Burtici fericite de septembrie-octombrie (207)
Raspunsuri - Pagina 17
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac monikusule nu e nici o problema daca faci cezariana cum, te simti? ![]() Aida ... Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Ma simt ca de obicei
. Stau mai mult prin casa, ca doar tre sa am toaleta aproape. Am devenit din ce in ce mai apropiateOricum, ma misc din ce in ce mai in reluare. Cum ma ridic din pat ma doare burta si tot asa. Dar am incredere ca totul va fi bine pana la urma.
Cat despre Erik, e un dolofanel si jumatate. Sa va traiassca si sa va bucurati de el pana la adanci batraneti. Vezi cum faci cu leganatul pe picioare ca sotul meu a cerut sa fie dat huta pe picioare pana la 5 ani
.Multumesc frumos pt raspuns. Stiu ca am mai avut eu o data candida si mi-am pus niste ovule dar ma gandeam eu ca nu are ce sa-i faca lui bebe daca va fi cezariana.

Monica
35+ in curand mami de
Rares POZA BEBEVARSTA BEBE
MangaGirl spune:
Dana ciudata cai ai mentionat James. Ieri vorbeam cu Sergiu ca ne-ar placea Jamie/James...in romaneste James inseamna Jacob...Numai ca e mai greu cu romanica daca ii punem James. hmmm...mare dilema...la fete e de 100 de ori mai simplu ca sunt atatea ...dar la baieti e mai dificil.
MangaGirl
39+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 6 ZILE 
aidaciolac spune:
si mie imi place James
... si felicitari pt stelute ![]()
Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
Dana15 spune:
Ioi Aida ce flacau frumos ai tu acolo!
si ce buzite
si cum se invartea cutu pe langa voi![]()
Monikus
..si eu zic sa stai linistita cu Candida!
asa deci Maria
..Jamie..mie imi place si Iacob/Jacob..dar, daca ramane Laurian (apropo la Dj-ul tau nu-i place mai mult Sergiu?) atunci o sa aveti numele romanesc..ma gandesc ca sunt mai putine sanse sa fie strigat de englezi asa;
si cum ma gandesc ca sunt slabe sanse sa reveniti pe minunatul taram romanesc, ati putea sa-i puneti un nume de-al lor..chiar daca ar fi mai greu de pronuntat de rude (oricum vor gasei ei diminutive dragalase sa-l alinte
)
apropo, o colega de-a lui grig a fost casatorita cu un american..au avut un baietel..au divortat, ea s-a intors in Ro..pe flacau il cheama Duncan
McKay..nu are nici un alt prenume ro! si acum a inceput gradinita...cred ca este distractie mare acolo! il alinta Duni![]()
Dana 38s mamica mandra de 
final countdown... 10 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui monikus Manga, am si eu haine largi dar la un metru jumate cat am eu sa stii ca tot balena sunt chiar si numai cu 6 kg in plus. Mie imi e rusine sa mai ies pe strada. Si maine tre sa ma duc la BE. Oooops. ![]() |
acu' mai faci tu sa rosesc. pai mie nu-mi mai vin pantalonii de gravida. si ma intreb dk mai urca acul ala la cantar...ca parca tot stima ca trebuie sa se stabilizeze la final.
aidutzo mas grabi sa nasc...desi incerc sa ma bucur de liniste...inca
MangaGirl
39+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
AMR 6 ZILE

moni_iulia spune:
| citat din mesajul lui monikus Fetele ajutati-ma si pe mine va rog. Mi-am luat rezultatul la secretia de col si mi-a iesit candida. Aveti idee daca e ceva nasol rau? Eu o sa fac cezariana, e vreo problema cu candida asta? Multumesc frumos. |
Si mie mi-a iesit, dar desi inca nu s-a hotarat cum va fi nasterea nu era ingrijorat dr. Mi-a dat ovule macmiror(scrie ca nu-s indicate in sarcina,dar dk mi le-a dat...).

Iulia
37+ cu
"Tudorita Mihaita"Romania
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac si mie imi place James ... si felicitari pt stelute |
wow...nici nu am observat! sunt matura fetelooooorrr!

MangaGirl
39+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
AMR 6 ZILE

monikus spune:
Dana, Moni_iulia multumesc pt raspunsuri. Sa vedem ce zice dna dr pe 12 ca mi-a zis ca se uita atunci pe analize. 
Manga nu ai de ce sa rosesti. E mare lucru sa poti lua multe kg si totusi sa te poti imbraca astfel incat sa arati bine. Felicitarile mele. Eu ma consolez cu gandul ca voi scapa repede de ele dupa ce voi naste si voi arata si eu mai am femeie si nu a balena
.
Monica
35+ in curand mami de
Rares POZA BEBE
VARSTA BEBE
MangaGirl spune:
Dana dar tu ce tot crezi ca incerc eu de luni de zile...dar nu vrea Sergiu si pace...eu nu-l inteleg. cand l-am cunoscut si l-am intrebat dk mai are si un al doilea nume...i-a fost jena sa mi-l spun ca sa nu rad de el...ceea ce am si facut un pik....mi se pare prea floricica numele asta. plus ca mai e si un politcian corupt la bacau...burtos...cred can umele de familie e laurian...dar oricum destul cat sa ma faca sa nu-mi placa si mai mult...dar nu ai cu cine...capricornii sunt niste caposi ...

MangaGirl
39+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
AMR 6 ZILE 
MangaGirl spune:
aiduco ioi, manca-i-ar mama buzitele. ce frumusete ai tu acolo. i cum doarme la tati pe piept. 

MangaGirl
39+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
AMR 6 ZILE