Burtici fericite de septembrie-octombrie (206)
Raspunsuri - Pagina 5
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui THEA22 Avem colici!!!! Aseara a fost agitatie mare...Strangea piciorusele, se arcuia, gemea, offf off, m-am panicat toata. De apucat tzitzi nu reusea cum trebuie, m-am chinuit sa-l alaptez si sa adoarma pana pe la 11 noaptea. Voi cum va dati seama daca aveti destul lapte? Uneori Matei papa , adoarme apoi se trezeste peste o jumatate de ora ca vrea iara. Ce sa fac? Oare nu am destul lapte? Sanii imi curg, dar, cine stie?... Cine se mai confrunta cu colici? Cum va descurcati? Azi imivine o comanda de INFACOL, sper sa fie mai eficient. Foloseste cineva? Suntem suparati si epuizati toti trei, speram sa fie mai bine... pupam!!! THEA22,mama fericita de''Matei Alexandru |
Thea nu fiti suparati, ca imediat sar mamicile noastre cu sfaturi bune
eu zic sa nu te impacientezi ca nu ai lapte suficient..mai ales, daca spui ca si sanii curg; poate ar trebui sa nu-l mai lasi pe Matei sa adoarma la san..sa incerci sa-l tii treaz, ca sa pape cat mai mult; sau o fi vreun puseu de crestere? puiul tau parca are deja 2 saptamani?! ar putea...
EDIT: Adi si Monica parca laudau Infacolul..cred ca o sa fie mai bine cu preparatul asta..sper din tot sufletul!
Dana 38s mamica mandra de
AMR 11 zile
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui lutoniana Inca ceva cand stai acasa cu nervii intinsi la maxim, cand te dor sanii, pasarica si spatele.....cand ti-e foame de ai manca si un lup crud.....cand copilul plange tare si cu voiosie ....ai asa o stare mai deosebita si incepi sa te comporti ciudat, sa inghiti de bune tot ce zic toti tampitii.....si toate teoriile lor. Deci, am citit ca nu e bine sa zbori cu bebelusi ca presiunea de la inaltime le-ar afecta urechiusele/timpanul/centrul echilibrului etc.... Deja imi si imaginam cum ii curge lui gogo sange din urechi...cand am citit Ce stiti despre asta ? ca eu trebuie sa ajung in Romania cu el in decembrie La ce varsta si la cat de frageda ati zburat cu bebelacii ? Daca am luat-o rau pe aratura puteti sa-mi spuneti ca nu ma supar....sunt constienta si eu dar optimista ca imi va trece si poate nu raman asa Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
buna dimineatza,
eu stiu amice care au zburat cu copii de 2-3 luni. sa ai totusi o suzeta sa-l pui sa molfaie ca stii cum e cu presiunea si la oamenii mari. daca suge el acolo, nu i se va intampla nimik. . cat depsre poztii de alaptat, ai incercat cum ne arata moasa, cu el sub bratz, ca o poseta?
MangaGirl 38+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 7 ZILE
lutoniana spune:
citat din mesajul lui THEA22 Avem colici!!!! Aseara a fost agitatie mare...Strangea piciorusele, se arcuia, gemea, offf off, m-am panicat toata. De apucat tzitzi nu reusea cum trebuie, m-am chinuit sa-l alaptez si sa adoarma pana pe la 11 noaptea. Voi cum va dati seama daca aveti destul lapte? Uneori Matei papa , adoarme apoi se trezeste peste o jumatate de ora ca vrea iara. Ce sa fac? Oare nu am destul lapte? Sanii imi curg, dar, cine stie?... Cine se mai confrunta cu colici? Cum va descurcati? Azi imivine o comanda de INFACOL, sper sa fie mai eficient. Foloseste cineva? Suntem suparati si epuizati toti trei, speram sa fie mai bine... pupam!!! THEA22,mama fericita de''Matei Alexandru |
iuhuuuu.....bine ai venit in club
Infacolul te va ajuta !!! se da inainte de mese.
Daca papa si apoi adoarme ....trebuie sa il trezesti sa-si continue masa, asa mi-a zis mie moasa ;) Depinde cat mananca pana adoarme...dar daca zice ca face ochisori dupa o ora sau juma de ora...inseamna ca nu papa suficient.
Cand adoarme la san incearca sa-l trezesti ca sa isi ia masa completa si sa doarma apoiu 2-3 ore fara pauza.
Epuizare era numele meu de cod...nu te las sa mi-l iei
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
Dana15 spune:
RAMONA
AMR 11 zile
Thank God I'm a woman!
adinus8 spune:
multumesc Ellenuta de sfaturi...am incercat si masajul pe burtica si absolut tot...
Thea, ptr puiuta mea Infacolul nu face nici o diferenta, e apa de ploaie...aseara am incercat cu ceiut Baby calm, ca nu mai stiam ce sa facem...si in afara de un kk imens, nu ne-am ales decat cu urlete de la 2,30 la 6. saracul tati...a plecat capiat la munci
Luto, i-au facut antibiotice numai 5 zile, apoi au tinut-o sub observatie, ptr ca in urma analizelor, inclusiv punctie lombara, n-au gasit absolut nici o urma de infectie sau defect congenital...in rest ea e ff bine, papa la greu, nu devine cianotica in crizele alea de respiratie foarte accelerata, motiv ptr care ei au spus ca e mai degraba ceva functional si ca ptr ea e ok ritmul ala respirator...sper din suflet si am incredere ca asa este...
Danutza , inca putin si vei fi in al noulea cer...
de Sonia, sufletel mic si iubit
pozici
monica_dicut spune:
"Am cerut o minune in plus si astazi, la 18.10 am primit-o. Se numeste Ioan Amos si are 3,5 kg." Semnat BIAZ
Astazi, adicatelea ieri la 18 si 10 deci Felicitari BIA, bine ai venit pe lume Ioan. SA fi sanatos, papacios si necolicios. O sa incerc sa vorbesc cu Bia sa aflu mai multe detalii. Oricum termenul era pe 17 septembrie deci maine facea 41 de saptamani.
Io sunt varza, bebe are colici, plange, urla, tipa si eu plang cu el
Nu-si mai face efectul nici mama infacolului, lapte io mai din parti... ma oftic de mor, nici la mine nu-si mai face efectu nici mama galaforului... si tot asa.
Asa ca felicitari fetelor care au nascut, penytru cele ce urmeaza. Va rog sa ma iertati ca nu stau la galerie dar efectiv deschid calculatoru ca zic ca a adormit si il inchid inapoi la fel cum l-am deschis, nu stiu ce sa-i mai fac, mi se rupe sufletul in doua cand il vad cum se chinuie...
Niste speciale pentru draga de Ramo si
Felicitari dragi pentru mariaanna, sanatate, fericire si un puiuc necolicios Ma bucur enorm, enorm ca sunt bine amandoua
In rest va pupizez pe toate si sper sa ne mai revenim cat de cat in curand ca sa mai pot sta si eu cu voi ca tare mi-e dor
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
adinus8 spune:
Mangulico. mai ai rabdare mami? si cum mai esti? nici un semn inca? ca eu n-am cum nici sa vreau sa citesc din urma...
de Sonia, sufletel mic si iubit
pozici
suede spune:
Am calcat de m-am rupt,numai doua camasi...
Trebuie sa plec la gimnastica...ca daca ma uit in oglinda,ma speriicat m-am facut.
De maine insa trebuie s-o las mai moale,ca intru in 36 saptamani iar instructorii mi-au recomandat mai putin efort...mai si radeam ca ,,doar nu ne pregatim de olimpiada".
Asa ca,ne vedem mai tarziu.
Va pup!
35+Mihnea Costin
Dana15 spune:
citat din mesajul lui adinus8 Thea, ptr puiuta mea Infacolul nu face nici o diferenta, e apa de ploaie...aseara am incercat cu ceiut Baby calm, ca nu mai stiam ce sa facem...si in afara de un kk imens, nu ne-am ales decat cu urlete de la 2,30 la 6. saracul tati...a plecat capiat la munci |
Vai!!! e posibil asa ceva? puiutii astia mici si scumpi sunt in stare de asa ceva?!..eu cred ca-s dusa cu pluta, am impresia ca imi iau un catelus acasa
oare cu ceva caldut pe burtica nu merge adinus? o sticla calduta invelita in prosopel..ufff..si zici ca nici Infacolul?!
AMR 11 zile
Thank God I'm a woman!
unducthable spune:
Buna ziua ,
ma numesc Diana si sunt verisoara lui MOana (fata mosului ) colega de odisee cu voi , aici .
Maine verisoara mea va naste o fetitza , si m-a rugat sa va tin maine la curent , sa va spun de fetitza si ca totul a decurs bine, Doamne ajuta ! cu multe emotii ne gandim la ziua de maine .
Va pup si voi reveni maine cu vestea cea mare . DIANA
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
http://diana74.webs.com/index.htm