LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (335)
Raspunsuri - Pagina 12
carpatina spune:
La multi ani Maria Diana de mami tzuc! 
La multi ani Maria de mami tomasa! 
La multi ani Eduard Stefan de mami bumbita! 
La multi ani Miruna Ioana de mami andreea1002! 
La multi ani Robert de mami laurici_27! 
Sa fiti mereu sanatosi, voiosi, norocosi! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Adimercedes, incredibila furtuna de nisip, vazusem si eu ieri la stiri. Vad ca te pregatesti intens de venirea lui bb, insa pana una alta aveti o Lisa scumpa de sarbatorit. Sper sa gasiti si ceva entertainment pentru ea, sigur i-ar prinde bine. ![]() Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
Rox, ma gandesc serios la ceva curs de gimnastica, musai trebuie sa imi fac timp sa ma interesez sapt urmatoare. Ca se termina si cursul de muzica, si grupul de joaca sapt viitoare. Bine, grupul de joaca reincepe dupa 2 sapt, dar vreau sa aiba inca ceva activitate organizata, de preferinta cu aceeasi copii, in acelasi loc etc, mai ales ca vine bb si nu vreau sa o stresez prin casa sau cu activitati de umplere a timpului. Tata nu prea se descurca sa vada cam ce vrea ea sa faca si uneori Lisa se frustreaza, iar eu ma enervez ca doar mie mi se pare atat de evident!!!

Spor la lucru azi si sa aveti un we frumos, ca nu stiu cum reusesc sa intru maine-poimaine (inca am de facut si trimis invitatii pt ziua lui Lisa, am de mers la tuns maine, as vrea sa tragem si o fuga pe plaja duminica...).

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
alinkav spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Alikav, mai dai o data link-ul la scoala de dans? Te rooog. Eu am oarece dileme in inscrierea fetei la balet, in fine, va povestesc altadata ca azi nu sunt in dispozitie buna. |
www.alessiadance.ro/" target="_blank"> Aici il gasesti
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
alinkav spune:
'Neata!

La multi ani, Maria Diana!
La multi ani Maria!
La multi ani, Eduard Stefan!
La multi ani, Miruna Ioana!
La amulti ani, Robert!

Alina,
alinkav spune:
Sanatate puilor, mamicilor si taticilor!
Alex al meu de ieri a inceput sa tuseasca..
, acum speram ca Olivia nu se va lua dupa el!
Ieri am fost la dermatolog cu Olivia, sa-i facem poza la hemangiom, trebuie facut la 3-6 luni, si cam la varsta de 3-4-5 ani putem sa scapam de el cu laser.
Eu am fost ultima data la Baby expo pe cand Alex a avut 2 ani.
Nu suport aglomeratia, si acelasi produse le gasesc in orice magazin, iar ca pret nu am vazut diferente. Poate s-o fi schimabt ceva de atunci.
Alina,
Erina spune:
Buna dimineata!!!
La multi ani frumoasa Maria de mami Tomasa si tuturor sarbatoritilor de astazi!!!
Mamaici am citit cu bucrue vestile bune despre pitici.
Sanatate celor afectati de raceala.
Ceamica tusea mea cred ca "se da pe brazda"
. Abia ieri am descoperit ca pastilele homeopate trebuie sa le iau la 3 ore si nu trei pe zi cum ma gindeam eu...
Asa deci cu spaltul, credeam casunt mai aprofundate dar e rau deloc.
Multumesc pentru informatia despre primigi, alata marca preferata. Sanatate multa lui Sebastian si tie!!!
Ramonaiani si Daria spune mai nou lasa-ma cred ca l-a prins de la gradinita si e mai putin cooperanta ca deobicei (eu pun asta pe seama starii de rau).
Imi imaginez ce sperietura ai tras cind ai vazut-o tisnind de linga tine. La asa ceva trebuie sa fii ferm. Matei si-a luat citeva pame zdravene la fund cind a sarit in fata unei masini-cei drept el era mai mare un pic.
Numai bine cu frumosii si sa vina tati repede acasa!!!
Sim, super vestile despre Stefan. Si Daria stie o gramada de cuvinte in engleza dar nu de la gradinita. Despre treaba cu time out-ul e impoortant contactul vizual pentru ca, copilul sa inteleaga ce i se intimpla, ca a gresit si va sta un pic departe de prietenii lui. Eu as fi de acord cu asa ceva numai daca risca sa raneaca pe cineva, distruge ceva, sau se pune in pericol...
Probabil peste citiva ani va trebui sa adopt si eu un gen de pedeapsa mai ales ca vor fi doi si isi vor disputa tot felul de lucruri.
Luy, Simona are dreptate, un simbure de adevar exista. Va spuneam ca si Daria a zis ca o bate Aiex (Alex) am intrebat educatoarea si a spus ca se mai imping dar nu se bat. Ea s-ar putea sa vada asta ca pe bataie. Sa va spun ce mi-a mai spus despre o doamna care e mereu la preluare la usa. Cind a vorbit despre ea a aratat ca o ciupeste de fata. e prima data cind Daria face gestul asta. Poate a fost o stringere dragalasa sau mai poate fi si varinata spusa de mama mea: ca Daria intr-un moment de frustrare (nu ii place sa o iei cu forta de undeva, sau sa o obligi la nimic) sa nu o fi ciupit Daria pe doamna.![]()
Cind copii povestesc un lucru voluntar sigur nu e minciuna, daca le punem intrebari inchise sigur vor raspunde cu da sau nu sau cu un mesaj care poate fi sau nu adevarat.
Adimercedes, sper sa gasesti activitatae pentru Lisa. Am vazut cit de energica este. Apropo ne e dor de poze cu ea, de filmulete din parc. Spor la pregatiri si iesire frumoasa duminica!!!
Carpatina zi cu mult spor acasa!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
14+
Fericirea este o optiune. Alege-o!!!
Erina spune:
Alinkav sanatate lui Alex.
Sunt un pic mai linistita pentru ca Daria nu a mai avut nici un scaun moale de ieri inainte de ora 18. Nu i-am mai dat nici un fel de antitermic dar am trecut-o pe lapte fara lactoza.Azi-noaptea adormit cam agitata si a si tusit de vreo doua ori...
Trebuie sa decid in urmatoarea ora daca plecam in jurul prinzului la PN sau nu.
14+
Yaia spune:
| citat din mesajul lui adimercedes Yaia, imi pare rau ca inca nu ti-a trecut raul 100%. Bine ca e putin mai bine, totusi, mai ales la ceas aniversar Tu cu lucrul cum vei face? VEi da pe Bebedoi la aceeasi gradi cu Tudor? Sau inca nu te-ai gandit ce si cum... ![]() |
Adi, pe mine ma trec fiori deja. Stiu ca ti/ai programat cezariana cu o zi inainte de nasterea Delfinului junior si stiu ca pana la ziua luni mai sunt vreo 2 saptamani....deci...brrr de emotie! Probabil la tine hormonii isi fac treaba si tu esti calma.
Multumim de urari!

