Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(74)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Fetele cu Revelionul vad ca sunt doritoare, hai macar sa stabilim asa in mare cateva zone care ar fi convenabile pt toata lumea si dupa aceea o punem pe sefa la treaba. Asa ca sariti cu idei. Mie mi-ar conveni si la Moeciu chiar daca intalnirea am facut tot in aceasta zona, dar cred ca va fi cam scump de revelion, m-am mai gandit si la Muntii Apuseni, asa ceva rustic. Oricum trebuie sa ne mobilizam si sa hotaram pt ca marea majoritate a cabanelor sunt deja rezervate.

Monnvas ai dreptate cu Humana, dar i-am dat ff putin si in concentratie mica, dar asa mult i-au placut ca ma bate gandu sa-i schimb laptele, si asa ea de la inceput cam face mutre la NAN. si in plus mi-au placut mai mult combinatiile de cereale de la HUMANA.

Nu stiu daca mai trebuia sa raspund cuiva, daca am uitat imi cer scuze. Va pup si sa aveti o noapte usoara.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem patru lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Pupici la mamici si bebici

Fetele, multumesc mult tuturor celor care mi-ati raspuns la subiectul referitor la "branzica de casa"!
Karina, Pisigri, Pisik, Denisamada, Monnvas

Petrean, felicitari micutului "gradinar" cel istet!

Anamariame, priorixul este un vaccin optional care se face impotriva rujeolei, oreonului si rubeolei (ROR). Este destul de controversat...

Dyana, si "grauntzelul" meu face acelasi lucru cu jucariile: este mult mai captivat de telecomanda, telefon, pachetul de servetele, etc. decat de jucariile lui!

mami fericita de Albert-Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina26 spune:

Timeea bebe de Millie, Maria bebe de Maya25, Ariana Maria bebe de bebe_strumph,Alexandros bebe de Aris26, bebe de Bombonique

Karina - mami de buburuza Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna,
si tuturor sarbatoritilorde ieri si azi

Noi raportam doi muciosi si un puseu de crestere.Prin urmare ieri noapte paziy Bogdan azi noapte dat piept din ora din ora...deci sunt fresh...presh

Am reusit sa citesc sunt la zi,vazut Sophi
Despre 6 luni.. nu m-am gandit inca la nik deosebit iar daca o tin inritmul acesta nici nu o sa ma pot gandi.

sper sa pot intra si pe zi...sper

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Neatzaaa!
Cine se culca tirziu se scoala devreme
Am uitat sa zic ca vaccinul s-a aminat pe azi - deci acusi plecam la "circoteca"- da poate cu ocazia asta imi masoara si mie cineva copilul, ca nu mai stiu despre citi cm prestam
Buna ideea cu stabilitul citorva locatii, mai accesibil ca pret (cred) si relativ aproape de toata lumea eu pot sa propun muntii Vrancei (zona Lepsa) sau zona Praid (care mie mi se pare ok ca distanta si fata de Bucuresti si fata de HD, da s-ar putea sa gresesc ca n-am o harta la indemina...).
Am plecat sa citesc povestea nasterii si apoi poate mai prinde fiica-mea jumatate de ora de somn...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciresica5
Pupici la mamici si bebici Anamariame, priorixul este un vaccin optional care se face impotriva rujeolei, oreonului si rubeolei (ROR). Este destul de controversat...Dyana, si "grauntzelul" meu face acelasi lucru cu jucariile: este mult mai captivat de telecomanda, telefon, pachetul de servetele, etc. decat de jucariile lui! mami fericita de Albert-Gabriel
Da, de asta ma temeam...daca nu ar fi atat de controversate, le-as fce pe toate. Asa...tremur si la astea obligatorii.Dyana, sigur ca au fost lacrimi de bucurie! Legat de jucarii, Eva are o multime, de la cele mai scumpe la cele mai ieftine, si favorita ei e o jucarie la 6 lei Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Buna dimineata, pisigri!Doar noi doua bantuim pe-aici, se pare. La noi e o vreme asa morocanoasa, iti tot vine sa dormiii. Da' nu se poate cu bb mic si matinal Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

petrean - oooooooo merge!!!!!!!! trebuie sa-ti trimit un platou de prajituri

Si mie, ca iar ma oftic!!!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciresica5
Anamariame, priorixul este un vaccin optional care se face impotriva rujeolei, oreonului si rubeolei (ROR). Este destul de controversat...

Din cate stiu eu, vaccinarea anti rujeola, rubeola, oreion nu e optionala...

Nah, iar imi dau cu parerea despre vaccinuri!

Edit: Bine... nu te alearga nimeni daca nu vrei sa ii faci, componenta antirujeola e cea controversata.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Buna dimineata si tie, Denisa. Eu stau la panda, si cum intra cineva, cum salut Se vede treaba ca ma plictisesc rau de tot, am omultime de treaba de facut, casa e vraiste, am adus niste haine de iarna de la mama si trebuie sa le gasesc loc in dressing, dar cum sunt singura acasa (din cauza de sot plecat pe weekend), nu fac nici mancare si nici chef de curatenie n-am.Nu mai zic ca alaltaieri m-a chinuit talentul culinar si am incercat o reteta care parea foarte simpla, dar care a sfarsit in cos. Asa ca mai dureaza pana prind curaj sa gatesc iarasi.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput