Burtici fericite de septembrie-octombrie (206)
Raspunsuri - Pagina 7
lutoniana spune:
bagam si o incalzire pentru fata mosului, fara emotii, cu curaj .....maine e o zi minunata !!!!!
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
unducthable spune:
SUNTETI MINUNATE
si eu am emotii si imi vine sa plang de parca nasc eu
deci sunt cu ochii pe verisoara-mea si apoi cu ochii pe voi ; oANA SPUNEA SI EA CA ARE EMOTII , E O FATA PUTERNICA
DIANA
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
http://diana74.webs.com/index.htm
MangaGirl spune:
buna dimineatza la toata lumea!
Moni imia pare rau ca ai trecut prin asa ceva. . bine ca nu s-a intamplat mai grav. Acum trebuie sa te calmezi pentru bb. Si lasa ca acte si ban se fac. Stiu cum e sa pierzi toate, dar mai important e ca esti cat de cat intreaga.
Adinus ma bucur ca esti acasa. Imi pare rau ca bblina are colici. Si lasa ca o sa-i treaca si problema cu respiratia. Fii optimista.
BIAZ! SA VA TRAIASCA IOAN! SA FIE CUMINTE SI PAPACIOS SI TU SA TE REFACI RPD!
NELA bine ai venit acasa. ai o strutza foarte frumoasa
Raluk pfaii mama ce organizata esti! frumoasa camera lui Alex si super dragutze hainele si jucariile. si Cartile alea in biblioteca m-au facut sa ma gandesc la cartile din copilaria mea.
Ionika si Ramsan MULT SUCCCES! VA ASTEPTAM CU DRAG INAPOI!
Adriana 8 kilograme? . D c imi faci sange rau?
Oare Katteryna ce face?
Mada ce gagace frumoasa e Irinel.
Vik ne bucuram ca v-ati intors acasa. Scrie-ne cand poti.
MangaGirl 38+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 7 ZILE
Ellenuta spune:
BINE AI VENIT PE LUME IOAN AMOS!
Felicitari Biaz! Sa-ti traiasca minunea si sa fie sanatos bebicu!
theea unde ai facut comanda de infacol? la linkul acela pe care il pusese cineva odata sau ai pe cineva in uk??
uff colicii astia, bata-i vina!
dana daaa .. se poate! eva mi-a urlat odata 3 ore in continuu .. nu stiam ce sa-i mai fac .. eram cu ea la usa sa plecam la spital si dintr-o data s-a linistit ..
monica baga la greu carbohidrati si bb cat mai mult la san!
diana te asteptam cu vesti bune despre rose-marie!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 38+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
laura78nico spune:
Buna fetele!
Felicitari Biaz! Bun venit pe lume bb Ioan sa dea DD sa fie sanatos, necolicios si sa aduca numai bucurii parintilor!
HAI RAMSAN NASTERE USOARA!
Ma duc sa recuperez de aseara incoace!
Laura 35+ si Ramona Cristiana 20.03.2007
alex25 spune:
BINE AI VENIT PE LUME BB IOAN AMOS
FELICITARI MAMI BIAZ
HAI RAMOOOO
----------------------------------------------
Alexandra 38s+ cu fluturasul Alessia (Zeina)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
25 septembrie - ziua minunata
alex25 spune:
GATA...am fost la farmacie si am cumparat ultimele lucruri necesare, mi-am luat vreo 2 reviste, am pus aparatul foto si incarcatorul....bagajul este GATA!
Diana, multumim ca ne tii la curent!
----------------------------------------------
Alexandra 38s+ cu fluturasul Alessia (Zeina)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
25 septembrie - ziua minunata
M Oana spune:
Fete dragi, am citit tot, am vazut toate pozele, m-am bucurat si m-am intristat, am dat cu "mar C" si "mar V" de am draftul de pe mail plin cu toate sfaturile legate de supt, de ochisori, de infacol (am 2 rezervoare din astea, 2 sunt pe drum si inca 2 vin la toamna) , acum cu Dumnezeu inainte......
Metoda mea de a trece peste ziua de dinainte este sa-mi fac "to do list" cat un A4, cu tot ce am eu de facut si cei din jur azi, dar si pe urmatoarele 2 saptamani minim....
Am organizat si party-ul de dupa nastere intre baieti (desi dragii de ei au afirmat ca daca se naste un baiat, party-ul e intre baieti, dar daca e fata e musai sa vina si fete ), ala dat cand nevasta sta cu picatura de calmant in vena, iar barbatii, coplesiti de emotie, se imbarbateaza cu ceva delicatese pe de lumea asta.
Ca sa fac fata starilor, o iau cam asa: eu nuuuuuu nasc maine, de fapt eu nu nasc, naste o prietena buna de-a mea, eu doar organizez totul, am sange rece la greu pentru ea, ii reprezint cu bine toate interesele, vorbesc in numele ei si s-ar putea chiar sa-mi incasez niste seringi in vena, dar nu in numele meu, v-am zis, o fac din puuuuuuuura prietenie.
Gata, ma duc sa mai dau o tura pe la banci, pe la notariate, ma duc sa cumpar cadouri pentru doctori (hai sa va zic ce mi-a mai traznit capsorul la capitolul cadouri de suflet, ca mi se pare prea nepersonalizat plicul de bani; la BNR se pun in circulatie niste monezi de aur si argint cu diferite ocazii, in niste tiple speciale, prinse intr-o felicitare superba, in serie limitata, a caror valoare creste in timp, dar pe langa asta, parca asa te mai tine omu' minte si peste ani, ca banii oricum uiti cand i-ai luat si pe ce i-ai dat), am o zi in care nici sa respir nu mi-am programat, iar la noapte somn de voie, ca toata sarcina (aici am stat bine, mi-am incarcat la greu bateriile).
De maine incepe o noua viata.......
Despre cum va decurge ziua mea de maine, va va anunta scumpa mea verisoara, al meu are o lista prea lunga sa-i mai pun si asta in carca, iar eu sunt ocupata cu prietena cea buna , stiti voi, ma scuzati ca nu voi avea timp sa intru si pe aici.......
MAINE VIN PE LUME
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina84 Salutare burticute si mamici Tocmai am vb cu RAMSAN,era monitorizata,incepuse travaliu si astepta sa-i puna epidurala.A zis ca e bine,ca deocmadata nu are dureri prea mari,ba chiar a avut o contractie in timp ce vorbea cu mine.Era fericita,calma si astepta momentul sa vina bebelu.A zis sa va pup si sa va spun ca e ok D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA IRINEL ANDREI |
Ramsan, suntem cu sufletul la tine si stam si numaram si noi de la 1 la 10 pe fiecare contractie
Asteptam cat mai repede vesti bune de la tine. Sa ai un travaliu scurt si nedureros
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 35+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
monica_dicut spune:
Elle, de vreo saptamana mananc la greu paste orez si cartofi... dar...parca e din ce in ce mai rau adica mai putin lapte... ce sa mai bag?? Aseara de ex mi-a curs unul din sani, eu zic ca asta inseamna ca am dar totusi el ar vrea numai cu in gura. Nici chiar asa. Inainte mai sugea, mai dormea, acum... si cu chirceala de burtica m-a terminat...
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte