Burtici fericite de septembrie-octombrie (207)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

varsta bebe

O sa vezi tu ca toate vom scapa de kg pana la urma. Doar ca unele dintre noi se vor mandri cu pozele din timpul sarcinii. Iete ca iar ti-am aruncat mingea in terenul tau.
da' nu te lasi deloc...o luptatoare pana la capat...pe toate fronturile

Sanatoase sa fim ca in rest se rezolva toate.

Monica 35+ in curand mami de Rares POZA BEBE
VARSTA BEBE

MangaGirl 39+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 6 ZILE

macar asa o data pe saptamana cand imi fac si eu curaj sa mai intru pe aici.

Raluk .

Monica 35+ in curand mami de Rares POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Raluk el zice ca atunci era mic si prost. ca Laurian vine de la laur...bla, bla...de fapt pe taica'su il cheama Laurentiu, pe frate-su Ovidiu si pe fratele meu Bogdan...dar nu vrea nici unul dintre ele. nici macar Sergio. si decat sa ma lupt cu morile de vant mai bine nu. plus ca laurian este pronuntat frumos aici...suna mai bine decat in Romania...dar mi se pare prea floral pt tzaca al meu.

MangaGirl 39+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

salutare fetele
mai intru si eu cate putin cand dorm strumfii, ca deh...nu prea dorm, si cand incep corul pe 2 voci...dar sunt niste scumpi. mai fetelor, astia mici ai mei se poarta ca unii de 3 luni, isi ridica capsorul de pe piept cand regurgiteaza, ma strang cu manuta lor de deget.
aida, ai un bebe...sa-ti traiasca. e super fain si taticul e mortal cum il spala el. al nostru tatic e mai speriat asa, inca nu pune mana pe ei, deci nici vorba sa le faca baita, dar sincer nici eu nu le-am facut inca, pentru ca e mama mea la mine si le face ea.dar curand va pleca si atunci...

am 2 pozici in calculator. dupa ce trimit mesajul asta incerc sa le incarc.

va pup pe toate si pe mamici si pe burtici.

anco, mamica de robert si darius (07.09.2009)

poze

LUNI, 7 SEPTEMBRIE INTERNAREA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

am urcat cele 2 poze cu noi.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Aida zboara timpul... mi se face frica... Pupici

Maria daca ati avea un prim nume preferat, sa fiti setati pe el (cum suntem noi cu Alex), atunci ai putea adopta si tactica "puiule, Laurian e un nume asa frumos, ca nu merita sa fie cel de-al doilea, sa nu fie folosit, asa ca mai bine il asteptam pe bebe doi sa i-l dam" .

36+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

dragele mele mamici si burtici,
imi permit sa dau buzna aici cu o veste...sunt o buna prietena a milenei,miillyy,colega cu ea la strumfarie...
ieri a adus pe lume o minune de baietel brunetel, codrin daniel, 2920g, 47 cm prin cezariana.de cateva zile o durea cicatricea de la vechea cezariana ,plus contractii ...sunt bine amandoi dar numai saptamana viitoare revin in tara.
o nastere usoara celor cu burtica si bb sanatosi si papacioso tuturor!

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Bunå seara fetelor!!

Felicitari loremunteanu!!Bun venit pe lume bebe Eric-Mihai!!

Felicitari Ionika!Bun venit pe lume bebe Alexia Teodora!!Multå sånåtate!!

Felicitari Fata mosului!!Bun venit pe lume bebe Rose Marie!! Te imbratisez si iti doresc refacere rapidå!! tare mult mi-au plåcut postarile tale dinaintea nasterii..un pupik tare dulce pt o mamica optimistå

Manga dar flåcåul tau chiar nu vrea så vinå??Eu azi ma gandeam så intru så vad daca nu ai nascut ca aveam asa o presimtire..Nu stiu de ce..nu må intreba

Aida linkul unde-i linkul la pozici noi cu Erik cel pufos??

Raluk te-as invata eu cam cum så le raspunzi la oamenii astia care te mai enerveazå dar nu cred ca iti sta in caracter..Så incerci så nu mai pui la suflet.. tu stii cel mai bine ce vaccin vrei så faci sau nu..Nimeni nu tb så conteste asta..

Selene eu am balansoar si så stii ca e cam la fel..cand se plictiseste nu conteaza ca e leganat la viteza 1 sau la 6sau ii canta påsårele sau ciori tot oråcåie..asa ca nu stiu ce så iti spun..oricum eu ma gandeam så nu il tin asa f mult in balansoar mai ales acum cat e mic..cånd mai creste poate va sta mai mult in el..Si eu asa fac ziua ii zdrångånesc jucarele se plicti in jumate d eorå..il pun in balanosar juma de ora se plicti mai il plimb juma de ora si apoi il pun pe burtica si imi oboseste si ia somn..cam asta e programul dar e oki chiar daca mai måråie ca daca ar dormi ziua nonstop m-ar tine noaptea la povesti si mie chiar imi sta mintea in loc la ore asa tarzii..

Mami de carliontz te inteleg ca nu ai timp..Eu cu un bebe darmite ca tu ai si frumoasa carliontzata care tb så fii prezenta si pt ea..Dar sunt sigura ca oricat de greu iti e iti sunt tare dragi si iti trece de toate

Si så scot si eu vreo 2 agitate..

NAstere usoarå Alex!!Maine e ziua cea mare!!

Nastere usoarå Ramsan!!Sper ca totul så fie bine!!Am citit ca ai avut travalii false..

Si am uitat ca am uitat så o felicit pe scumpa noastrå Biaz

Felicitari Biaz!!Bun venit pe lume bebe Ioan Amos!! Si mie tare mi-a plåcut numele baietelului.Så vå ttråiasca si så aibe multa sånåtate..

Nela am vazut pozici tare frumoase..Cu tatic tare fericit si cu o strutza tare dragalaså..Sunteti o familie frumoaså.. ..Så va traiasca si så aveti multå sånåtate!!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anco

am urcat cele 2 poze cu noi.

poze

Eu cred ca seamana cu taticul

Sa fiti sanatosi! Sunteti tare scumpi! Si arata asa seriosi si intelepti Multumim ca ai intrat sa ne arati pozici!

36+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Felcitåri Miilly!!

Anco sunt atat de drågålasi bebeii..CE ochisori frumosi au...ptui ptui..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Mai fetelor, de la 7 ma chinui sa va trimit mesaj, dar nu stiu ce naiba are netul asta ca merge numai cand vrea el.

Sunt la spital, ma dau cu capul de pereti, practic stau de pomana, mi-a luat sange, am fost la monitorizare si bbelusa e ok, batai in jur de 150 pe minut, contractii zero....de ce m-o fi pus sa vin de astazi nu stiu, dar acum parca imi pare rau ca am acceptat.

Stau intr-un salon de pe sectia de gineco, nu la nasteri, cica asta e salonul special ptr gravide, mai sunt 2 fete cu mine, una incearca ca intre in travaliu de o saptamana, cealalta sa tin asarcina ca nu are decat 31 de saptamani...deci nu e vesela atmosfera deloc.

Da Doamne sa mearga panarama asta, canu mi-e somn deloc.

Va pup si va multumesc ptr galerie!

----------------------------------------------
Alexandra 39+ cu fluturasul Alessia (Zeina)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR cateva ore
25 septembrie - ziua minunata

Mergi la inceput