Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(74)*
Raspunsuri - Pagina 11
anamariame spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
, ca-n povestea cu saracul care intreba daca-s "ia o pauzati pesmegii"
Sa stiti ca am inceput sa bat campii de dimineata. Sper sa-mi treaca repede.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Buna dimineata si tie, Denisa. Eu stau la panda, si cum intra cineva, cum salut |
Buna dimineata!
Pe urma iesim sa plimbam catzelul, sa facem cumparaturi...si pana ne intoarcem numa'bine se face ora de piure de fructe. Ma gandesc cu oarece groaza... ca in ultimele 2 zile a mers nashpa diversificarea. Si eu tre sa gatesc azi, ca am cam golit rezervele... Am pus de vreo 2 zile niste ied la fezandat, azi il bag la cuptor. 

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
sirimie spune:
| citat din mesajul lui Gaza22 Fetele cu Revelionul vad ca sunt doritoare, hai macar sa stabilim asa in mare cateva zone care ar fi convenabile pt toata lumea si dupa aceea o punem pe sefa la treaba. Asa ca sariti cu idei. Mie mi-ar conveni si la Moeciu chiar daca intalnirea am facut tot in aceasta zona, dar cred ca va fi cam scump de revelion, m-am mai gandit si la Muntii Apuseni, asa ceva rustic. Oricum trebuie sa ne mobilizam si sa hotaram pt ca marea majoritate a cabanelor sunt deja rezervate. Monnvas ai dreptate cu Humana, dar i-am dat ff putin si in concentratie mica, dar asa mult i-au placut ca ma bate gandu sa-i schimb laptele, si asa ea de la inceput cam face mutre la NAN. si in plus mi-au placut mai mult combinatiile de cereale de la HUMANA. Nu stiu daca mai trebuia sa raspund cuiva, daca am uitat imi cer scuze. Va pup si sa aveti o noapte usoara. Mami de Gazii mica si frumoasa Avem patru lunite |
nu va ginditi si la petrecere de craciun cu mos craciun?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
sirimie spune:
si eu amnascut la giulesti
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
anamariame spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Pe urma iesim sa plimbam catzelul, sa facem cumparaturi...si pana ne intoarcem numa'bine se face ora de piure de fructe. Ma gandesc cu oarece groaza... ca in ultimele 2 zile a mers nashpa diversificarea. Si eu tre sa gatesc azi, ca am cam golit rezervele... Am pus de vreo 2 zile niste ied la fezandat, azi il bag la cuptor. ![]() ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |

Aoleu, trebuie sa ma pun pe treaba in ceea ce priveste gatitul, de citeste al meu sot pe-aici da divort sigur. E mare gurmand
Pana una alta, plec si eu la 

Sa aveti o zi frumoasa!Ana-Maria, mami de
anamariame spune:
Hai, fetelor, unde sunteti? Ati observat ca in ultima vreme e activitate slabuta pe-aici? Eu nu am facut inca nimic in casa, Eva e mofturici si incerc sa o adorm, insa nu vrea.Petrean, parca tu spuneai ca Alex e ok, ce bine! Cand il externeaza?Aris, tu weekendul asta ai botezul, nu? Petrecere frumoasa, abia astept sa vad poze (si cu fusta scurta
)Ana-Maria, mami de
cativ13 spune:
Neatza!Sa dau un pahar de sampanie ca astazi sarbatorim/comemoram
4 ani de casnicie

Serbez numai eu cu Ioana mica pt ca tati s-a trezit, s-a imbracat, ne-a pupat si ...dus a fost
Il mai vedem diseara, cand vine cu medicuta sa ne vaccinam.Asa...acum sa raspund...priorixul e vaccin obligatoriu, asa e trecut in schema noastra. Nu stiu sa dau alte detalii....Despre schema de diversificare...acum ma apuc sa o type
si daca nus e trezeste pitica, in 15 min o si pun
pe mail
mami de Silvia Ioana
alina.n spune:
citat din mesajul lui Karina26 Timeea bebe de Millie, Maria bebe de Maya25, Ariana Maria bebe de bebe_strumph,Alexandros bebe de Aris26, bebe de Bombonique ![]() Karina - mami de buburuza Bia |
La multi ani si de la noi!!

Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
alina.n spune:
| citat din mesajul lui cativ13 Neatza! Sa dau un pahar de sampanie ca astazi sarbatorim/comemoram ![]() ![]() Serbez numai eu cu Ioana mica pt ca tati s-a trezit, s-a imbracat, ne-a pupat si ...dus a fost Il mai vedem diseara, cand vine cu medicuta sa ne vaccinam. |
la multi ani cativ

Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
cativ13 spune:
Ce sa mai pun pe mail ca doar nu e un roman....sunt 5 randuri mari si late:6luni ora 13:00 supa-crem#259; de morcovi, apoi legume (dovlecel, p#259;trunjel, p#259;stβrnac, ceap#259;, ardei gras, #355;elin#259;, fasole verde, cartof, conopid#259;, broccoli) I zi: 3 lg morcov II zi: 10 lg morcov III zi: 100-150ml morcov IVzi: 100,l morcov+3lg dovlecel ..6luni si o saptamana: in legume se pune carne fiarta separate(pui, vita, curcan), progresiv de la o lg la 80 g/zi. Optional, 5 ml de ulei de masline sau de germeni de porumb.6luni si 2 sapt : ora 10-fructe (mar copt/crud, banana, para, caise, piersica, pepene galben, ananas)6 luni si 3 sapt : in fructe se pune branza de vaci(1/2 l lapte, 1,5% +4 tablete de calciu lactic pisate)Optional : cereale fara gluten(orez, porumb, tapioca)7luni: ora 17:00-iaurt simplu sau cu fructe proaspeteIn supa se poate pune galbenus de ou fiert 10 minute de doua ori pe saptamana : Ό-1/2-1 Asta-i tot!mami de Silvia Ioana

Denisa-Madalina
Avem patru lunite
Timeea bebe de Millie, Maria bebe de Maya25, Ariana Maria bebe de bebe_strumph,Alexandros bebe de Aris26, bebe de Bombonique