Burtici fericite de septembrie-octombrie (206)
Raspunsuri - Pagina 6
Dana15 spune:
FELICITARI BIAZ
BUN VENIT PE LUME IOAN AMOS!!!
ce nume special are puiutul!!
Sa fie sanatos, voios si mancacios!!
Dana 38s mamica mandra de
AMR 11 zile
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
lutoniana spune:
Ma autodeclar mama Omida..ca ieri parca sau alaltaieri numai la biaz mi-a stat gandul
Felicitari mami, draga noastra ...ce dor imi e de tineeee
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
madalina84 spune:
Salutare burticute si mamici
Tocmai am vb cu RAMSAN,era monitorizata,incepuse travaliu si astepta sa-i puna epidurala.A zis ca e bine,ca deocmadata nu are dureri prea mari,ba chiar a avut o contractie in timp ce vorbea cu mine.Era fericita,calma si astepta momentul sa vina bebelu.A zis sa va pup si sa va spun ca e ok
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut "Am cerut o minune in plus si astazi, la 18.10 am primit-o. Se numeste Ioan Amos si are 3,5 kg." Semnat BIAZ Astazi, adicatelea ieri la 18 si 10 deci Felicitari BIA, bine ai venit pe lume Ioan. SA fi sanatos, papacios si necolicios. O sa incerc sa vorbesc cu Bia sa aflu mai multe detalii. Oricum termenul era pe 17 septembrie deci maine facea 41 de saptamani. |
Of, Doamne!!!
Bine ai venit pe lume, bebe Ioan Amos (ce nume frumos ) si daca vorbesti cu BIAZ, transmite-i cele mai bune ganduri din partea noatra, draga de ea!!!
M-a gandit la ea zilele astea si chiar ma gandeam ca nu primim nicio veste...
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 35+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
Dana15 spune:
Ufff.. monica..astazi este ziua puiutilor coliciosi si plangaciosi..sa dea DD sa treaca cat mai repede!!
Diana multumim ca ne tii la curent!! nu am uitat de fatamosului..scoatem fetele la inaintare si ne gandim la ei sa fie totul bine!
ea cum este? s-a internat in spital? sa-i transmiti salutarile nostre!..si ca o imbratisam!
Dana 38s mamica mandra de
AMR 11 zile
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
madalina84 spune:
FELICITARI BIAZ,SA-TI TRAISCA PUIUTU SI SA TE BUCURI DE EL BUN VENIT PE LUME BEBE IOAN AMOS,SA FI SANATOS,PAPACIOS SI NECOLICIOS
HAI RAMSAN,NASTERE USOARA SI REFACERE RAPIDA
HAI IONIKA
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
moni_iulia spune:
citat din mesajul lui techila [moni, imi pare rau ca ti s-a intamplat asa poveste...ma bag in club cu elle si o ajut la taiat beregate... |
E cam lunga lista de asteptare... Dar si scursuri sunt destule din pacate
Iulia 37+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
lutoniana spune:
am uitat sa va spun esentialul fetelor:
azi mergem la primarie...sa declaram casatorie...vorba cantecului
numai ca noi avem programare sa-i facem lui Gogo certificat de nastere.....ce emotionant.....intra si el in rand cu lumea...
Bine ca e aproape de noi ca sa nu lesin pe drumuri
unducthable spune:
citat din mesajul lui Dana15 Ufff.. monica..astazi este ziua puiutilor coliciosi si plangaciosi..sa dea DD sa treaca cat mai repede!! Diana multumim ca ne tii la curent!! nu am uitat de fatamosului..scoatem fetele la inaintare si ne gandim la ei sa fie totul bine! ea cum este? s-a internat in spital? sa-i transmiti salutarile nostre!..si ca o imbratisam! Dana 38s mamica mandra de AMR 11 zile Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
DANA , esti o draguta , multumesc, deci Oana acu are emotii mari dar se tine tare , si maine la ora 7:00 dimineata este la spital , voui vb cu sotul ei la telefon si voi fii pe faza , si va voi tine la curent, dupa-amiaza ma duc si eu repede la spital.
VA FELICIT SI VA IMBRATISEZ PE TOATE !
DIANA
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
http://diana74.webs.com/index.htm
lutoniana spune:
haiiii Ramooooo !!!!!!!
gasca e cu tine nastere usoara !!!!