Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (235)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Alinasi Grati evident ca si eu sper acelasi lucru si consider ca e cea mai mare aberatie a sistemului scolar

Insa, din pacate, vom ramane cu speranta deoarece NU se va schimba nimic .
Din contra , in ultima varianta a modificarii....modificarilor...se stipuleaza media pe 8 ani de scoala
Cum vor aduna ei mere cu pere si sa le iasa banane...habar nu am

In orice caz din toate sursele pe carele cunosc , toata lumea spune ca se va da si examen dar media va ramane 50%.

Asa ca nu scapam, nu cred...desi as vrea.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

AlinaTudor, ma bucur ca ai mai dat un semn! Poate reusesti sa mai intri pe aici!

LalaD, eu simt nevoia sa spun ceva: sa-i ia naiba pe toti! Sunt asa de scarbita de politicienii si legiuitorii acestei tari, incat am repulsie fizica! Nu am insa curajul (inca) de a incepe totul de la zero in alta tara, asa ca trebuie sa stau si sa inghit! Dar ma intreb in fiecare zi daca merita!
Sunt atat de multe aberatii...

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

Lala sper sa se accepte examen la fiecare liceu in parte sau examen de admitere asa cum era pe vremea noastra... fug acum ca am restante cu puturosii puturosilor!!!

Grati,
eu zic ca profa a facut o mare greseala! Cand i-a spus lui Ozanei ca ii trece nota in catalog numai daca vrea ea. Ce daca e o nota mica? Vorba vine mica....Poate cu nota in catalog si carnet o sa-si tot aduca aminte ca trebuie sa fie atenta, sa nu se lasa influentata de ce scriu altii....

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

raport de-a doua zi: sacha s-a trezit la 7 fara 10 de la 7 jumate seara. bruno dupa el. deci...se poate

eu am dureri de soduri de la salteaua naibii. dar nah, copiii dorm, asta e cel ma important...

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... 11+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Alina bine ai revenit.
Alinush de unde ai mama atata energie? Ce spui tu acolo suna ca un "full time" job, nicidecum de facut seara.
Elle si eu zic ca la nervi spui niste grozavii de care ti-e rusine mai tarziu. si incearca sa eveiti discutiile zilele astea(macar pana se aliniaza planetele).
Grati 8.9 nu e nota mica dar nu e nici mare mai ales ca multe greseli sunt din neatentie. Si eu zic ca Ozi inca nu a intrat in ritm. Eu as zice sa nu faci mare caz din asta, discuta cu ea dar nu sta suparata pe ea. Mama era foarte exigenta cand eram noi mici si ajunsesem la concluzia ca nu ma iubeste decat daca iau note mari(minte de copil dar daca imi aduca aminte si acum de asta inseamna ca atunci eram destul de afectata).
Si eu zic ca sistemul asta cu media pe tz ani de scoala e o tampenie. Nivelul scolilor nu e acelasi, nici cerintele si interesul profesorilor. Daca ar fi evaluari nationalke pe parcursul anilor de studii as mai intelege. Asa..nu face decat sa incurajeze vanatoarea de note.
Miri felicitari pentru reusita. Cat de curand trebuie sa facem si noi ceva ca de o luna avem cel putin o trezire pe noapte: au fost dintii, a fost raceala, acum e obisnuinta. Azi noapte de la 3 la 4:30 am facut ture intre camera noastra si ai ei. Pana la urma am cedat si am dormit pe jos la ea in camera si acum ma dor toate alea. Ea de la 6 sapt doarme singura in camera ei fara probleme, dar acum daca se trezeste trebuie sa fiu eu acolo, pot sa nu o ating, doar sa stie ca sunt in camera .
Ieri a cazut la gradi si si-a spart buza de sus. I-au pus gheata, e doar putin umflata. A inceput cu somnuri de 40 de min si la gradi si mai nou are si un partener de trezire. Se trezesc amandoi odata si incep sa se joace. Ieri cica le-a dat doua castronele cu snakuri, stateau pe podea si se hraneau reciproc. Foarte dragut, doar ca smechera de fi-mea folosea castronelul lui cu cereale si cand alea s-au terminat si-a luat castronelul ei si a plecat in alt colt. Asa a inteles ea sa share .

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

doua vorbe sa zic inainte de plecare:)

e gata cafeaua, dar poate ca pana faceti voi ochi se raceste. va fac alta cand ma intorc:)

eliza... grea belea cu somnul. har domnului, suntem pe drumul cel bun. sper. adica e ora 6, l-am auzit pe bruno ca se trezeste la pipi, si-a aprins lumina dar se pune el singur inapoi. sacha inca doarme bine mersi. l-am pus la 8 in pat. parca sunt mai veseli de cand dorm si ei noaptea. si parca nici bruno nu mai e atat de indaratnic... sau o fi dor impresie artistica:)

grati, eu tot spun ca exagerezi nitel. e un copil oricat ai vrea tu de mult sa fie matura ca tine si cu constiinta ta. ma intreb, daca n-ar fi un copil atat de bun si de extraordinar cum este, si daca n-ar veni acasa cu note "mici" ca astea, ci cu ceva gen 7-8 linie, cum ai privi "aproape 9-le" ala? parintii tai ce spuneau cand luai un 8/9? - ai mei au inceput sa vada notele mele abi in liceu drep sa-ti spun -s-apoi cu profa, sunt convinsa ca a zis ce-a zis in interesul ei, al ozanei, cu atat mai mult cu cat s e face atata circ in jurul notelor, total arbitrare daca ma intrebi, si al mediei (de tot rasul curcilor) pe 8 ani de scoala. ozi are acum puterea sa decida sau nu in favoarea ei. si cu tine langa ea va lua decizia corecta, dar nu o stresa chiar asa, si nu fa o drama dintr-un aproape noua care nu va fi cu siguranta trecut in catalog. e un copil extraordinar, dar inca e copil... (si nu te supara pe mine, printre alte cvinte:)

elle, asteptam raport. pusici gramada!!!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... 11+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Buna dimineataaaaa!!! Trezirea, zuzelor!! Eu am apucat sa sorb putin din cafeluta Mirikai si acum e gata una proaspata pentru voi!

Mirik drag, sunt sigura ca daca dorm mai bine si mai mult sunt si mai veseli, cu creierasele odihnite...puii tai nazdravani!

Eliza , ce scumpa Emma ta!! Cred ca a fost tare haioasa cum a "impartit" ea snakurile cu prietenul ei! Dar ce fatsuca trebuie sa fi avut amandoi.. Hihi!
Pupam buzica scumpei, sa treaca repede!
Energie...habar n-am de unde e! Am momente in care ma gandesc ca o sa mor la propriu de oboseala...dar imi revin repede! Cred ca-i trasatura de familie asta; la fel sunt si parintii mei.

Eu azi noapte am fost singura cu copiii (sotul la job) si am dormit cu amandoi in acelasi pat (de vreo saptamana si ceva doua, Ana nu mai vrea sa doarma decat cu Luca iar mie imi este teama sa nu cumva sa o striveasca in somn..). Asa ca azi noapte am fost pe post de sandwich intre ei! Unul imi baga ditamai poponetul in spate (Luca!...sa zic merci ca nu mi-a ma dat pumni) iar altul (Ana) imi baga picioruse ascutite in stomac. Drept urmare mi-am gasit si eu o pozitie safe si asa am dormit toata noaptea! Iar acum ma cheama lup (sau "bupu", cum spune Ana) ca am un junghi in spate care nu ma lasa sa misc capul decat in cateva directii.

Acestea fiind spuse, mai dau si eu o strigare catre Elle (Eeeelleeeee!!! ) si me duc la trebi!
Pup gashca!

Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata! Mmmm ce buna e cafeaua...multu'

Alina Tudor...pe cine vad? Bine ai revenit! Ce face tiza noastra? nu ne spui nimic?

Mai fetelor - ce o fi cu Ionut de mami Ploscariu??? n-a mai intrat deloc sa ne spuna...sper ca sunt bine sanatosi...

Alinush - moamaaaaaaaaaaaa ce de bunatati ai tu pe lista...mi s-a facut pofta de gogosari umpluti cu varza...Aaaa stii ce mai e bun? Aperitiv din vinete cu ardei copti si usturoi

Stef s-a trezit iar azi noapte si ma intreb daca proaspetii iesiti canini mai dor dupa ce perforeaza putin gingia? sau or fi inceput sa sape ultimele masele?

Ieri am dus-o pe Ana la Cercul de schi alpin de la Palatul copiilor (vara fac role, iarna schi) si a fost super incantata, iar eu de asemenea ca s-a descurcat foarte bine, n-a cazut deloc, desi a fost prima data Stef cand o vede tipa cat poate - "i eu lole mami"

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Pacaleala!! N-am plecat!

Ceskule, ce-i cu tine, mami??? Esti cumva in butoi? Venim dupa tine, sa stii!

LauriciD, tot ocupata cu jobul? Mai spune-ne despre voi!

Lala20 chiar nici un semn?? Ce mai face bubulina ta?

Ven voi ce mai spuneti?

Stancuta cand mai ai timp...asteptam vesti de la voi!

Emma, mami nou de doi flacai...mai asteptam poze proaspete cu puii tai...cand ai putin timp!

Gatta , sunteti tot la Campina? Fericitelor!

Shose!!!!! ce-i cu voi??? Nu mai dai nici un semn de viata???

Roxanici , iesi din borcan ca avem nevoie de spatiu pentru muraturi!! Mai da un semn!

Irinuk unde esti? N-ai mai scris demult!! La fel IrinaL !!

Codrutaa nici tu nu ne-ai mai spus ce mai faceti!

Jelimoni da un semn sa stim cum sunteti, cum va descurcati!

Virgooooooo!!!! ne-ai uitat de tot?!

Nour, cum e cu doi pui? Cand ai timp...te asteptam cu drag sa-ti vedem minunile superbe!!

Zeririlouiza n-ai mai scris de mult timp.. Sper ca mai citesti totusi! Da-ne un semn!

Raluca, cum e burtica??? Mai spune-ne despre voi!

Si mai sunt zuze dragi multe care n-au mai intrat (gashca de Constanta, se stie ea )
Fetelor, imi este dor de voi!!! Doua vorbe scrieti cand aveti timp!

Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Nati, felicitari pentru micuta schioare!! Ce fain trebuie sa fie!!
Eu cred ca mai dor dintisorii pana sparg mai mult gingia! Nu e de ajuns doar sa iasa putin... Ma gandesc eu..

Cum zici? Aperitiv de vinete cu ardei copt si usturoi?? Poti sa-mi dai si mie reteta, te rog frumos??

Acu' chiar ma car!

Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput