Burtici fericite de septembrie-octombrie (207)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:
citat din mesajul lui liliac1
Cat despre kk si pampersi plini...eiiii, draga mea, eu mai am una de 6 ani acasa. Si la ora actuala dau in bobi dupa ce se ridica mandra de pe tron. Si s-o vezi cum ma intreaba mirata: "Ei, cum e mami?? E de-ala bun??? Ca a iesit usurel de data asta!"

Asa ma vad si eu, garantat!

Monikus,

Ma bag la somnic cat de curand, ca eu am program dupa Ana si nu vreau sa mi-l stric.

Nela, mamica Anei

... referitor la kk bun ... Emma invatase sa faca la olita si abia vorbea si se ridica de pe olita si imi arata spre kkde acolo si zice :"mmmm , buuuuuu , miam miam" , io , "nu mami nu e miam miam , nu e bun" , la care Emma :"Buuuuu" ... si uite asa a inceput copilu sa planga sa ma convinga ca a facut kk bun si e miam-miam

... incarc poze acum , ca deh , a dormit si Eriku meu

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Nela m ras de mi-a vneit ciorba de la pranz inapoi. bine cam dormit un pik si s-a mai asezat. tu esti sigura ca ai fost la spital si nu la bal?

Monikus secretul sta in hainele largi...deh 20 de kile nu sunt de ici de colo. ieri gustarea de dupa amiaza a constat dintr-un pachet lung de tea biscuits si juma de borcan de miere de albine. am zis ca am o scuza, ca dupa aia...probabil voi face la fel din obisnuinta.

dana mmmm...stai la rand, und' te grabesti?

aida ce bine ca ai mai trecut pe la noi...asa de control...
imi pare rau de Eric, sper sa nu tina mult. cainele ce mai zice?
alex tinem pumnii, sa dea D_zeu sa fie bine si scurt

Adi mentionat baba cu colacii si acum nu pot sa-mi iau mintea de la colaceii din ala cu miere de acasa... acu' zi-mi si tu...unde gasesc...?

cat despre soti monosilabici...si la noi e aceeasi procedura...si de o parte si de alta...nu vrei Matei? El: nu. El - hai sa-mi spunem Robert! eu: nu. el: christopher. eu: in romaneste cristofor...zau ca nu...si tot asa in fiecare zi.

ma bazez pe Dana ca-si aduce aminte ce a visat.

MangaGirl 39+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

scuzati un mesaj total analfabet...cel dinainte...ma grabesc, unde Dzeu nici eu nu stiu...dar ma grabesc.

MangaGirl 39+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Adi, merci mult!

O sa ma uit de Snugglers acela si pe aici, sa vad ce si cum. Si noi avem aceeasi problema, iese kk pe langa piciorus, si schimbam prea multe bodyuri din cauza asta. Si nu vreau sa o stresam atata cu schimbatul de body-uri toata ziua.

Gata, noi merem la somnic, maine mergem la doctoras pentru consult follow up dupa cezariana. Iubirile noastre o sa fie home alone!!! Au laptic doua portii de la mami de tzitzi, in caz ca ni se face foame. Si in rest, bonding la maxim pana ma intorc!

Va dorim o seara placuta.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Alex a plecat deja..mult curaj draga noastra! va fi bine!!!

Iulia am vazut si eu fetita voastra draguta, care nu pare micuta deloc!

acum m-am trezit..am citit vreo 4 pagini, dar nu imi aduc aminte mare lucru..asta ca sa vezi Maria ce ajutor de nadejde iti voi fi eu..sa imi aduc aminte numele?!!! eventual sa-l mai fi visat inca o data acum..tot ce stiu este ca era ceva destul de bristish, gen James (asta o fi englezesc, de la mama lui?..ca mie asa imi suna) si scurt..cred ca va fi un picut mai greu sa gasiti ceva sa asortati cu Laurian, dar cu siguranta exista unul!!!
sa spal ochii..sa fac o salata, ceva..ca tot am luat legume

aaa...si am mai vorbit o tura cu Ionika..inainte sa pic in lumea viselor..era mai bine, pana maine va fi la terapie intensiva si tot maine merge sa vada fetita..spunea ca se simte tare bine (mai bine decat se astepta)..am intrebat ce au facut fetele..va pupa!
am indraznit sa intreb si de Ramo..spunea ca dilatarea merge destul de greu, dar ca fata noastra este tare pe pozitii (se pare ca dilatatia aceea de 7-8 cm pe care mi-a spus-o aseara la telefon era alarma falsa)

Dana 38s mamica mandra de
final countdown... 10

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

alex scumpo

nastere usoara si un pui de foca sanatos si papacios

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Aida, Nela, Liliana ce ma amuza copilasii vostri. Cum ii duce pe ei capul la toate cele.

Manga, am si eu haine largi dar la un metru jumate cat am eu sa stii ca tot balena sunt chiar si numai cu 6 kg in plus. Mie imi e rusine sa mai ies pe strada. Si maine tre sa ma duc la BE. Oooops.

Nela acum am ocazia sa iti spun somnic usor ca cine stie cand mai intru....

Dana, de Ramona uite ce ne spunea Lorym:

"Salut!

Sunt o prietena a ramonei(Ramsan) si mi-a zis sa va zic ca e bine , se odihneste.Tudor vrea sa stea inca in burtica mamei si ramona tot a avut travalii false de ieri. De dimineata nu a mai avut contractii si acum se odihneste si asteapta sa se declanseze nasterea de la sine pt. ca le este frica sa-l grabeasca Tudor fiind marisor si ramona avand si niste rani pe col deja.
O zi buna!"

Fetele ajutati-ma si pe mine va rog. Mi-am luat rezultatul la secretia de col si mi-a iesit candida. Aveti idee daca e ceva nasol rau? Eu o sa fac cezariana, e vreo problema cu candida asta? Multumesc frumos.

Monica 35+ in curand mami de Rares POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

manga , dar chiar unde te grabesti?
nelaM somn usor sa aveti scumpelor
dana si tu zici ca mai 10 zile? asa sa fie

Poze Erik-Tudor

Aida ...
Poze cu noi

Mergi la inceput

monikusule nu e nici o problema daca faci cezariana cum, te simti?

Aida ...
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Felicitari Ionika, bine ai venit Alexia Teodora!

Felicitari Oana, bun venit Rose Maria!

Iulia 37+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice

Mergi la inceput