Burtici fericite de septembrie-octombrie (206)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Eu va doresc seara placuta...merg la
Nu inainte de a-mi exprima ingrijorarea ca nu am luat destule hainute .

Noapte buna!!

Gianina 39+ cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!

Au mai ramas 6 zile!!!!

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Am fost ieri la doctor si mi-am vazut comoara. Totul este bine iar cazatura nu a influentat deloc sarcina. Dupa cum se vede bebele inca mai vrea sa stea la caldurica cam inca 2 sau 3 saptamani, deci inca nu este pregatit. Este un grasunel si jumatate, mi-a spus ca este pufos(adica grasut), si deja nu mai are loc inauntru. In rest totul bine si frumos.
Pana marti o sa fiu plecata in Lugoj, deoarece o sa fiu nasa, si nu o sa pot intra. Asadar o sa spun de acum felicitari mamelor care o sa nasteti in perioada acesta si sa aveti o nastere usoara si bebei sanatosi.

36+ cu Eduard Toma in functie de calendar
37+ dupa ultima masuratoare
Evolutia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Ma bag la defrisat inutila, bineinteles cu ajutorul soatzei ca se termina meciul si apoi la .

Va pup si noapte buna.

Pe mine m-a amuzat cum ii spunea Luto mai dimiineata:"fosta intima ca acum o stie tot spitalul"

Iulia 37+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

asa deci raluk de aia erai tu plangacioasa. cred ca in conditiile astea as fi reactionat exact ca tine. dar oare oamenii astia cine se cred? eu inteleg ca e cadru medical, dar sunt acasa niste din astia care incep sa tipe si sa jigneasca de parca s-au tras de sireturi cu noi o viata. e de datoria lor sa te informeze. e treaba ta daca iti asumi riscurile sau nu.

dana parca ai vorbit de mine...asa zice si sergiu ca dupa vine potopul...si i-am spus ca dupa mai dureaza vreo 6 sp.... dar acum oricat zic eu ca pana la urma recurg si la asta...nu=mi prea da mana. abia ma misc de pe o parte pe alta...si daca m-ai peridut pe spate, dau din maini si din picioare ca o testoasa. numai chef de hatza, hatza nu am. si eu ziceam ca pe asta micu' nu-l apuca termenul..aveam eu o presimtire...dar vad ca face mishto de mine. azi noapte cand m-am dus la baie ma gandeam...Doamne, sa nu ma apuce acum, ca e asa de dulce somnul...nu vreau sa nu dorm o nopate sau sa ma trezesc sa ma duc la spital pe intunericul asta...te rog lasa-ma sa dorm. cam asta bobinam eu pe WC pe la 3-4 dimineata.

andre e bine de evitat orice pastila in sarcina...dar eu care aveam abces si 4 nopti nu am dormti de durere..am bagat zilele alea paracetamol la greu...a facut fiu-meu cura de antibiotice, dicarbolin, rennie, paracetamol, anestezii la dentist. Il scot un adevat junky.

mada, impresionant materialul, iar Irinel e super, super, super frumos.

MangaGirl 38+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 7 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Gianina somn usor!
stai linistita cu hainutele..o sa cumparati dupa! sa stii ca nici eu nu am multe..le achizitionam noi incetut!

Titi ma bucur ca bebe este bine!! distractie placuta la nasit! (un bebelus parca, nu?)

Dana 38s mamica mandra de
AMR 11 zile

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

fetelor... ceva super www.antena3.ro/stiri/fun/un-bebelus-danseaza-pe-single-ladies-piesa-interpretata-de-beyonce_80899.html" target="_blank">haios

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 7 ZILE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

dana parca ai vorbit de mine...asa zice si sergiu ca dupa vine potopul...si i-am spus ca dupa mai dureaza vreo 6 sp.... dar acum oricat zic eu ca pana la urma recurg si la asta...nu=mi prea da mana. abia ma misc de pe o parte pe alta...si daca m-ai peridut pe spate, dau din maini si din picioare ca o testoasa. numai chef de hatza, hatza nu am. si eu ziceam ca pe asta micu' nu-l apuca termenul..aveam eu o presimtire...dar vad ca face mishto de mine. azi noapte cand m-am dus la baie ma gandeam...Doamne, sa nu ma apuce acum, ca e asa de dulce somnul...nu vreau sa nu dorm o nopate sau sa ma trezesc sa ma duc la spital pe intunericul asta...te rog lasa-ma sa dorm. cam asta bobinam eu pe WC pe la 3-4 dimineata.

