Burtici fericite de septembrie-octombrie (206)
Raspunsuri - Pagina 19
lutoniana spune:
Seara buna fetelor ...permiteti sa raportez un urlator imbaiat, imbracat, culcat....si cu obrajii si talpitele tocite de pupat.....si pe deasupra mai are si certificat de nastere. Eu nu am mai mers ca ma durea burtica ...a mers doar Adi si spunea ca se mira ala ca de ce ii punem dor un singur nume. 

raluka...mare indaratnica esti ...sa nu vrei tu sa faci bunatate de vaccin
...intuiesc ca trebuie sa dezvolti o strategie pt cand va incepe afacerea "vaccinari Alex"...daca ai ales sa fii altfel ....Eu iti doresc multa bafta si diplomatie maxima 
fata mosului e tare spirituala asta seara, imi place la nebunie....
danuto sa fie cum vrei tu ..si in ce zi vrei tu ...si simt ca de fapt te incearca acel sentiment minunat de nerabdare sa o vezi. Eu aveam multe vise, idei...pareri despre cum va fi bebelusul meu....dar dupa ce il ai langa tine (si nu ma refer la acele prime clipe...ci asa la cateva zile) nu iti poti imagina si nu iti vei putea explica cum la tine in burtica a stat asa ceva....
Ii spun zilnic lui Adi: "tu vezi ce am putut noi doi sa facem ??? "
kemsy mie mi-au zis la spital ca sa ii dau o bluzita si un pantalon sa-l imbrace pe bebe si eu eram cu cele 3 body-soare la mine...asa ca i-am oferit asistentei unul....ce era sa zica ? ca nu aveam la mine nici un pantalonas ...si nici acasa.
Insa acasa e crima si pedeapsa....il schimbam toata ziua, face pisu ca fantana arteziana numai cand ii dau pampersul jos....de trebuie sa-i acopar puta cu ceva....
Vomita pe toate hainele noastre...ca inca nu ne-a intrat in reflex sa punem ceva pe umar si apoi copilul....
Ehhh....o sa aflati si voi ce frumos e.....
Azi a fost si moasa pt ultima data, ca doar avem 10 zile....si l-a cantarit: 4150 gr
si 55 cm....Incepand de azi intra in scena health visitorul....pe care il astept cu drag.
alex te vad oarecum emotionata...si ma gandeam azi in timp ce alaptam .....ca mai stau si cu ochii pe pereti ..ca nu pot citi mereu....ca ar trebui si tu sa oferi o bere pe aici sa te treaca si pe tine cineva pe lista ....ca tu te-ai ocupat de toata lumea 

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
lutoniana spune:
hai feteleeeee, haiiii ioana, oana, ramona, lore
vrem 4 bebelusi calzi, urlatori, frumosi si necoliciosi !!!!!
Asteptam vestile minunate.
Nastere usoara !!!!!!

lutoniana spune:
kiki bine ai venit acasa ...si eu cred ca am sarit si nu stiu ce ai patit la ochisori dar iti doresc toata sanatatea din lume tie si la puiuci.
Vor lua in greutate daca sunt acasa la ei, daca mami e linistita si nestresata de atmosfera de spital 
Vroiam sa intreb daca mai stiti ceva de Anco ![]()
MangaGirl spune:
luci cam tarziu pe la noi
eu tocmai mi-am dat seama ca nu am schimbat semnatura...asa ca ma duc s-o schimb...mai am o sp... adik 6 zile...oare vine?

MangaGirl
38+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 7 ZILE 
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MangaGirl luci cam tarziu pe la noi ![]() ![]() MangaGirl 38+ cu Sasha Laurian ![]() varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com AMR 7 ZILE ![]() |
ioiiii...nu-mi vine sa cred cum a trecut vremea.....abia astept sa-ti vad puiucul

devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madalina84 OFFF,am uitat linkul http://www.acasatv.ro/emisiuni/tanara-care-si-a-pierdut-ambele-picioare-in-urma-unui-accident-cumplit-si-a-gasit-adevarata-menire-pentru.html D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA IRINEL ANDREI |
Doamne Madalina ce-am mai plans!Esti o persoana minunata,puternica,sensibila!Nu mai am cuvinte!Ai alaturi de tine o familie minunata si acum si pe micutul Irinel,care va invata de la tine sa traiasca frumos!

M Oana spune:
Pupicei si mii de multumiri 

.
Plecam la examen si promitem sa venim cu zece cu coronita...... Ii mituieste mami pe toti, scoate toate vrajile din lume si trecem noi parleazu cu veselie, bucurie si simtul umorului, mi-am umplut trollerul cu licori din astea......
AZI E ZIUA MEA DE NASTERE 
monis5 spune:
Buna foarte dimineata dragelor.
Nu am mai intrat la voi cu scrisul de mult timp din cauza de trimestru III cam dificil, dar sper sa fiu iertata prin transmiterea urmatorului mesaj de la dl. sot de LoreMunteanu:
"A nascut Lore! Cezariana la 4.30 - au apucat-o contractiile pe la miezul noptii si la 2 am plecat la spital. Eric-Mihai, 3110 gr, 48 cm, Apgar 9. Sunt bine amandoi. Rugaminte sa nu fie sunata azi..."

- pentru bebe Eric-Mihai - 

monis
33
acum si cu poze noi
alex25 spune:

M_OANA

RAMSAN

IONIKA

Later edit: am modificat mesajul ca vad ca nu avem vesti de la Ramona, dar ce imi vad ochii

A NASCUT LORE!!!!! Doamne, si aseara la 9 vorbeam linistite pe mess, si imi spunea, cred ca am ceva contractii dar nu serioase, si puneam tara la cale ptr maine...hai ca m-au apucat gladiolele rau de tot.
BINE AI VENIT PE LUME BB ERIC-MIHAI
FELICITARI MAMI LOREMUNTEANU

----------------------------------------------
Alexandra
39+ cu fluturasul
Alessia (Zeina)
Bbelusa cea iubita 

Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR 1 zi
25 septembrie - ziua minunata 
vias spune:
felicitari Lore pentru Eric Mihai

Sa va traiasca sanatos si fericit si sa va bucure vietile cuzambetele si realizarile lui! 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
33+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 5 SAPTAMANI
POZE

IRINEL ANDREI