Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (235)
Raspunsuri - Pagina 14
alina023 spune:
Buna dimineata zuze somnoroase!!! Cafeluta e servita, doamnelor! 

Ellenuta, scumpa mea, nu stiu ce ti-a spus sotul sau tatal tau, dar stiu un lucru foarte important. Vorbele astea sunt vorbe spuse de oameni stresati, aflati in tensiune psihica! La voi se pare ca este o atmosfera foarte tensionata in ultimul timp si se rasfrange cel mai mult asupra ta si a Annitei.
Te rog din suflet, asa cum au spus si fetele, vorbeste calm cu ei si spune-le ca ai nevoie de liniste, ai nevoie de suportul lor, sa te accepte si sa te ajute cu nemultumirile pe care le ai pentru ca este foarte important sa fii linistita acum. Sa faca ei concesii (daca asa le-or considera) si sa considere ca le fac pentru fiica si nepoata!
Iar tu...incearca sa-ti impui sa nu te mai superi. Stiu ca e aproape imposibil, dar macar incearca.
Apropos de relatii tensionate in familie, chiar ieri vorbeam cu cineva care spunea ca este o perioada in care planetele sunt aliniate nu stiu cum si de aici apar tot felul de probleme ciudate si extrem de suparatoare.
Si la mine e cam la fel acasa. Ma cert cu taurul meu in fiecare zi. Am ajuns sa nu mai putem schimba doua vorbe fara sa ne enervam reciproc. Si asta de vreo doua saptamani.
Apai sa iasa planetele astea din aliniament si sa revenim si noi la normal! 
Mirikule, eu credeam ca dorm eu putin, dar tu ma intreci detasat!
Roli, felicitari pentru reusite!
Va doresc o zi cat mai frumoasa si sper ca azi sa veniti numai cu vesti bune!!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
nemary spune:
neata zuzici!
de cateva zile Daria nu mai vrea sa pape laptele din bibe, abia o convingem sa il manance cu lingurita si numai cu cereale, simplu nici nu vrea sa-l vada. in schimb cere papa, deci foame ii este, dar ar manca orice altceva, numai lapte nu. o fi o faza trecatoare sau o sa renunte la lapte?
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
13+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
grati.ela spune:
Mary eu am intarcat-o pe Ozi la 2 ani si a acceptat lapte de vaca pana la 3 dupa care nu a vrut sa auda...au dresat-o cei de la gradi cu lapte+cereale Nestle si lapte+cacao....aproape de 8 ani a reusit sa bea lapte simplu.
mese faza cu planetele....de-aia ma tot cert cu sotiul. Noroc ca-l cam doare-n cot de ce-i zic si nu se supara....
am si eu o pb: Ozi a luat 8.9 la un test la romana (0.1 pt virgule aiurea, 0.5 pt ca a scris cautatzi sinonim pt vestitzi - scrisese cunoscutzi dar ca sa nu fie ca si la colega a taiat
- si 0.5 pt ca a spus ca dintr-un are 1 cuvant) unde majoritatea copiilor buni au luat peste 9.5. Oricum eu nu acceptam nota sub 9.90 dar sunt nervoasa la maxim pt ca:1. cei 2 neuroni obositi uita sa numere (ca doar e grele matematicile
); 2. vrea sa fie cu motz si sa nu scrie si colegul la fel; 3. e cascata si 4. a venit ca o floare fericita ca profa nu-i trece nota in catalog decat dak vrea. Si-acum pb: cum fac sa inghit si note mici?????
alina023 spune:
Grati, tu stii bine ca nota mica nu reflecta nivelul Ozanei de pregatire sau inteligenta ci reflecta momente de neatentie (zic eu foarte scuzabile la orice varsta!). Si atunci, de ce atata stres si pentru tine dar mai ales pentru Ozi?
Mary, nu stiu ce sa-ti spun cu lapticul... Poate este doar o faza...dar daca nu mai vrea lapte, se gasesc destui inlocuitori la fel de buni.
Pup gagicile!
Elleeee
...raportati sa stim si noi ca sunteti bine!!!
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela am si eu o pb: Ozi a luat 8.9 la un test la romana (0.1 pt virgule aiurea, 0.5 pt ca a scris cautatzi sinonim pt vestitzi - scrisese cunoscutzi dar ca sa nu fie ca si la colega a taiat - si 0.5 pt ca a spus ca dintr-un are 1 cuvant) unde majoritatea copiilor buni au luat peste 9.5. Oricum eu nu acceptam nota sub 9.90 dar sunt nervoasa la maxim pt ca:1. cei 2 neuroni obositi uita sa numere (ca doar e grele matematicile ); 2. vrea sa fie cu motz si sa nu scrie si colegul la fel; 3. e cascata si 4. a venit ca o floare fericita ca profa nu-i trece nota in catalog decat dak vrea. Si-acum pb: cum fac sa inghit si note mici?????"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
Off Doamne cat te inteleg.
Cand afli raspunsul la intrebarea astea sa imi spui si mie
Semneaza mama de cascat si neatent

PS : ca si incurajare eu cred ca inca se adapteaza dupa vacanta iar la Ozi e si adaptarea la gimnaziu.
PPS: Alinus desi nu am vrea notele, firar ele sa fie, conteaza enorm si fac diferenta intre un liceu bun si unul slab.
Al meu e a patra dar deja simt presiunea.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Design blog
Ellenuta spune:
neata,
multumesc de sfaturi, dragele mele! acum nu-mi ramane decat sa nu mai ma enervez si sa fiu cat mai calma .. macar cateva zile. aseara am avut o discutie cu ai mei, soacra si sotu' .. a spus fiecare ce-l deranjeaza, normal ca soacra nu a recunoscut ce mi-a spus .. a dat-o la intors ca ea vorbea ptr per dupa ce vine anna .. ca nu e de acord ca ai mei sa iasa la plimbare cu eva sau s-o ia la ei si ea sa stea cu asta mica .. ca ea nu vrea s-o ia de la capata cu bb mic inca doi ani .. in fine!
sper sa fie ultima discutie de genul asta ..
cu sotu' nici nu vreau sa vorbesc .. sunt atat de suparata pe el. poate era nervos si stresat dar .. nu arunci cu vorbe din astea mai ales acum. am sters postul respectiv ca nu vroiam sa ma enervez de fiecare data cand citeam pagina ...
aseara am fost nevoita sa iau no-spa si medicamentul de tensiune .. ma durea toata burta si asta mica mi-a mutat organele dintr-un loc in altul .. probabil ca toti nervii si stresul meu s-au transmis.
sper sa se dezalinieze mai repede planetele alea ca nu mai suport ..
alinus stai linistita ca va dau de veste .. trimit sms-uri. pana la momentul X .. intru in fiecare zi sa raportez. maine aflu data cezarienei.
nemary e ok daca papa laptele cu cereale cu lingurita. e drept ca e cam incomod dar .. uite ca sunt clopotei care mananca asa de luni de zile.
grati uff .. ce povara e sa fii perfectionist. din pacate, se mai intampla sa vina si cu note mici (observ eu din pura neatentie). cred ca trebuie sa-i atragi atentia sa fie mult mai atenta si sa nu o intereseze ca un coleg a scris la fel ca ea. stiu ca ozi e foarte inteligenta si daca face greseli le face din neatentie ..
miri deci se poate ... cred ca trebuie sa dormiti asa o perioada pana se invata sacha cum e cu somnicul ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
38+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
grati.ela spune:
Lala sper sa se accepte examen la fiecare liceu in parte sau examen de admitere asa cum era pe vremea noastra... fug acum ca am restante cu puturosii puturosilor!!!
NataliaS spune:
'Neata!
Am avut o noapte linistita, iar acum savurez un pahar de lapte in loc de cafea
Daca aveti pofta, va invit![]()
AM de facut mancarica pentru puii mei, dar mi-e o sila sa ma apuc de gatit...de nici nu va pot spune...de altfel nici nu stiu ce sa fac; acum scobesc pe net dupa vreo idee salvatoare, care sa fie si buna, sa se faca repede si sa fie din peste![]()
Anushca mea e la gradi, Stef a plecat acum in parc cu tanti , iar eu am ramas sa trebaluiesc.
Alinush - ce proiecte ai? gastronomice, ma refer, din bunatatile de la mami.
Elle - sper ca s-au sedimentat problemele si de acum veti avea in casuta un climat calm si cald care sa o intampine pe Anita mica
Miri - ma bucur ca progresati, chiar voiam sa intreb ce v-a zis medicul.
Grati - eu zic (sa nu ma bati)ca exagerezi...ai o fata desteapta si stii asta, dar nu e perfecta, dupa cum nici tu ,nici noi nu suntem![]()
Adu-ti aminte de copilarie - tu nu greseai, nu te grabeai, nu te lasai influentata? Eu zic ca fiecare am avut greselile noastre si am invatat din ele...
Mary - eu nu stiu ce sa-ti spun referitor la lapte...si eu ma lupt cu Stef ca nu vrea deloc
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
alina023 spune:
Lala, si eu ca si Grati, sper ca pana ajung copiii nostri la liceu sa se intre pe baza de examen de admitere! Mi se pare o mare prostie sa aiba o asa de mare importanta notele din anii de scoala (se stimuleaza in mod gresit vanatoarea de note).
Elle, ma bucur sa aud ca ati purtat discutia cu pricina. Iar sotul...tine-l putin in "silentio stampa" ca nu-i strica!
In felul asta poate pe viitor se va gandi de doua ori inainte de a vorbi la nervi!
Pup fetele dragi in frunte cu cel mai pitic dintre pitici pe care-l astept cu asa mare nerabdare! 
Nati din peste eu mi-am planificat niste crochete (eventual coapte si nu prajite) si pastrav la cuptor! 
Iar cu toate cele primite de la mami (am balconul full, nu exagerez deloc!) mi-am propus sa fac asa: patrunjel, frunze telina, ardei gras si capia...la congelator! Vreau sa fac zacusca cu fasole boabe (bob mare, sper sa gasesc in piata ca de-asta nu am) si cu gogosar si telina; vinete aperitiv cu gogosar si masline, un butoias cu muraturi in saramura (pepenasi, gogosari, morcov, gogonele, hrean, sfecla rosie); mai bag o tura de dulceata de gogonele cu nuci (a iesit f buna prima tura); gogosari in otet umpluti cu varza, marmelada de mere cu dovleac! Si gata! Da Doamne sa reusesc sa le fac pe toate in maxim o saptamana (incep cu cele care sunt cele mai putin rezistente) pt ca le voi face numai seara (noaptea
) si in weekend.
Pentru seara asta am planificat sa pregatesc ce bag la congelator, ca-s singura cu copiii. 
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
alinaatudor spune:
Buna fetelor,.....wow..ce de gravidutze..felicitari...
am vorbit cu Nemary si uite ce de noutati..vaii..sunteti extraordinare
Imi apre nespus de rau ca nu am mai intrat..am un vartej de viata..asta e..poate voi avea ocazia sa intru mai des..de aici de la serv nu am voie..asta e nasol..caci acasa sigur nu voi avea timp..sunt destul de mult timp singura cu stefy si atunci stiti voi cum e...
va pup si va mai citesc din umbra..
Poze mai noi cu ingerasul zambaretz
Ingerasul creste