Burtici fericite de septembrie-octombrie (206)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Dana si pe mine e prima chestie pe ziua de azi care m-a facut sa rad in hohote!

36+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

raluk si dana m-o lasa el sa ma odihnesc, dar eu sincer ca as prefera sa vina. ca nu ma odihesc...e doar o parere. nu ca dupa aia voi dormi mai mult...dar macar voi putea sa ma incalt singura. ceea ce va fi o mare realizare. plus ca abia astept sa-l vad...mic si pletos...ca daca nu e pletos nu stiu ce-i fac...macar sa inteleg si eu de ce am avut arsuri atata amar de vreme.

MangaGirl 38+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 7 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

raluk si dana m-o lasa el sa ma odihnesc, dar eu sincer ca as prefera sa vina. ca nu ma odihesc...e doar o parere. nu ca dupa aia voi dormi mai mult...dar macar voi putea sa ma incalt singura. ceea ce va fi o mare realizare. plus ca abia astept sa-l vad...mic si pletos...ca daca nu e pletos nu stiu ce-i fac...macar sa inteleg si eu de ce am avut arsuri atata amar de vreme.

mai Maria..eu o tin din ras in ras cu mesajele tale..mic si pletos, zici? pletos ca pleos, dar musai cret! iti dai seama..bucle, bucle
la fel zic si eu..ca abia astept sa o vad..sa-mi zgarie timpanul cu glasciorul, sa fie roza si sanatoasa

Dana 38s mamica mandra de
AMR 11 zile

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

hai ca va pup fete dragi! si va urez noapte buna! (sa profitam inca de linistea din timpul noptii, nu?)
a inceput badea show si nu mai am loc la calculator

AMR 11 zile

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

mai Maria..eu o tin din ras in ras cu mesajele tale..mic si pletos, zici? pletos ca pleos, dar musai cret! iti dai seama..bucle, bucle
la fel zic si eu..ca abia astept sa o vad..sa-mi zgarie timpanul cu glasciorul, sa fie roza si sanatoasa

AMR 11 zile

Thank God I'm a woman!

pai sigur cret...nici nu discutam altfel...ii face ma-sa permanent si-l marcheaza pe viata altfel...eu am toata increderea ca va fi cret. soacra deja preferinte...cret blond si cu ochi albastri ca bunica...de parca pana la bunica nu o fi mama cumva uc ochi albastri mari si blanzi de vacutza, dupa cum mai zice sergiu.

in fine...nu e cret, il fac eu...ideea e. dar intr-adevar abia astept sa-l vad...si sa-l miros...iaca ma cred si leoaica pe deasupra. cred ca o sa plang mult la nastere...am un sentiment ca o sa bocesc zdravan.

varsta bebe

poze

AMR 7 ZILE

Mergi la inceput

vad ca numai noi trei am ramas...asa ca va pup si va spun noapte buna...ma duc sa mai citesc ceva...despre web communities. afacerista pe seara ma fac.

varsta bebe

poze

AMR 7 ZILE

Mergi la inceput

Noapte buna, fete dragi!

Maria ma prapadesc de ras si eu la posturile tale nici nu pot da un citat anume, ca la toate esti bestiala

Dana ai dreptate, ar trebui sa profitam cat putem de somnicul de noapte!

Mergi la inceput

Hai Ramo!!! Nastere usoara!!!

Mergi la inceput

Si inainte sa merg la culcare si eu... sa nu uit din nou sa-i spun Danei cat imi place glow-ul ei . Si sa nu uit sa le doresc celor care devin mamici maine sa aiba o noapte linistita, un somn usor! Maine va veti tine in brate puiutii dragi! Abia astept sa-mi vina si mie vremea . Abia astept pe maine dimineata sa vad vestile bune de la Ramo si apoi pe rand de la cele 3 planificate pe maine! (si poate si niste surprize, ce zici, Dana? )

Hai Ioana!!! Nastere usoara!

Hai Lore!!! Nastere usoara!

Hai Oana!!! Nastere usoara!

Mergi la inceput

raluko am avut o zi buna...am gatit si o ciorba, am vazut si doua filme, am stat in varful canapelei si mi-a crapat capul perle. oare sa fie linistea dinaintea furtunii???

Stiam ca am uitat ceva foarte important...kiki bine ai venit acasa. Odihneste-te, linisteste-te, sper ca in curand ochii isi vor reveni de tot...iar noi te asteptam cu poze si povesti despre bebei cand te simti tu pregatita.

si nu in ultimul rand ioana, oana, ramona, lore sa nasteti usor si lin...asa cum povestea monique. Fiti barbate ca toate ajungem acolo...cineva avea o vorba cand eram eu la liceu...cam urata...dar nu ma pot abtine..."tzatzele sus, Maritza!".

V-am pupat. noapte buna.

varsta bebe

poze

AMR 7 ZILE

Mergi la inceput