Burtici fericite de septembrie-octombrie (206)
Raspunsuri - Pagina 15
Dana15 spune:
Am vorbit cu ionika la telefon..are emotii draga de ea si am povestit putin, sa treaca timpul mai repede; maine dimineata ii fac cezariana;
ee..si cand vorbeam cu ea, zice la un moment dat "hii, uite ca a venit Ramona pe la mine!!" eu, socata..cum a venit? a nascut? este bine? ..se pare ca inca nu a nascut..stire proaspata: dilatatie 7-8 si mult optimism!!!

mai spunea Ioana ca s-au intalnit si in timpul zile pe colidoarele spitalului si ca Ramo gestiona f bine situatia...bravo mami!!!!
HAI RAMONA!!!

HAI PUIUTUL DRAG!!!
Dana 38s mamica mandra de 
AMR 11 zile 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
alex25 spune:
Dana, intradevar, pentru cutu am eu nevoie, ea e cumintenia intruchipata, dar nu vreau sa inchid usa cu totul, si atunci asta e solutia cea mai buna.
Elle, am supozitoarele puse si sa stii ca citisem mai demult de la tine de faza cu sacii de gunoi si am bagat si din aia in bagaj!![]()

----------------------------------------------
Alexandra
38s+ cu fluturasul
Alessia (Zeina)
Bbelusa cea iubita 

Da Doamne sa ne nastem sanatoase
25 septembrie - ziua minunata 
Dana15 spune:
IONIKA
LORE
OANA

Mult curaj fete dragi!!! Maine va fi cea mai frumoasa zi!!!
Dana 38s mamica mandra de 
AMR 11 zile 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
moni_iulia spune:

RAMSAN

M_OANA

LOREMUNTEANU

IONIKA

Iulia
37+ cu
"Tudorita Mihaita"
Romania
- The land of choice
kemsy spune:
Hello!!
Intru si eu la ceas de seara, dupa o zi de leneveala..alta
. Nu stiu de ce nu da peste mine "cuibareala", se vede ca asa mama, asa fiu. Dar vineri mi-am propus sa incep sa spal geamuri, perdele
, poate iese delfinasul..din barlog. Oricum, mi se pare ca iar s-a mai lasat burta...am observat in seara asta.
Din neplacerile sarcinii pe ultima suta de metri, nu mai pot dormi decat pe stanga (ciudat, pentru ca in sarcina preferam dreapta), dar pentru ca sunt maricica si toata greutatea mea plus una bucata bebe, se lasa pe osul soldului... ma doare 
Moni_iulia...nu-mi vine sa cred ca ti s-a intamplat!Si chiar asa, nu mai trecea nimeni pe acolo?Eu intotdeauna am avut asa o teama, dar ma gandeam ca nu se ia nimeni de o gravida, insa uite ca m-am inselat 

. Te cred ca acum iti e teama. Curaj, o sa treaca, si sper sa iti recuperezi macar hartiile (dosarul, pozicile).
Kiki, bine ai venit acasa, multa sanatate si bebici mancaciosi! 
. O sa treaca totul si o sa va recuperati toti 3
Acum intrebare: in ignoranta mea nu stiu ce inseamna sa ajuti sbebele sa faca kk cu termometru 
. V-am zis ca nu stiu nici sa iau temperatura cu termometru, d-apai alte treburi 
. cine imi raspunde

Si sa nu uitam:
ramsam

ionika

si de ce nu 

Alex

Gianina
39+ cu
Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!
Au mai ramas 6 zile!!!!
Fotografii
Ellenuta spune:

HAIDETI FETELOR CU BEBICII SANATOSI SI FRUMOSI!!!
RAMO

LORE

OANA

IONIKA

SA NASTETI USOR, SA VA RECUPERATI RAPID SI SA AVETI MULT LAPTIC PENTRU BEBELACI!

Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
38+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 Uff ralukule scump ..cata cruzime! sa strige la tine..femeie insarcinata, plus prietena de familie!![]() ![]() ei au dreptul sa te informeze, nu sa te oblige! tu decizi ce sa faci cu corpul tau! cred ca a fost putin frustrata tanti aceea! ca ai indraznit sa fii mai informata decat ea! hai, sa nu stai mult suparici! incearca sa dai de-o parte rautatea asta..eventual, cand o vezi data viitoare spune-i ceva..nu stiu ce..elegant, dar sa stie cine-i seful corpului tau ("multumesc pentru informatii, dar decizia mea ramane aceeasi!!")..iti dai seama ca tantica aceasta va avea tot felul de "idei bune" pentru cresterea copilului..apropo, cu Alex tot la ea ramai? si da, imi place tare mult data de 24!! dar nu se arata nimic ![]() ..ziua reusesc sa ma controlez, dar de vreo 2 nopti incoace am niste vise tare urate )am inceput sa mananc ardei iute (imi si place..la o supica buna ...pana la urma va fi cum vrea Anna!Concertul..fac cadou biletele Dana 38s mamica mandra de ![]() AMR 11 zile ![]() Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |

multumesc de incurajari! Hihihi, doar o prietena buna buna a mea din Cluj imi mai spune "ralucule" Si eu m-am gandit ca ma va bate cand va afla de parerea mea de vaccinuri la copii. Ca asta din sarcina il recomanda putini doctori, dar alea de la copii sunt cam obligatorii... Sper doar ca in depresia mea de dupa sa nu o las sa ma afecteze. Problema e ca stiu si de la alte cunostinte ca e singura pediatra care vine in vizite acasa. Deci as vrea sa am o data taria sa o iau scurt, s-o intreb daca ea considera ca poate trece peste astea si sa se comporte civilizat, sau imi caut alt medic. Ca nu ma va ajuta cu nimic in stresul de dupa nastere sa am pe cineva care urla la mine...
Nu stiu, ca de obicei sunt foarte dura, usor obraznica. Dar azi chiar m-a luat pe nepregatite...

In legatura cu data de 24, orice se poate intampla, vezi ca treaba cu apa e cam neprevazuta, nu ai nici un semn dinainte. Dar o dragosteala cu romanticul tau ai incercat?
Alex mami incerca si ea azi sa ma intrebe calm "dar auzi, cu vaccinurile la bebe nu mai citesti sa vezi ce si cum?", dar macar pe un alt ton. Pentru ca ei stiu ca citesc de atata vreme si multe s-au dovedit adevarate si au aparut public dupa ce eu citisem ceva si le spusesem... Multumesc mult
! In legatura cu usa, nu se vede linkul ca e reclama, dar banuiesc cred ce vrei. Asta nu trebuie mai incolo, cand incep sa umble? Aaaaa, uite ca m-a lamurit Dana. Nu sunt si la ikea?Alecsxa multumesc

Elle nu sunt de vanzare in hipermaketuri folie din aia de pus pe wc cum vezi in unele toalete de la unele restaurante/magazine,... Deci au forma ca si colacul de wc si se prind pe el. La noi au unele restaurante automat de asa ceva (ca cel de servetele de maini) si ma batea un gand daca nu gasesc de vanzare sa-mi iau de acolo vreo cateva
Si eu vreau vesti de la Ramo!
36+
Alex - cumparaturi bebe
Ellenuta spune:
ralu nu am cautat plastic din ala special ptr colacul de la wc .. cred ca e mai usor cu sacul de gunoi si imbraca si mai bine wc-ul .. si colacul plus vasul, ca sa spun asa ...
Doamne .. la ce am ajuns sa recurgem in spitalele romanesti. din pacate nu avem incotro.
eu am zis dupa prima nastere ca nu-mi mai trebuie spital de stat si la al doilea bb, ma duc la privat .. insa socoteala de acasa, nu se potriveste cu aia din targ .. s-a nimerit intr-un moment tare prost bb2 .. datorii si investitii si chiar nu ne permitem acum 80 de milionane la privat ..
ufffff .... poate la al treilea .. la baietel .. hihi
Elena, mami de
38+ Anna Sophia
Eva
papa bun
Ellenuta spune:
kemsy daca ai termometru digital cu varf flexibil, il introduci la bb in popo .. doar partea argintie, adica varful. cand e gata, termometrul bipaie. ca sa-l stimulezi sa faca kk .. bagi si scoti termomentru din/in popo de cateva ori ... sau mai simplu cu supozitor .. il bagi si ii tii fesele impreunate ca sa nu-l sparcaie .. scuze de descrieri .. ![]()
Elena, mami de
38+ Anna Sophia
Eva
papa bun