Burtici fericite de septembrie-octombrie (206)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Profit ca e ralucule aici , si vreau sa va intreb daca nu stiti ce ceaiuri se pot bea pentru a diminua nivelul colesterolului (sotul are problema asta). Scuze pentru off-topic
Si vroiam sa-ti spun raluk, sa nu pui la suflet modul de comportament al dr. Asa sunt unii, nu accepta ca exista si alte variante, si ca ceea ce era valabil acum 20 de ani nu mai e valabil acum. Tu nu te lasa impresionata de asta...

Gianina 39+ cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!

Au mai ramas 6 zile!!!!

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

E cineva care a mai nascut pe aici?! Cum se comporta bebe inainte de marele eveniment? Parca citisem ca e mai linistit.Al meu e tare agitat e vreo doua ore.

Iulia 37+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

kemsy daca ai termometru digital cu varf flexibil, il introduci la bb in popo .. doar partea argintie, adica varful. cand e gata, termometrul bipaie. ca sa-l stimulezi sa faca kk .. bagi si scoti termomentru din/in popo de cateva ori ... sau mai simplu cu supozitor .. il bagi si ii tii fesele impreunate ca sa nu-l sparcaie .. scuze de descrieri ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 38+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Multumesc de raspuns

Gianina 39+ cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!

Au mai ramas 6 zile!!!!

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Uaaaauuuu, ce galerie.....
Cand stateam in fundal si doar citeam si tineam pumnii, parca eram la cinema, cu o punga de floricele in fata si urmaream pasionata actiunea, insa cand incepi sa-ti vezi numele pe ecran si stii ca intra rolul tau, e cam....... uppppppppppssssss .

Ma simt ca inainte de orice examen mare din viata mea. E ca atunci cand ai invatat tot, ai trecut prin materie de vreo 20 de ori, dimineata simteai ca visezi orice subiect, dar daca ma intrebi la ora asta ceva, sunt varza total, cred ca in afara de numele bebelinei, altceva nu mai stiu sigur (azi mi s-a urat numai de baietei, pentru prima oara in sarcina, deci incep sa ma confuzez si la capitolul asta), sper sa am noroc si sa nu-mi pice vreun subiect greu de digerat maine, sunt beton si la tensiune si la glicemie si la fier si la coagulare, sper sa fie si domn profesor Marinesco indulgent cu mine si sa conteze mai mult pe el, decat pe forteze mele fizice si psihice, mai ales ca i-am oferit ocaziunea de a conduce el valsul asta.....

Va pup cu drag si va multumesc din suflet!

DE MAINE SUNTEM 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Mama ei de portita ca m-am enervat ca am cautat de pomana si am comandat-o deja pe www.price.ro/preturi_chicco_sistem_protectie_usa_scari_cu_lampa_veghe_-_191007.htm" target="_blank">ASTA

PS: sper ca linkul asta sa mearga, oricum l-am modificat si pe primul.

----------------------------------------------
Alexandra 38s+ cu fluturasul Alessia (Zeina)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

25 septembrie - ziua minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

madalina ai un dulce de baietel...Domnul te-a rasplatit! Felicitsri din toata inima!

Raluk16 ai PM ...si am vazut acte i-ai luat copilului...multe rau...bravo...o sa fie un rasfatat

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

33+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 5 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Ma bag la defrisat inutila, bineinteles cu ajutorul soatzei ca se termina meciul si apoi la .

Va pup si noapte buna.

----------------------------------------------
Alexandra 38s+ cu fluturasul Alessia (Zeina)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

25 septembrie - ziua minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16
Si eu m-am gandit ca ma va bate cand va afla de parerea mea de vaccinuri la copii. Ca asta din sarcina il recomanda putini doctori, dar alea de la copii sunt cam obligatorii... Sper doar ca in depresia mea de dupa sa nu o las sa ma afecteze. Problema e ca stiu si de la alte cunostinte ca e singura pediatra care vine in vizite acasa. Deci as vrea sa am o data taria sa o iau scurt, s-o intreb daca ea considera ca poate trece peste astea si sa se comporte civilizat, sau imi caut alt medic. Ca nu ma va ajuta cu nimic in stresul de dupa nastere sa am pe cineva care urla la mine...
Nu stiu, ca de obicei sunt foarte dura, usor obraznica. Dar azi chiar m-a luat pe nepregatite...
In legatura cu data de 24, orice se poate intampla, vezi ca treaba cu apa e cam neprevazuta, nu ai nici un semn dinainte. Dar o dragosteala cu romanticul tau ai incercat? . Tin pumnii, cine stie, poate vine maine

Asa sa faci ralukule! sa o informezi cum ai de gand sa procedezi, eventual inainte de nastere, ca sa nu aiba "saraca" femeie un soc cand o veni cu injectia pregatita pentru Alex..sunt ironica la adresa ei, dar nu ma pot abtine!
m-am gandit apoi..probabil iti va fi mai greu sa renunti la ea ca medic de familie, daca spui ca este si cunostiinta a familiei voastre..si daca vine si acasa..ufff!
patesc si eu din astea..cand cineva ma supara, dar sunt prea socata ca sa reactionez..de fapt, de cele mai multe ori se intampla...imi zic ca daca eu ma port civilizat, asa se poarta toata lumea..da' de unde! ma duc acasa si sufar ca un caine si imi zic ca sunt o lasa ca nu am reactionat pe masura..asa ca te inteleg f bine!

Dragosteala nu am incercat-o (am decis ca asta o pastram ca ultima "arma" impotriva dopului buclucas..eventual, saptamana viitoare)..nu prea am chef si cred ca nici el nu-i mare doritor! (in schimb, a zis ca dupa nastre isi face si el un AMR..pana trec cele 6 saptamani..ma tot ameninta cu asta "las' ca vezi tu" si eu il sacai "hi hi, abia astept"

apropo, ne-am uitat astazi impreuna pe pozele cu achizitiile voastre..a ramas si el placut impresionat! i-a placut car kitul acela pt landou..noi avem gaurile in salteluta landoului si ne intrebam pt ce or fi..acum ne-am lamurit! numai ca probabil va fi mai greu sa gasim kitul special de la Cam (firma caruciorului)
si a mai remarcat cate lucrusoare a cumparat Relu pentru bebe..si el "eu nu am luat nimic" (adica, tot ce am achizitionat a fost cand eram impreuna)..l-am linistit ca doar nu-i timpul pierdut! o sa alerge el singurel prin oras dupa o gramada de lucruri

cred ca m-am intins tare mult..

Dana 38s mamica mandra de
AMR 11 zile

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Felicitari fetelor care au nascut si sa aveti parte de un bebe sanatos si cuminte. Sa aveti parte de o viata plina de impliniri si fericiri alaturi de copilasii vostrii.

36+ cu Eduard Toma in functie de calendar
37+ dupa ultima masuratoare
Evolutia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Gata Alex!! te-ai linistit si cu portita! spor mult la defrisat si somnic usor apoi!

Moni unele mamici ziceau ca bebe este mai agitat inainte de marele eveniment..mai stii?

fatamosului esti extraordinara!! o sa fie examenul vietii tale si il vei trece cu brio!!! tinem pumnii!!

Dana 38s mamica mandra de
AMR 11 zile

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput