Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (235)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Hmmm Alinush...treaba nu gluma...dar cine mananca tot felul de bunatati la iarna?

Grati...nu poate veni mami a ta la tine acasa? asa ai reusi sa ramana macar in mediul lui obisnuit si ar putea si Ozi sa mearga la scoala...uff mititelu', ma gandesc cum face Stef cand vrea tzitzi...
Daca vii la Cluj poate bem o cafeluta impreuna, in cazul in care ai timp si chef. Ma gandesc si eu sa o intarc pe Stef, dar ma enerveaza la culme ca nu vrea sa bea lapte de nici un fel...anyway, de intarcat tot va trebui sa o intarc, iar daca nu va vrea nicicum lapte...calciu din sticluta...La noi e si mai rau ca nu am cu cine sa o las, va trebui sa o intarc stand cu ea...tipa intr-un hal de i se face rau la maica-mea de mila ei, ultima data cand am lasat-o cu mama seara la ora de culcare a plans de a innebunit-o , le-am gasit pe ambele transpirate leoarca

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Pentru fetele din Bucuresti in special sector 3 am una bucata recomandare bona disponibila, minunata. Cine doreste poate sa imi trimita mesaj privat.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Salutari si de la noi!
Ieri am trecut cu bine prima zi la noua gradinita. Lui Marc i-a placut, iar educatoarea lui e o draguta. Apropos de meniu, se mananca ok. Pt dimineata trebuie sa aducem de acasa (scriu aici poate ii dau o idee Ramonei):
L: sandwich cu cascaval si ardei
M: un fruct si fac impreuna cu copiii salata de fructe
Mc: iaurt si cereale
J: o leguma si fac impreuna cu copiii salata de legume
V: grau, miere si nuca si prepara ei nu stiu ce ...dar cred ca e bun.
La pranz le dau ciorbita/supita, un fel de mancare gatita
Si mai e o gustare de amiaza...tot asa ceva de casa sau fructe
Sunt multumita ca se mananca sanatos. Chiar mi-a precizat ca le dau mancare sanatoasa si ma roaga de ex. sa nu-i trimit iaurt Danone. NU le dau bomboane, ciocolati, etc...

Ramona poate ar fi bine sa incerci sa dezbati la cresa problema meniului si daca nu ai cu cine discuta sa faci demersuri sa te lase cu el la gradi. Oricum e inadmisibil ;la varsta asta sa manance carnati, fasole, mezeluri...doamne, pe ce lume or trai .

Aseara am fost la dr. si ne-a zis ca putzica lui A s-a vindecat neasteptat de repede si bine si s-a decalotat aproape total.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

nati da, asa e .. rau cu rau dar mai rau fara rau .. oricum, sa nu-ti inchipui ca ajutorul ei ramana nerasplatit .. in casa nu cumpara absolut nimic .. nici mancare, nici detergenti, nici cosmeticaraie (sapunuri, pasta dinti, hartie igenica etc), intretineri, lumina, telefoane tot noi achitam. ba mai mult, a avut un proces cu sora=sa pentru casa si terenurile lui ma-sa (v-am spus eu ca nu vrea sa auda de ea dar in schimb ravnea sa primeasca mostenire de la ea) si are sa-i dea vreo 8000 ron .. strange si ea din pensie insa ii dam si noi, i s-au stricat dintii si merge la dentist, isi face lucrarea din nou .. vreo 3000 ron .. iara sarim si noi cu bani .. deci ..

grati eu zic ca e mai bine s-o duci si pe ozi .. sa nu se simta chiar singur dudu ..

lalad pupici la nasdravanel!

alinus spor la bucatarit!

roli ma bucur ca totul e ok la gradi si ca putica lui andrei e vindecata!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 38+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Si de Annita nu ne spui nimic, raule? Abia astept sa-i vedem fatsuca bucalata!!!
Nah belea, ca mi se face dor de bebe mic! Ce ti-e si cu toamna asta calda!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Si de Annita nu ne spui nimic, raule? Abia astept sa-i vedem fatsuca bucalata!!!
Nah belea, ca mi se face dor de bebe mic! Ce ti-e si cu toamna asta calda!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

saraca .. prin ce stres a trecut, nici nu vrea sa-mi inchipui. ultimele zile au fost, insa, groaznice si cea de azi a pus capac ...

sunt foarte suparata .. si pe tata, si pe sotu' .. imi vine sa plang in hohote .. asta e .. 'om trai si 'om vedea ce si cum va fi.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 38+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Ellenuta, te inteleg foarte bine ce greu iti este cu disputele din familie, mai ales ca te afli la mijloc, dar trebuie totusi sa-ti iei inima in dinti si sa le spui sa inceteze acum in acest moment important din viata voastra. Este esential pentru tine sa ai liniste zilele astea premergatoare nasterii. Totusi e vorba de sanatatea ta si a copilului tau. Atata suparare iti face rau...doamen fereste sa faci vreo tensiune. Lasa-le incolo de discutii si principii, si vei vedea dupa cum o sa va descurcati. Ca o sa va descurcati, si inca f. bine.La al doilea copil iti vine totul mai la indemana, ai o experienta proaspata si esti o femeie tare. Acum important e sa nasti si sa fiti ok amandoua.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Of, Elle..Nu pot sa cred ca ti-a spus asa ceva, intr-un moment ca asta! Te cred ca esti intr-o stare...
Cred ca este si el foarte stresat si obosit de a "aruncat" chestia asta!
Incercati sa va linistiti caci o sa vina o perioada grea, cu oboseala aferenta si lucrurile se vor amplifica daca nu sunt lamurite si calmate acum...
Ma gandesc la tine, sa fie totul bine si sa aveti liniste in familie!

