Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (235)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Buna Fetelor, promit sa imi bag ochiul pe aici macar o data pe zi..si sa scriu si eu din cand in cand…
Nati, multumim mult de primirea calduroasa…noi suntem bine, crestem, invatam,…vaaiii..sunt atatea de spus de cand nu am mai intrat…sta cu mamaie si e foarte fericita..dimineata o sui in masina si o duca la mama iar seara la 6 jumate o iau inapoi..ea are de fapt doua case..doua gramezi mari de jucarii…doau gramezi de carticele..:)
Stefy este foarte independenta,….si cu personalitate…are tabieturile ei..in fiecare dimineta “citeste” pe carticelele ei..i-am cumaparat tone daca am vazut ca o pasioneaza..si apoi face ture prin casa pana cand ia pantofii si se duce la usa incercand sa se incalte…sa iasa in parc..e innebunita dupa copii si e musai sa o scoata in parc toata ziua aproape…
Cea mai mare realizare ca sa zic asa, pe langa faptul ca face propozitii simple…este faptul ca cere la olita..iar de 2 -3 saptamani nu mai puenm papmers…zice caca si la pipi si la caca…iar in parc ne bagam in tufis #61514; e asa de haioasa..nu mai suporta pampersi..desi a mai scapat pe ea..si am fost nevoita sa spal salteluta…

Alta realizare este ca am reusit sa ii afc pat de junipor sin de vreo 2 luni are acmera ei..ma mai striga noaptea…dar e ok…caci nu o derajneaza ca doarme singura..asa ne-am regasit si noi armonia in cuplu..suntem din nou indragostiti#61514;
Asaaa…cam asta…acum vreo 2-3 luni stefy folosea numai substantive..si imi dadeam eu seama cam ce vrea sa spuna..dar acum..de vreo luna..face propozitii simple..e asa haioasa..mama hai, mama hai papa, mama hai caca, tataie bataie #61514; cra cra..asta e cea mai tare..caci tatal meu i-a spus ca le bate pe ciori ca fac gainati pe masina..si uite asa..a ramas ea cu tataie bataie cracra…
Sunte multe de spus..va multumesc mult ca nu ne-ati uitat..poate voi reusi sa mai incarc poze..nu prea mai facem caci daca ne vede cu aparatul vrea ea sa ne faca poze..si e cam rasfatata..nu vrea sa inteleaga ca nu are voie #61514;
Va pup si va promit ca recuperez eu cumva timpul petrecut fara sa intru pe net…#61514;

PS:am fost un pic supi#61514; caci la intalnirea de un an a clopoteilor nu prea a avut si stefy poze profesioniste…ii multumesc mult sotului stancutzei de la care am niste poze superbe..si celorlalte fete care au fotografiat-o si pe stefy..caci eu fiind sigura nu am putut din pacate…dar acum nu mai sunt suparata si sper sa am totusi timp sa mai intru…macar din cand in cand

Va pup si sper ca nu v-am suparat ca v-am spus asa..un PS#61514;

Poze mai noi cu ingerasul zambaretz

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

multumim de zuzici!!

raportam ca suntem inca 2 in 1 .. azi sun la dr sa vedem pe cand ramane ceza .. ieri am avut o zi plina, cu facut piata, gatit, apoi un rasfat la coafor unde m-am vospit si tuns .. si dupa m-am intalnit cu o prietena gravi in 15s .. sa mai stam la taclale caci nu mai stiu cand vom apuca. ea mai are un baietel de 2 ani ..

alinus imi ploua in gura cand citesc ce vrei sa pui la murat .. suna tare tare bine! succes!

nati la schi .. ce super! ii tinem pumnii anitei.

miri deci se poate somn ca lumea .. banditii de bruno si sacha. le ardea de scandal cand faceau nani impreuna ..

alinat ma bucur ca ai revenit printre noi. ce dulcica si istetica stefi a ta!

eliza foarte tare emma .. ce strategie buna a avut!

sunt atatea zuze dragi care nu au mai dat niciun semn .. si mi-e tare dor de ele .. se stiu ele care!! va asteptam cu drag!

pupici ca tre' sa fug la banca sa achit o rata ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 39+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Miri ai dreptate numai ca exigenta asta turbata imi curge prin vene...la treapta I am avut a doua medie pe judet (9.79) iar mama mi-a zis " vezi, daca nu greseai la gramatica erai prima"; cand luam un 9 in generala trebuia sa am o justificare foarte clara...in liceu s-a mai calmat; aveam in balcon o pereche de cizme de cauciuc verzi si cand o scranteam la mate (desi mergeam la olimpiada proful ma mai cadorisea cu cate un 2 ca nu invatasem teoria) sau la fizica tata ma trimitea sa le aduc si ma punea sa le lustruiesc "lasa taticule ca iti gasesc un loc la combinat...cizme ai deja!"

acum avem o alta pb: programul ff incarcat...Ozi are ore intre 10.15 sau 11 si 14.40; la 18 merge zilnic la bazin si ajungem acasa la 21; intre are luni engleza (90min), marti germana si sambata tot germana...ma baraie ca vrea si dans modern dar anul asta este exclus - ar insemna sa-mi dau salariu de sofer...nu stiu cat de stresata este ea dar eu capiez...fac mate oral in masina in drum spre inot, repet in baie la istorie si geografie, seara la culcare adorm ascultand lectia "celula - unitatea de baza...". Vreau vacantaaaa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

AlinaT - micuta nazdravana. Ia fa bine si pune niste poze cu pitix sa o vedem si noi.

