Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(74)*
Raspunsuri - Pagina 12
cativ13 spune:
Completari si intrebari:Mi-a spus ca pot merge mai repede cu introducerea noilor alimente si a cantitatii pt ca fata e deja mare
Eu nu am inteles nici acum care-i treaba cu iaurtul si cu branza-ce lapte folosesc pana la urma??????????Diseara vine medicuta de aici si probabil o sa ne dea si ea o schema. Ma gandeam sa le combin pe cele doua poate o iesi ceva...O intreb si pe ea de lapte. Stiu ca s-a tot discutat pe aici dar eu sunt tot in ceata
mami de Silvia Ioana
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean Bulinutele rosii..se dau drept "rasplata"pentru faptele bune.Unele gradinite le au si pe cele nerge pentru fapte rele..insa la Andrei sunt tot rosii..insa cu fatza care plange suzeta..ai mei si-o arunca singuri in gura..de la 4 luni..noapte nu o cauta..insa adorm mereu seara cu ea..si apoi o scuipa Alex e bine..Monica e in Ungaria cu copiii Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |

Buna dimineata
Bogdana aseara m-am visat la munca si ce crezi ca faceam??..le dadeam buline rosii la copii si le spuneam sa le zica mamicilor sa le agate de perdea
Ma bucur ca sa aud ca Alex este mai bine.Cum a reusit Moni sa iasa cu Luana din tara??? A fost constient Alex si i-a semnat hartiile???

32+ cu
Maya AndreeaAMR 8 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui dyana27 deci ce fac eu cand mutzu face 6 luni in curand????? scriu povestea nasterii ...cum m-am priceput mai bine; simina e de vina, m-a facut sa-mi aduc aminte de tot si sa termin de scris ce incepusem de mult; n-are rost sa va spun ca-mi tot aduc aminte si tot editez pe acolo diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel mic de 5 lunite ![]() cum am venit pe lume |
Ohoooo ce-am facut!!!!!!!

Pai ma bucur ca eu te-am impins sa scrii povestea

, am si eu ce citi azi (ca trebuie savurata ca pe o cafea, nu asa pe fuga

mutunelulAAAAAAAAA...apropo..ai castigat ceva la concurs?????

32+ cu
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
dyana27 spune:
Timeea bebe de Millie,
Maria bebe de Maya25
Ariana Maria bebe de bebe_strumph
Alexandros bebe de Aris26
bebe de Bombonique 
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite
cum am venit pe lume
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui aris26 petrean - oooooooo merge!!!!!!!! trebuie sa-ti trimit un platou de prajituri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 25 martie 2009 |
EEEhhhhhh..si eu care ma pregateam sa-ti spun sa-l resetezi in romana
, daca n-am fost pe faza
...........ce bine mi-ar fi prins un platou cu prajituri
......
32+ cu
bebe
simina_kin spune:
Venind vorba de prajituri, pe unde o umbla Mihaelacg??? ne mai spunea si noua o reteta noua

32+ cu
Maya Andreea
AMR 8 SAPTAMANI
bebe
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Ohoooo ce-am facut!!!!!!! ![]() Pai ma bucur ca eu te-am impins sa scrii povestea ![]() , am si eu ce citi azi (ca trebuie savurata ca pe o cafea, nu asa pe fuga![]() ![]() ![]() ![]() mutunelulAAAAAAAAA...apropo..ai castigat ceva la concurs????? ![]() 32+ cu Maya AndreeaAMR 8 SAPTAMANI bebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |

; link-ul e la semnatura, acolo la "cum am venit pe lume"

; vazusem la concursurile celelalte ca se hotarasc castigatorii complet aiurea, nu dupa votul public. asta nu inseamna ca nu mai participam si alta data. ca afost amuzant sa primesc atatea voturi

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

cum am venit pe lume
Gianina34 spune:
LA MULTI ANI! si multi
si din partea nostra:
Timeea, bebe de Millie
Maria, bebe de Maya25
Ariana Maria, bebe de bebe_strumph
Alexandros, bebe de Aris26
bebe de Bombonique

pt mamici
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
cativ13 spune:
Ce inseamna sa ai timp liber...beau un ceai, stau pe net, mai vorbesc cu lumea la telefon....dar si cand s-o trezi pitica....sa vezi atunci distractie! Da` eu sunt singura pe-aici? Cu cine ma conversez si eu?mami de Silvia Ioana
Gianina34 spune:
Simina - lasa ca astazi ne impresioneaza aris cu un tort de ziua vitaminei![]()
De ce crezi ca nu este prezenta pe aici? prajituresti intensiv prin bucatarie![]()
![]()
![]()
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Vlad si