Cu lucrul aici e bine, nu e ca in alte tari, sa/ti fie frica sa faci copii de teama ca nu o sa mai ai de lucru cand te intorci. Doar in cazuri exceptionale, sa dea faliment firma sau mai stiu eu ce nefericire sa se intample si lucruri neplacute, dar aici legea e clara si se aplica, te intorci exact pe pozitia ta, doar daca nu esti tu de acord sa treci pe alta pozitie si de obicei iti ofera ceva mai bun, altfel nu te pot convinge. Aici, pe perioada cat esti in concediu maternal, angajeaza inlocuitor cu contact la termen fix, asa ca probleme nu sunt.
eu deja nu mai am chef de munca, nu-mi mai pasa de nimic. Hormonii...stiu, dar uneori trag de mine sa ajung la birou si sa mai si fac cate ceva. norocul meu ca e mai lejer acum cu munca, mai sunt si urgente, dar la alea ma mobilizez si le termin la timp. Da, Bebedoi va merge la aceeasi gradinita cu tudor. O sa anunt din timp, dar deja are prioritate, avand un frate mai mare care merge deja acolo. Noi suntem tare multumiti de gradinita si de progresele lui Tudor, mai ales la finlandeza (bine, noi nu avem cum sa ne dam seama daca stie sau nu
Din aceste motive, cel mai probabil Bebedoi va urma acelasi parcurs ca si Tudor, din ianuarie 2011 va merge la gradinita. Bine-nteles, asta e planul acum, ne vom plia insa si pe nevoile si personalitatea lui Bebedoi, poate nu va fi atat de cooperant ca Tudor.
Ca incepusem mesajul prin a-ti vorbi de fiori, cum stati cu pregatirile? Probabil deja ai ajuns sa astepti sa nasti odata...
Tin pumnii sa iasa totul asa cum iti doresti (si cu party-ul Lisei si cu nasterea). Patrick mai e la voi? Cu alegerea numelor cum stati?
fetelor de la antipozi...hai, si baietilor, ca probabil merita!==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
alinkav spune:
Adi, bravo Lisei ptr cursul de muzica, sunt sigura ca i-a priit bine, sunt foarte receptivi la asa ceva!Cel putin a mea ar fi mers la dans, e o dansatoare inraita, simte muzica imediat!
Roxana, cat va tin dresurile, si de care sunt?
Noi acum purtam cat e inca cald, dresuri din lycra
, si deja 3 perechi s-au dus de unde au venit
, astept sa se raceasca o data, sa purtam din alea mai grosi, care nu se rup atat de repede!In schimb sunt tare frumosi, diferite culori vii.
Avem nevoie si noi de caciulite, dar sunt nasoale rau ofertele din magazine, niste culori ciudate, modele si mai si...
Erina, bravo ptr relaxare de ieri, iar despre scaune moi, probabil ca ar fi fost si de la antitermic.
Ramona, brr ce intamplare, sper ca au fost si soferii pe faza!
micutei nazdravane. In curand vor creste amandoi, si va fi muuult mai uso, ai sa vezi!
Alina,
Erina spune:
O zi usora la job si acasa.
www.youtube.com/watch?v=iYQvRs9OfNA&feature=fvw" target="_blank">Loredana Berte-Zona Venerdi
14+