Burtici fericite de septembrie-octombrie (207)
Raspunsuri - Pagina 18
Ellenuta spune:
aidukule ce sa mai spun de erik .. decat
.. este un frumos si jumatate!! un falcosel si un pufosel ..
cata gura face dupa tzitzi .. iubitul mic!!
eu am fost harnicuta .. am prestat o supa de pui cu galuste si un pilaf de vara cu piept pe pui ...
aiba astept sa degust ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
38+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
selen80 spune:
FELICITARI OANA SI IONIKA! SA VA TRAIASCA PRINTESELE, SA FIE SANATOASE SI NECOLICIOASE! 

ALEX si RAMSAN
ce mumos e Erik, AIDA! si ce-mi plac hanutzele lui ![]()
am vazut si o papusica de Iulia, eu zic ca este perfecta, nu trebuie sa-ti mai faci griji cu greutatea....
noi la fel ca Gegea n-am mai cantarit-o pe ursoaica de la iesirea din spital, urmatoarea probabil va fi la controlul de o luna..dar nici nu ma stresez, vad ca a facut pulpite, a pus bine carnita pe ea, asa ca nici nu ma gandesc sa cumpar cantar ![]()
noi cu numele asa ne-am tot "conversat" pe mail cand eram eu la munca...faceam o listuta de 3, 4 nume, i-o trimiteam, si primeam raspuns: nu, nu, nu.....
pana la urma tot prima alegere a fost mai buna, iar al doilea nume a fost o sclipire de moment, am auzit la TV cum ca pe fiica lui Mohammed o chema Fatima, si am zis, hai sa aiba si un nume "religios" (ca la noi nu exista sfinti...), avand in vedere ca s-a nascut in luna postului....dar cred ca v-am mai povestit eu, nu stiu de ce aberez aiurea pe aici 
fetelor, ce faceti voi cu bebeii vostri cand nu dorm ziua?? ii tineti in brate mai tot timpul, ii tineti in balansoare?? ca eu nu stiu ce sa mai fac cu ea, ma joc cu ea dar isi pierde repede interesul, daca o las singurica plange, in brate nu pot s-o tin tot timpul, iar balansoar n-am (pana la urma o sa cumparam unul daca e nevoie...)...adik ei sutn micutzi acum, nu se pot juca singuri, si o inteleg ca se plictiseste...deocamdata mai e si soacra-mea, care face mai toata treaba, dar cand pleaca ea si nu voi mai putea sta tot timpul cu ursuletzu meu (oricat de tare mi-as dori asta), ce ma fac?? ca nici nu vreau sa-o las plangand
va pupicesc, ca imi vin niste prieteni in vizita
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
aidaciolac spune:
am venit de la plimbare fara nici o scanceala 
doar cu o continua sughiteala ![]()
Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
selen80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moni_iulia Si mie mi-a iesit, dar desi inca nu s-a hotarat cum va fi nasterea nu era ingrijorat dr. Mi-a dat ovule macmiror(scrie ca nu-s indicate in sarcina,dar dk mi le-a dat...). ![]() Iulia 37+ cu "Tudorita Mihaita"Romania |
Moni am uitat, vroiam sa-ti zic ca si mie mi-a dat Macmiror prin sapt 39, nu ca aveam neaparat ceva, dar cica pt a-mi curata colul....si eu m-am mirat atunci ca in prospect scria ca nu e recomandat in sarcina si alaptare, dar ..nu s-a intamplat nimic, deci or sti ei ceva de-l prescriu totusi...
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!POZE URSULICA
nunta
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui monikus Dana, Moni_iulia multumesc pt raspunsuri. Sa vedem ce zice dna dr pe 12 ca mi-a zis ca se uita atunci pe analize. ![]() Manga nu ai de ce sa rosesti. E mare lucru sa poti lua multe kg si totusi sa te poti imbraca astfel incat sa arati bine. Felicitarile mele. Eu ma consolez cu gandul ca voi scapa repede de ele dupa ce voi naste si voi arata si eu mai am femeie si nu a balena Monica 35+ in curand mami de Rares POZA BEBEVARSTA BEBE |
vezi? avantaj...monikus...eu dau 6-7 kile la nastere...dar cu restul pana la 20...am de luptat