Ce draguta esti! parca imi si inchipui..
si eu am tot zis ca nu apuc termenul, ca sunt activa, ca nu am stare etc (tu ai mai si lucrat in stil mare..s-o gandi baietul sa te lase sa te odihnesti cum trebuie)..si uite ca ii suflu in ceafa la DPN-ul asta

AMR 11 zile

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Elle sigur baietelul va dori numai la privat! Ce noroc am eu aici, ca privatul e 1500 ron nasterea naturala... bine, nici nu sunt conditiile medicale de siguranta din Bucuresti, dar e ok.

Kemsy multumesc mult . Din moment ce nu am avut nevoie de anti-colesterol, nu m-am interesat. Dar stiu ca ceaiul verde e foarte bun! Si ca "pilule" mai naturiste cele omega3 scad colesterolul. Si in general daca cresti colesterolul "bun", se schimba proportia intre asta si cel rau, si atunci e mult mai bine. trebuie crescut cel bun (cu grasimi sanatoase, gen omega 3 din peste, din in, din nuci, apoi ulei de masline extravirgin, si tot felul de seminte si nuci (inclusiv seminte de canepa)). Si scos grasimile animale. Astea ca astea, ca le stie toata lumea de rele, dar lumea nu stie cat rau fac la colesterol grasimile "trans", cele din margarina. Si normal, ca sa scadem astea cu grasimile, trebuie sa introducem in alimentatie multe legume si fructe, si atunci se face altfel balanta.

Oana dar ca la examene, doar ti se pare ca nu stii, si cand vezi subiectul iti amintesti tot!

Camy

Alex spor la defrisat si somn usor! Este si la ikea sistem din ala www.ikea.com/us/en/catalog/categories/departments/childrens_ikea/16249/" target="_blank">de protectie dar tot cam acolo pare pretul... si n-are nu stiu ce bec zice asta al tau ca are.

Dana simpatic romanticul tau sot , dar uite ca pe mine ma enerveaza Relu cand cumpara fara sa se consulte cu mine, deci e cu doua taisuri. Si asa va fi si dupa, deja ma ameninta. Si eu nu vreau sa fim pe doua drumuri cu educatia, cu rasplata si rasfatul copilului, dar sper inca sa se maturizeze

Titi bine ca totul e bine cu bebe! distractie placuta la nasit!!!

Maria asa asa, uite ca incet incet imi trec nervii, dar ma tem ca vi i-am transmis voua

deci puiul face misto de tine . Ai fost super haioasa, sa nu nasti ca tare dulce e somnul

Kemsy ai vazut ca si eu am putinele de 0-3 luni. Dar cele de 6 luni cred ca multe le-am luat cand am fost in ungaria in tesco, ca stiam ca eu nu mai ajung acolo in graba. Si multe erau ieftine de tot acolo, nu puteam sa nu iau , ieseau 3 bucati de salopete sau body-uri sub 20 ron setul.

36+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Ei, Maria uite ce fain zice Dana ca vrea puiul sa te lase sa te odihnesti putin, nu dintr-un servici in altul...

36+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

fetelor... ceva super www.antena3.ro/stiri/fun/un-bebelus-danseaza-pe-single-ladies-piesa-interpretata-de-beyonce_80899.html" target="_blank">haios

vai!!! am ras cu lacrimi!!!! ne-am uitat de doua ori la el!! super, super tare!!
il salvez la favorites! cand ma apuca tristetile..sa-l vad!!!
multumim frumos!!!

AMR 11 zile

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput