajam. Pai ce voi face atunci, ture prin casa? Am incercat sa nu i-o dau si totul se termina printr-un urlet, si intr-un final se trezeste de tot. Help!!!
petrean spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui rivali
unde gasesc sa citesc si eu aceasta carte a adminstratorului? Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009) Poze |
exista..la o editura..best publishing..sunt niste carticele..micute..numai din genul asta..cartea dministratorului..tva..mai multe..acolo eu am citit.!!!si...mai mult..andrei mi-a fost bagat la cheltuielil anul trecut in dec cand a a implinit 2 ani
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
petrean spune:
fetelor..care ati dat echinaceea copiilor..spuneti-mi ce e mai bun la gust?sirop?picaturi?ursuletii..stiu ca se dau dupa 3 ani..mie-mi tb si pt bebei.deci pica...
nicky..mersi..insa eu nu pot folosi decat tetine de la chicco..doar astea le accepta de cand s-au nascut..au forma de tzitzi![]()
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
petrean spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dannnah Neatza mamicilor! Vroiam sa ma consult cu voi in mai multe probleme: pana cand se sterilizeaza biberoanele? Eu inca le sterilizez dupa fiecare utilizare, e prea des? Cat cantaresc bebeii vostri la 6 luni? Fetita mea are 69 de cm si doar 7 kg. Am ramas tare surprinsa la controlul lunar cand am vazut, mie mi se parea ca mananca foarte mult si nu arata deloc slabuta. De ex cateodata ii fac supliment la portia de cereala ptr ca mai vrea! E adevarat ca din totdeauna a fost la limita inferioara cu kilogramele. Doctorul spune ca e destul de lunga si ca asta ar fi motivul. Pai si ce sa fac, sa ii dau si mai mult sa manance??? Alta problema ar fi trezitul noaptea. Nu se trezeste sa manance, de la 2 luni jumate nu mai papa noaptea, dar se trezeste din cauza suzetei, fir-ar sa fie!! De 5-6 ori pe noapte: pica suzeta - baga suzeta, e groaznic. Si eu planuiesc sa o mut in camera ei, tocmai o amenajam. Pai ce voi face atunci, ture prin casa? Am incercat sa nu i-o dau si totul se termina printr-un urlet, si intr-un final se trezeste de tot. Help!!! |
gemenii mei au 7 kg..amandoi..si 72 cm. Dr a spus ca sunt foarte ok, avand in vedere ca i-am nascut cu 3000 grame.
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
rivali spune:
| citat din mesajul lui dannnah Neatza mamicilor! Vroiam sa ma consult cu voi in mai multe probleme: pana cand se sterilizeaza biberoanele? Eu inca le sterilizez dupa fiecare utilizare, e prea des? Cat cantaresc bebeii vostri la 6 luni? Fetita mea are 69 de cm si doar 7 kg. Am ramas tare surprinsa la controlul lunar cand am vazut, mie mi se parea ca mananca foarte mult si nu arata deloc slabuta. De ex cateodata ii fac supliment la portia de cereala ptr ca mai vrea! E adevarat ca din totdeauna a fost la limita inferioara cu kilogramele. Doctorul spune ca e destul de lunga si ca asta ar fi motivul. Pai si ce sa fac, sa ii dau si mai mult sa manance??? Alta problema ar fi trezitul noaptea. Nu se trezeste sa manance, de la 2 luni jumate nu mai papa noaptea, dar se trezeste din cauza suzetei, fir-ar sa fie!! De 5-6 ori pe noapte: pica suzeta - baga suzeta, e groaznic. Si eu planuiesc sa o mut in camera ei, tocmai o amenajam. Pai ce voi face atunci, ture prin casa? Am incercat sa nu i-o dau si totul se termina printr-un urlet, si intr-un final se trezeste de tot. Help!!! |
eu lui Vlad le-am sterilizat pana la 2 ani , lui Stefan i le sterilizez dupa fiecare folosire la fel si linguritele , castronelele, canutele.
Al meu la 6 luni avea 6,900kg
In legatura su suzeta ...nu stiu pune-i la culcare 3-4 suzete in pat
Poze
rivali spune:
| citat din mesajul lui petrean fetelor..care ati dat echinaceea copiilor..spuneti-mi ce e mai bun la gust?sirop?picaturi?ursuletii..stiu ca se dau dupa 3 ani..mie-mi tb si pt bebei.deci pica... nicky..mersi..insa eu nu pot folosi decat tetine de la chicco..doar astea le accepta de cand s-au nascut..au forma de tzitzi Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
mie mi-a recomandat cineva echinaceea homeopata
Poze
rivali spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui petrean
exista..la o editura..best publishing..sunt niste carticele..micute..numai din genul asta..cartea dministratorului..tva..mai multe..acolo eu am citit.!!!si...mai mult..andrei mi-a fost bagat la cheltuielil anul trecut in dec cand a a implinit 2 ani Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
Multumesc, o sa o caut
Poze
millie spune:
Buna mamici
Monica mami de
Timeea Alexandra ( 25.02.2009)

Ce consuma el? Apa oricum e cu apometre, curentul il platesc la Electrica, caldura din calorifere oricum n-o sa fie suficienta, va trebui sa cumparam o alta sursa de caldura (deci alti bani la Electrica), gaze nu consuma, pentru ca el nu mananca ciorbe+fripturi cat un adult, ci titi si cate un fruct dat prin storcator (deci iar curent), de fond de reparatii nu are nevoie (el nu cere sa fie schimbate tevi, reparat acoperisul, inlocuita usa de la intrare), scara blocului nu o foloseste decat la mine in brate si oricum femeia de servici si gunoiul se calculeaza nu la nr.de persoane, ci drept cota-indiviza la nr. de apartamente... Iar cei cativa pampersi pe zi, aruncati la tomberon, sint in locul tampoanelor daca as fi avut eu ciclu, na! 
fericita de