MangaGirl
39+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 6 ZILE

monikus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
vezi? avantaj...monikus...eu dau 6-7 kile la nastere...dar cu restul pana la 20...am de luptat ![]() ![]() ![]() MangaGirl 39+ cu Sasha Laurian ![]() varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com AMR 6 ZILE ![]() |
O sa vezi tu ca toate vom scapa de kg pana la urma. Doar ca unele dintre noi se vor mandri cu pozele din timpul sarcinii. Iete ca iar ti-am aruncat mingea in terenul tau.
Sanatoase sa fim ca in rest se rezolva toate.

Monica
35+ in curand mami de
Rares POZA BEBEVARSTA BEBE
raluk16 spune:
Adi multumesc mult
(hihihi
iarasi sunt ralucu
)
Monikus
ce bine ca ai mai intrat si ca sunteti ok!
acuma am vazut si mesajul al doilea in care mi-ai zis de doctorita si organizare! 
multumesc mult!
Tin pumnii pentru carucior, sa fie ieftin si bun!
Nela ce frumos vorbesti de sentimentele de proaspata mamica! 

Imi faci o pofta...
. Si imi place de tine ca esti asa vesela si optimista la asa scurt timp de la nastere, sigur Ana simte asta si e foarte important!
Liliana e super distractiv pe aici de cand ai redevenit mai activa
ca ai avut o perioada cand intrai mai rarutz...
Lorym multumim de vesti!
Tinem pumnii in continuare pentru Ramo sa aiba o nastere usoara si Tudor sa fie sanatos!
Aida il pupam pe Erik sa treaca uratii de colici! 
Geani te intelegem! Ar fi si culmea sa stai cu noi pe net si Daria sa traga de tine sa te joci cu ea...
Pupam sa treaca si la voi colicii 
Nela e clar ca trebuia sa faci ce e mai bine pentru bebe si pentru tine, nici nu se pune problema! Bine ca totul a decurs ok! Deci asa de dureroase sunt contractiile... ofof.. si aici nu avem nici gaz
. M-ai distrat tare cu halatul sotului
. Somn usor! Azi ai stat mult cu noi 
Maria iar incepi cu posturile distractive
. Poate de la stelute ti se trage!
Felicitari! Aaa si cu numele, daca lui i-a fost rusine de Laurian de ce vrea sa ii puna numele asta? Nu inteleg... poate vrea ceva din partea lui, vezi ce nume au frati, tata, etc. Ideal ar fi sa fie amandoua numele internationale, sa nu aiba puiul probleme nici acolo, nici aici.
Dana multumim de vestile bune de la Ionika si Ramo
. Pupam si noi fetele! 

Monikus candida avem toti se zice, si apare asa multa la analize doar in momente de sistem imunitar slabit. Eu cred ca e ca si cu streptococul, e o problema doar daca se fisureaza membranele. Dar cum candida nu se trateaza cu antibiotic, nu stiu ce s-ar putea face in travaliu... deci m-am bagat in seama cu raspunsul pe degeaba, fara sa stiu ceva ![]()
Elle ce harnicuta!!! 
Pofta buna!
Iooii Aida ce scumpic e grasunelul!
Si taticul ii face baie asa dezinvolt!
36+
Alex - cumparaturi bebe
MangaGirl spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monikus
O sa vezi tu ca toate vom scapa de kg pana la urma. Doar ca unele dintre noi se vor mandri cu pozele din timpul sarcinii. Iete ca iar ti-am aruncat mingea in terenul tau. da' nu te lasi deloc...o luptatoare pana la capat...pe toate fronturile Sanatoase sa fim ca in rest se rezolva toate. ![]() Monica 35+ in curand mami de Rares POZA BEBEVARSTA BEBE |

MangaGirl
39+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 6 ZILE

aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Iooii Aida ce scumpic e grasunelul! Si taticul ii face baie asa dezinvolt! |
asa e el dezinvolt de obicei
scumpo , mai putin si la tine 
, of ce a mai trecut timpul ... maine seara Erik face 3 saptamani
cand pisici au trecut? ... si asa va trece si perioada colicilor ...Aida ...
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine