Burtici fericite de septembrie-octombrie (206)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Felicitari crissbebe! Bun venit bebe Aexandru!
Hai Ramsan! Hai Moana!
Imi pare rau de fetele cu bebei coliciosi. Stiu cum este de la primul. Acum noi suntem la inceput, cred ca abia acum o sa inceapa sa-l doara mai tare. Azi noapte s-a trezit din ora in ora si vroia sa suga, sanul era cam gol dar nici nu aveam lapte praf sa-i dau si nici nu vreau sa-i dau. Ieri l-a vazut si un medic si mi-a spus sa-i dau in continoare cu ser fizilogic in nas si sa-i dai Eurespal. Eu nu vreau sa-i dau erespal de la varsta asa de mica dar si-mi este frica sa nu i se agraveze cu nasucul mai ales ca m-am racit si-mi curge nasul.
Voi de cate ori ii dati Infacol? Pe prospect parca scrie sa-i dam maxim 1 ml pe zi sau poate ma insel.
Ma duc ca plange.

36+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Hop, am dat procura speciala si scriam simultan cu reprezentanta mea......
Va multumesc fetelor din suflet si sa stiti ca indiferent pe unde ma aflu (mai putin in perioada de anestezie generala) eu tot bag un telefon mobil si va citesc, asa, ca sa-i comunic si prietenei mele Fata Mosului, gandurile voastre......

MAINE VIN PE LUME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

fatamosului Cat optimism si voie buna pe capul tau!
Ce de-a activitati ti-ai programat tu inintea marelui eveniment...foarte frumoasa si ideea de "altceva" pe langa banalul plic.
Scoatem fetele la incalzire usoara...cu joc de glezne
Sa vad cum le organizez la linia de start ca trebuie sa-mi ramana si pentru Ionika dar cred ca daca bag si niste flotari pe capul lor o sa fie in stare sa faca fata la doua provocari deodata!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 35+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinus8

Mangulico. mai ai rabdare mami? si cum mai esti? nici un semn inca? ca eu n-am cum nici sa vreau sa citesc din urma...

de Sonia, sufletel mic si iubit

pozici

tot 2 in 1...spuenam fetelor ca am fost aseara la spital sa vizitez...si pana am ajuns acasa am zis ca scoate o mana, un picior. nu i-a placut deloc...si doar l-am dus pi shientru, la tamisa. se vede treaba ca e de la bacau, nu apreciaza deloc frumusetile locului. asa ca mi-am pr0opus sa nu mai fac nici 2 pasi singura...ca poate ma apuca naibii pe strada...ma si vedeam aseara pe Westminster bridge cu pantalonii uzi...si nu mi-era de alta...dar batea vantul. mi-ar fi fost frig.

MangaGirl 38+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 7 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui M Oana
Ca sa fac fata starilor, o iau cam asa: eu nuuuuuu nasc maine, de fapt eu nu nasc, naste o prietena buna de-a mea, eu doar organizez totul, am sange rece la greu pentru ea, ii reprezint cu bine toate interesele, vorbesc in numele ei si s-ar putea chiar sa-mi incasez niste seringi in vena, dar nu in numele meu, v-am zis, o fac din puuuuuuuura prietenie.

Foarte buna metoda!!!
o sa fie bine, ai sa vezi! ca la carte!
Tinem pumnii oricum si ne vom gandi la voi!

Dana 38s mamica mandra de
AMR 11 zile

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

monica poate are un puseu de crestere .. deci rabdare si tutun mami .. hai ca trec si astea si o sa fie iara bine .. n-avem ce face, din pacate.

fata mosului tare strategia ta!!! tinem pumnii strans ptr maine!!

in cazul bbului colicos care refuza tzitzi .. eu procedam asa .. bagat suzi, o lasam s-o ciolfaneasca, apoi scos usor suzi si introdus tzitzi .... hihi .. asa o pacaleam caci in crizele alea refuza sanul si trebuia s-o fac cumva sa pape ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 38+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Mada multumim pentru vestile de la Ramona!am incredere ca va fi totul super bine cu ea!

lucia deci astazi il inscrieti pe Gogo in "cartea cartilor"?! sa fie intr-un ceas bun!

mai fetelor..sa facem o repetitie, ca maine avem de lucru serios..deci la linia de start vor fi duamnele: Ionika, Lore si fatamosului..mai se baga cineva? peste rand, eventual?!! (as vrea io..)

Dana 38s mamica mandra de
AMR 11 zile

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

AAAAAA, uitai sa va zic care mai e arma mea forte pentru cele mai crancene perioade: simtul umorului.
Mi-am jurat, inainte de razboi, sa vad acum daca imi iese si pe front, ca indiferent cat de multe proiectile vor fi pe capsorul meu din partea durerilor, bebelinei cea nevinovate, stresului, neputintelor etc etc etc, sa-mi pastrez o doza imensa de umor si cand toti si-or iesi din minti si nu vor sti ce sa faca, sper sa-i repun si pe ei pe picioare cu spiritul meu jucaus, daca nu-l pierd pe drum.....

Cel mai mult ma distrez in faza asta, cand il vad pe al meu cat de pierdut e, cum pur si simplu iese descult pe usa, ma intreaba de 10 ori cand ia celule stem, unde le duce, cand suna, dar bagajul, dar mesajul la toti cum sa fie, dar el pleaca acasa dupa ce ma preda la 7, dar cand ma vede, ca el uita si desi are vreo 7 liste in fata cu toate etapele el nu stie de unde sa inceapa, eu sa tin telefonul langa mine, ca altfel e pierduuuuuuuuut......

MAINE VIN PE LUME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

fata mosului esti super tare! si ideea cu banutii e geniala. toate cele bune prietenei tale MOana care naste maine. Transmite-i ca-i tinem pumnii. si fa niste poze sa vedem si noi cum s-a descurcat!

MangaGirl 38+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 7 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecsxa0208 spune:

dupa o luunga perioada de acomodare cu bb.Acum sa zicem ca in sfarsit nu mai sunt haotica si am reusit sa ma organizez cat de cat si sa intru intr-un ritm normal.
Am trecut cred ca si printr-o mica depresiuta post natala,cauzata de faptul ca medicul infectionist nu mi-a dat voie sa alaptez din cauza antigenului de hepatita B.
M-am grabit si am luat dostinex pentru oprirea lactatiei,desi lapticul incepuse,picura efectiv din sani,iar eu trebuia sa-i dau lapte praf.A fost foarte greu,nu am alaptat-o nici o secunda macar,si in spital se uitau toate mamicile lung la mine ca eram singura cu biberonul.
Am vazut ca in afara se recomanda alaptatul intr-o veselie,ca n-ar avea nici o treaba cu hepatita daca bb e vaccinat si imunizat,dar daca nici un dr nu mi-a recomandat sa alaptez,am decis sa nu risc,desi a fost si este in continuare f greu si frustrant.

Dar multumesc lui Dzeu ca bb e bine,papa si doarme ca la carte,nu plange decat daca ii e foame sau trebuie schimbata sau vrea in brate.Colici nu cred ca are,ca nu o tine plansul mai mult de 10 minute,cu toate ca se stramba si se chirceste toata dupa ce papa.Noaptea doarme cate 3-4 ore legate,papa si adoarme la loc.

Ne-am hotarat si noi sa facem botezul cand implineste 2 luni,adica pe 1 nov.Acum suntem in cautari de restaurant,ca biserica o avem.

Am fugit,ca azi suntem maraita si nu vrem decat in brate,cu o mana leganam si cu una scriem.

39 sapt+ cu
MARA IRINA

Mergi la inceput