Alinush - uite reteta:

Aperitiv de vinete cu ardei copt si usturoi

2.5kg ardei capia copt, decojit, rupt fasii
2.5 kg vinete coapte, rupte bucatele - fasiute
1/2 cana otet
1/2 cana ulei
1/2 cana zahar
1 capatana -catei de usturoi intregi - dupa gust
sare, piper - dupa gust
se amesteca,se lasa 24 ore
se pune in borcane si se fierbe la cuptor 60 min.
Pofta buna!

Elle - sa ne spui pe cand ramane sa agitam majoretele...

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Naty, Alinush, Elle ...ma rusinez citind cate bunataturi faceti. Mie imi face zacusca mama si soacra, muraturi pune soacra, suc de rosii, gemuri si dulceturi tot ea; legume la congelator pune mama...ce m-as face fara ele????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Brrrr Grati - ce spui tu acolo...ma ingrozeste perioada cand vor incepe si ale mele scoala...pana atunci ne antrenam cu luni-joi - gimnastica, miercuri - vineri - role, marti,sambata, duminica - parc, iar seara cand venim acasa e fie decupaj, fie modelat plastilina, fie pictat, fie citit fie...si si asa cu activitati distractive mi se pare mult

Eliza - ce scumpa e Emma ...mi-o si imaginez cum s-a carat ea cu castronelul personal

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Buna, zuzici!
ma bucur ca va gasesc cu bebici la purtator (felicitari Miri, Micsunea si celelalte fete!) s-aveti sarcina sanatoasa si bebelusi sanatosi, norocosi si mancaciosi!
Elle, imi pare rau ca ai probleme si discutii cu soacra, asa-s unele bunici, posesive si cu pretentii dar ar trebui sa te menajeze macar acum ca esti pe ultima suta de metri. sper sa-si revina. Nastere usoara!!!
Noi suntem ok, Maya evolueaza bine, vorbeste bine multe cuvinte, unele le stie si-n engleza, stie sa numere 1-10 in romana si 1-10 in engleza dar il sare pe 7 , danseaza f mult, canta "oac oac dididam", "pupupu,hahaha", "fifiiii...." si altele, e iubareata si pupacioasa, daca o cert zice "ubec" adica "te iubesc" ca sa-mi treaca... habar n-am cum de face ea asocierea asta, banuiesc ca vede ca ma topesc cand spune "te iubesc" si s-a gandit ea smechera ca poate tine si-n situatii de criza (dar n-are succes). de cateva zile am "descoperit" televizorul dar n-a fost o idee prea buna, a inceput sa arunce cu obiecte prin casa de 2-3 ori pe zi, semn ca o influenteaza ceva din desenele alea. se uita la winnie, fifi, la mickey mouse si la tom si jerry. stiu ca tom si jerry sunt cam violente, ii plac ff mult dar o sa uitam iar de tv. ne uitam cu mare drag de mult la fifi pe laptop, e fan, se joaca cu personajele din desene, se uita pe reviste etc. ii plac cartile la nebunie si i-am luat f multe si eu (ca si alina Tudor si multe altele dintre voi ) si sper s-o tina pasiunea asta si mai tarziu. tot singurei avem grija de ea, e f greu dar macar n-avem parte de discutii. o mai lasam la o prietena/cumnata mea cand avem cate-o petrecere si sta fara probleme fara noi, la toamna cred ca va fi incantata la gradi (dupa cele cateva reprize de plans, banuiesc ).
Eu am avut o zi aniversara (acum cateva zile ) trista, n-am avut chef de mare petrecere, socrul meu e ff bolnav de o perioada, e in spital la Tg Mures, a suferit 3 operatii de hernie de disc la peste 70 de ani ai lui si din cauza unor greseli are o infectie care s-a dus spre inima si undeva in zona abdomenului dar se tem toti medicii de operatie, insa fara operatie n-are sanse clar. imi doresc tare tare mult sa se faca bine, nu pot sa-mi imaginez ceva rau, tot sper ca se va face bine...

cam atat, scuzati placinta, nu stiu dac-ati citit tot, nu va condamna nimeni oricum
va pup si va doresc numai zile senine cu bucurii din partea celor dragi!

LE: am scurtat semnatura :)

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
Poze cu comoara noastra
Noi 3 si restul lumii (b l o g)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

am vb cu dr .. sunt probleme cu locurile in maternitate (elias) asa ca sunt in stand-by. a ramas sa-l sun sambata la 12 sa vedem ce si cum .. ce toti dracii din lume sunt pe mine, nu va dati seama ..

grati hehe ... pe mine ai mei ma amenintau cu fabrica vulcan .. ca gasesc eu de lucru acolo ..

nati super reteta, sar-mana!

miutza pupam blondina desteapta si frumoasa!!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 39+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Elle chiar ca ai ghinion, parca si la Eva s-a intamplat sa nu fie locuri! Din pacate nu ai ce sa faci si cu atat mai mult nu te enerva acum sa-ti provoci nasterea. Stai cumintica, rasfata-te cat poti .

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Am parcurs in mare viteza paginile, multumim frumos celor ce intrebati de noi! Promit sa mai uploadez poze in album si sa mai intru sa pove despre noi
Maine primesc pompa electrica si sper intr un reviriment al productiei de lapte . Nu vrea neam sa suga la san, s a kenevit din pricina completarilor cu bibe
Elle draga mea eu si copiii mei abia asteptam sa o vedem pe fetita ta cea mica! sa vezi ce relaxata vai fi dupa ce o aduci pe lume, imi amintesc ca si eu eram surescitata pana sa il nasc pe sasha si apoi totul s a inseninat(au mai fost mici norisori,stii tu, dar au trecut) va pupacim!

Mergi la inceput