Pupici multi, multi!

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]

----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------

Mergi la inceput

Ellenuta a spus-o la nervi ca l-or fi ajuns si pe el nervii chair daca nu stie cum e sa ai si o burta de 9 luni. Dar, stau si ma intreb daca soacra nu are o influenta mai mare decat pare ca o are. Oare nu v-ar fi mai bine singuri? Greu, dar mai linistiti...poate nu ar exista discutiile astea daca ea n-ar fi in peisaj.

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

sa scriu si eu doua vorb la ceas de noapte...
incep la 6 maine, ziua libera de deja arvonita cu un split shift. astea-s administrative.

elle, ti-am lasat offline.

alinush... cu patul s-a rezolvat. l-am scos pe bruno din camera, noi stam in pod. aici tre sa inscrii coplul la gradi - care e in aceeasi cladire cu scoala- cu un an inainte de incepere. deci sacha va fi scolar la anul in septembrie.

grati, lasa-l linistita. si da, e un moment bun sa s eintarce ca nuei fi acolos a cedezi insistentelor.

nati, curaj. orice "catastrofa" dureaza 3 zile. dar tre sa-ti musti limba.

eliza si cati, va pumpez ca imi place ca ati revenit cu forte voi. daca nu in fiecare zi, macar tot la doua zile si tot e bine:)

ramonaB. fata de masa, pricep de ce nu, e mai practic pt ei. dar meniul... ma rog, a la romania...

kalosalina, bucura-te de cateva zile in care poti sa respiri. fata e pe maini bune si asa poti sa-ti mai vezi si tu de viata ta si de tine. enjoy, ca tot la tine vine acasa:)

stancuta, cu mare drag de voi, un gand bun din suflet.spune-mi cum ati evoluat? s-a intamplat azi a doua tentativa? sau ieri? sau am citit de-an-doaselea?

roli, felicitari pentru gradi. sunt convinsa ca totul se va desfasura bine. prima zi e mai grea, dar daca ati trecut cu bine, gata, eca si cum v-ati fi dus acolo de la icneput:)

laura D, ce mai face misses muci mici de gradinici? a trecut plansul?

lauraioana cum mai stati cu crizele de "nu"? la noi sunt in floare. deci, bucura-te s epoate si mai rau:)

ema, pusici si cum spunea alina, nu renunta. alaptatul e crucial, stii asta, si chiar daca e mofturos, desi n-am inteles exact de ce si ma intreb de fapt d enu sunteti la faza la care ar vrea sa curga mereu repede si mult si dintr-o data ca din bibe si unde se enerveaza ca trebuie s amucneasca sa-si creasca productia:) hai ca sacha nu se poate sa nuse dea pe brazda:))

ceska, n-ai mai dat pe aici iar d euns ecol. te vad online. nu zici nik, ii imaginezi ca esti cu treburi. te-a apucat febra "lucrului manual"? pe mine m-a luat azi pe sus...

monicaa, inca nush, tot nush cand e adevaratul meu weekend liber. pb e ca daca mucnesc iar ca apucatii, in weekend o sami vina sa dorm. dar sunteti oricand bineveniti pana la noi daca aveti chef, si doar de-o castana si un pahar de vin:))

cine ma intreba de castane???? eu le crap cu cutitul si le prajesc in tigaie pe flacara pana se in negresc si prind gust de ars. le ador ingrozitor:))) le fac si fierte, dar nu se compara. iar pure... nici nus eamana cu gustul de castana de la rom si zahar. bleacs!

si ultima informatie ca e cazul sa merg la somn.
ieri am fost cu sacha la medic sa gasim o solutie pt somnul lui trunchiat: trebuie separati - facut deja, lasat sa urle d eunu singur - facut deja, nici vorba d elasat din camera sau intervenit de mai mult de 2 ori- facut si aplicat.

rezultat dupa prima noapte: noi dormim in pod (...-ui), sacha in patul supraetajat jos singur, bruno la noi in dormitor, singur. noi ne-am trezit la 5 fara un sfert cu sacha deodata. si-a facut de lucru de bocanit si trantit si tipat o juma de ora, s-a culcat. noi, din parti. bruno, pipi la 5, inapoi in pat pana la 8 cand a trebuit sa-l scuturam sa vina jos sa-l ducem la scoala. banditul sacha... la 8 jumate a venit la usa cu suzi in gura si cu obraji rosii de somn, cu un zambet pe toata fata. deci... a reusit. sa vedem in noaptea asta ce si cum....desi eu plec la 5:))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... 11+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput