LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (335)
Raspunsuri - Pagina 11
sim_stoian spune:
Mari, Stefan s-a mai potolit nitel, sper sa il tina. La gradi au notiunea de time-out pentru scurt timp. Cand face o boacana una din educatoare vorbeste cu el, ii explica ce a gresit incercand sa obtina contactul vizual cu el (mi-au explicat ele ca e f important asta) si apoi primeste time-out.
Gabriela, sanatate Sarei. Transmite-i niste pupici cumnatesti de la Fafan. Si da, faina semnatura
.
Sa nu spun intr-un ceas rau, pana acum Stefan n-a servit antibiotic deloc de un an si ceva de cand e la gradi. Cunoastem mucii, destul de rar aparatul de aerosoli, apa de mare si aspiratorul. Dar atat. Si sper sa ramana asa.
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sim_stoian Inca mai spune: "shhhhht! Nani bebe Danie" (fara l). .. asa ca parerea mea este ca da, au nevoie de socializare chiar si la 2 ani. |
Ce dulceeee
. Pupaceste-l bine pe Fafan din partea mea. Si eu sunt de aceeasi parere cu socializarea. Cum vede un copil, hop si Eliza mea langa el. E innebunita dupa copii. Ba chiar, cand i se pune ei pata ca vrea sa se joace cu Daniel, il scoala pe sarmanul din somn tragandu-l de manute. Daniel se trezeste buimac, se uita la ea si apoi ii zambeste. Eliza incepe sa vorbeasca cu el pe limba ei, Daniel gangureste si el ceva a raspuns si tot asa
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
sim_stoian spune:
Si inca una si ma duc la nani. Maine plecam la fini la a doua nunta, tocmai la Blaj, asa ca trebuie sa ma odihnesc.
Luy, pe 17 sunt plecata din Bucuresti, dar nu e problema daca se decide data respectiva. Recuperam noi alta data. Mai vorbim la tel sau pe mess.
Gata, noapte buna.
Happiness_4_us spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Se pregateste sa intampine cum se cuvine sacosa mea duminica ce vine! ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) Poze |
Si eu sunt dupa tine la rand, da? Ca stiu eu ca vom servi numai bunatati!

Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007) Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
ceamica spune:
Adimercedes , felicitari Lisei pentru asa o reusita ! Felicitari tie pentru rabdare si tatalui pentru ca s-a conformat dorintelor Lisei ![]()
Erina
stiu ca n-ai intrebat , am tinut eu minte de cand cu discutia cu ortopedia
si mi-am amintit-o cand am trecut pe acolo.
Naturino n-am vazut dar am vazut niste cizmulite delicate, fucsia la primigi ,200ron.
Acum ca tot suntem la cizmulite sa vedeti ce ugg-uri pentru fetite au la deben... , iti vine sa le mananci ! Si mie nici macar nu-mi plac acel tip de cizma
despre piele am invatat de la cineva care vroia sa ma vrajeasca
!( din vraja lui :ptr canapele cu cat e mai groasa pielea , capata o tinuta deosebita dar niciodata nu voi gasi mai mult de 3 culori pentru pielea f groasa , pentru ca ea nu se vopseste , ramane culoarea naturala. )
Pronosticul era tot baietel si la tine , e drept ca tot la 60-40am ramas. Cred ca-i devreme acum dar mie la 15sapt mi-a zis o tiganca ce-o sa am , insa am pacalit-o spunandu-i ca dr mi-a spus ca-i fetita. Si ea mi-a spus ,, e un prost dr tau'' ![]()
Sa fie baietel si la tine!!!
Sanatate multa Dariei ! Tu mai tusesti?
Celia multumim
Ramonaiani da-mi si rezolvarea problemei?! Eu luam caruciorul de pe sine!
Si al meu dimineata se duce la usa in pampers si striga ,, a cupiii'' sau ,,a magazin'' dar cand mergem la copii nu socializeaza decat f putin, mai mult imi pare ca trebuie sa-i iasa lui la numaratoare.
ma duc si eu la culcus langa baietii mei
noapte buna
si
La multi ani Maria de Tomasa
carpatina spune:
| citat din mesajul lui luy Asa ca Me si-a luat in serios rolul de ocrotitoare si nu-si mai permite sa planga |
Io zic ca a venit timpul pentru tine sa mai capeti un loc pe prima pagina
meme si
mica=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| citat din mesajul lui crishtina Asa cum v-am promis... paturica e gata |
Esti si talentata.. dar se pare ca faci si niste copii tare frumosi. Cel putin cu primul ai dat lovitura!

=====================
carpatina spune:
| citat din mesajul lui NanaMotoc Duoamna C, va dau absenta da? Toate bune la voi? De ce tacerea asta? ![]() |
Toate bune si la locul lor Nana. Multumim de intrebare! Doar gramada de treaba caci azi (vineri) am hotarat sa stau acasa!

=====================
carpatina spune:
La multi ani Ana-Adelina de mami greyeras!
Sa fie lin drumul vietii tale! 
=====================
carpatina spune:
Slippers, multi si fericiti ani impreuna! 
Yaia, la muli ani sotului, sa fiti fericiti! 
=====================