LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (335)
Raspunsuri - Pagina 10
ceamica spune:
Roxana sa poarte cu placere beneficiarii achizitiile . Mi-i si inchipui la proba la caciulite unul langa celalat
Gabriela
. Minunatul meu mi-a spus azi ,,a cut kk a masina ''. Ce am inteles eu ?! M-am uitat repede sa vad pe unde
Omul facuse pe el!
Pupam Sara.
Frumoasa noua semnatura!
ma duc sa-i dau de mancare
va pup
crishtina spune:
Ma bucur ca v-a placut munca mea!
Pe masura ce termin si restul o sa va mai arat.
Yaia, in fotografia aia se uita la verisoara lui care plangea(sunt cam de o varsta). E facuta in Romania poza. Tu ce iti inchipuiai? ![]()
Si inca ceva...daca pana acum credeam ca Robert a inteles ideea cu bb2 acum sunt total in ceata
El stie ca mama are in burta fetita mica mica
Prescurtarea lui doar mica-mica. Si de cateva zile are si el si tata mica-mica in burta
Ii explici...ti se pare ca a inteles pe loc numai ca la prima proba cade testul. Hainutele le recunoaste...paturica...si alte ce mai lucrez. Nici eu nu stiu ce sa mai cred. O sa vad cum rectioneaza cand o sa vina realitatea dura pt el ![]()
Crishtina
30+ &
Robert 09.09.2007
Erina spune:
Buna seara!
Am citit mesajele dar nu am timp sa raspund tuturor punctual.
Luy a fost si mult rasfat astazi dar m-am felicitat ca nu am dus-o pe Daria.
La ora 10.20 dupa ce a facut primul scaun moale a adormit cu capul pe umarul meu. A dormit un pic mai mult de o ora jumatate starea ei fiind foarte buna in rest. Din pacate scaunele mai moi s-au mentinut. Nu stiu daca e ceva viral sau e de la Panadolul pe care i l-am dat pentru febra sau de la meniu bazat mai mult pe lichide...
Sabina, Nana
, Ceamica (nu eu intrebasem de Andy kids-dar daca sunt cei din Unirea si noi cumparam de acolo produse Ortopedia. Super tari cunostintele tale despre spalt, abia astept sa ne intilnim la petrecere
).
Luy de acord cu data si locul petrecerii desi chiar ieri ma uitam de bilete de avion pentru data de 16. Oricum nu e sigur si nu vreau sa schimbati pentru mine. Daca suntem in Bucuresti venim cu cel mai mare drag.
Cecilia nici la ora asta nu stiu daca plecam sau nu. Starea Dariei decide. Pe de alta parte nu as duce-o in atita aglomeratie dupa asa un episod. Am facut curat la hainutele de iarna si am vazutca inafara de un pantalon gros (Ceamica nou ne place mult Cocobello) si cizme nu ar avea nevoie de mare lucru. Roxana cu aproape 200 de roni poti cumpara cizmulite frumoase de la Naturino din Mall Baneasa.
Intilnire frumoasa simbata!!!
Cristina foarte frumoasa paturica. Fetita va arata asa de dulce infasurata in ea!!! Despre Robert ce sa mai spun
o dulceata de copil!!!
Gabriela, sa fie cu mult noroc semnatura!!!
Readaptare usoara deluni Sarei!!!
Adimercedes, am citit noutatile despre Lisa si micul canguras cum l-ai numit!!! Sa aveti zile insorite si sa iti mearga toate bine. multumesc pentru mesaj!!!
-ici tuturor mamicilor fara exceptie si o noapte linistita.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
14+
Fericirea este o optiune. Alege-o!!!
Erina spune:
Ana, multi ani fericiti impreuna!!!
Yaia, La multi ani pentru sot!!! 
Ceamica la mine ce pronostic ai avut? Parca baiat nu? Nu stiu de ce mie numai nume de fetita mi se invirtin cap. La Daria a fost invers ca toata lumea spunea ca in familia sotului sunt numai baieti si va fi baiat...
Oricum parac ma gindesc si eu la baiat (desi primul pronosticdata de media a fost fetita) pentru ca sarcina e prea diferita. Continua starile de rau,oboseala, linia negra nu si-a facut inca aparitia...
Yaia dupa chinezesc tot fata e si la noi!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
14+
Fericirea este o optiune. Alege-o!!!
aandreea27 spune:
salutare mamici.am intrat sa va salut.noi avem una buna,una rea.cea buna e ca andu este aproape vindecat,vestea rea e ca eu sunt cobza.azi am plecat mai devreme de la serv,ptr ca imi simteam ditamai capul.asa ca am venit acasa sa ma doftoriceasca mama
.maine nu cred ca servesc job-ul,am dezlegare de la sefa,nu de alta dar ea este foarte sensibila
.
multi
de la noi,o noapte linistita,ne auzim maine.
papanash spune:
si eu va salut inainte de nani, si eu si tati ne-am virusat, adica dureri si usturimi in gat, plus tuse seaca. Tati a luat un sirop din plante care contine si miere
, a uitat ca-s alergica.
Adi e bine, azi am vazut expozitia de pictura si lucrarea lui .
Va urez sanatate si o seara excelenta !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
Celia spune:
Crishtina, felicitari pentru asa lucru manual , frumos trusou pregatesti bebelinei.
Iar de papanas, ce sa mai zic…scump foc.
Valentina , sanatate multa la toti trei.
Yaia, fericit sa fie alaturi de voi, tu si copilasii, ca daca e asta restul…
Multumesc,
.A reinceput delfinasul inotul?
Greyeras , sa poarte sanatoasa dulceata noile achizitii.
Danuta , sa te relaxazi cat poti atunci cand prinzi o pauza . Dulceata cum e cu bunu?
Adi, bine ca a trecut…asta iti lipsea acum...o curatenie generala pentru indepartarea prafului rosiatic… Primul gand cand mi-a aratat ieri sotul stirea(a ramas cu cititul stirilor din zona …si dupa doi ani…) , la voi a fost … Am vazut un montaj video , arata tare aiurea …
Felicitari Lisei pentru renuntarea la scutece.
Sper sa fie o petrecere reusita la finalul de curs, ma bucura ca esti multumita .
Ema, sa poarte sanatos Sebi noile achizitii.
Rox, sa poarte sanatosi noile achizitii atomicii.
Erina, sanatate Dariei!
Papanash, sanatate multa la amandoi .
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
ramonaiani spune:
Eu am citit asa, mai pe diagonala capitolul
.
Am vazut ca s-a discutat despre pedepse.
No bun, inteleg ca pe Maria Meme nu e cazul sa o pedepsesti ca plange ca pleaca Mica, dar ce sa ii fac eu Elizei, care de 3 zile mi l-a luat pe "NEI' " in brate
, si azi a pus capac pe trecerea de pietoni, cand tocmai se schimbase semaforul in rosu, noi eram exact in mijlocul soselei, si ea se zbugheste din mana mea (a vazut incotro ne indreptam), tipa NEI' si o ia la fuga inapoi, catre parcul cu topogan. Eu raman cu caruciorul lui Daniel impotmolita in sinele de tramvai: sa iau baiatul de-acolo, sau sa alerg sa prind fata?
O pedepsesc intr-un fel sau o dragalesc si mai tare, sa nu se simta frustrata ca a venit acum 3 luni pe lume si fratiorul cu care trebuie sa imparta dragostea parintilor?
Off, sambata vine tati acasa
.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
ramonaiani spune:
Hi hi, frumos nr capitolului - exact ca masina care trece prin fata blocului parintilor.
imi pare rau ca n-apuc sa ajung la intalnirea Papanashilor ...
(chiar, Luy ai primit plicul de la mine?)
Crishtina e foarte frumoasa paturica. O sa aiba vise frumoase fetita in ea, mai ales ca e facuta de mama, cu dragoste
.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
sim_stoian spune:
tarash-grapish... Bine ca am aparut inainte sa strige catalogul Cecilia.
Va multumesc pentru urarile de ziua mea.
tuturor dulceturilor, papanasilor, mamicilor si taticilor care si-au serbat zilele de nastere intre timp
Eu cu munca, nu prea am mai avut timp liber. Stefan e bine, evolueaza foarte frumos, sunt in continuare multumita de gradi. Vorbeste bilingv ca si pana acum, plus cuvintele in germana pe care le-a invatat in concediu si nu le-a uitat inca (are grija sa le repete singur destul de des
). Inca mai spune: "shhhhht! Nani bebe Danie" (fara l).
Am citit mai in diagonala si am vazut ca s-a discutat despre gradi, alegerea fiecarui parinte si socializare. Eu am vazut la Stefan un progres fantastic si am vazut ca ii place foarte mult sa socializeze cu ceilalti copii, asa ca parerea mea este ca da, au nevoie de socializare chiar si la 2 ani.
Erina, sanatate Dariei.
Luy, hmmmm, Meme nu minte. Ba chiar spune la toata lumea adevarul din cate stiu
. Asa ca e de cercetat.