Burtici fericite de septembrie-octombrie (206)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Linisteste-te,nu mai plange ca-i faci rau aluia mic.
Daca ea e dusa cu capul,las-o incolo,important e ca a iesit asa cum ai vrut tu.
Cu forta n-avea cum sa ti-l faca..asa ca,stai linistita!

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Sper ca daca scriu aici of-ul meu o sa-mi mai treaca, pentru ca tot cu lacrimi in ochi am fost toata ziua. Nu e nimic important sau grav... doar hormoni de sarcina...

Am fost la amiaza la doctorita de familie pentru prenatal. Si si-au amintit "duamnele" ca nu mi-au facut "injectia". Au sarit repede, sa-mi faca "injectia". Le-am potolit greu sa le intreb ce injectie... (de parca nu ar fi fost normal sa imi spuna... ), si-mi spun ca DT-ul! Noroc ca stiu ce e DT-ul (vaccinul ala ametit anti-tetanos si difteria), ca alta n-ar fi stiut si ar fi facut ca ele... Si le zic "pai nu vreau sa-l fac". Atunci a inceput orgia, nu va imaginati ce mi-au facut, si doctorita, si asistenta, ca toate gravidele il fac, ce is eu mai desteapta, ca cine ma prosteste si pe mine, ca ascult tot ce spun nebunii pe internet... Pe un ton...

Problema e ca doctorita de familie e prietena buna din copilarie cu mami si deci se cunosc de 57 de ani si sunt prieteni buni de familie. Nu a vorbit niciodata asa cu mine, de aia am fost foarte socata, mi-au sarit instantaneu lacrimile de tonul cu care vorbea si de jigniri... Mi le-am ascuns repede. Am incercat sa-i spun ca am citit ca nu sunt chiar indicate vaccinurile in sarcina din cauza ca la noi contin mercur, am incercat sa-i spun ca asta se face pentru situatia cand nasti in mediu nesteril. Pfuai, atunci au apucat-o urletele si mai tare, ca eu cred ca respiratia doctorului e sterila???

Eu care ca "proasta" credeam ca tetanos poti lua numai de pe obiecte metalice nesterilizate care contin virusul. Ca poti si sa te zgarii cu metale aiurea de la gunoi si numai daca ai ghinion astea contin tetanos. Ma enervez ca nu i-am spus ca voi, fetele din Bucuresti nici nu-l faceti, ca rad ginecologii de aiurelile astea ale medicilor de familie. Offff , ca sa nu mai spun ca la anticorpii mei tiroidieni nu e voie deloc deloc mercur, ca doar nu dilema asta o aveam si la imunoglobulina pentru varicela, cand am avut problemele alea la inceputul sarcinii??? Stiu eu cum ar reactiona anticorpii mei? E una ca ar ataca poate dintr-o data tiroida, dar e alta ca ar ataca-o a copilului, pentru ca ataca orice tesut de tiroida din corp...

M-a pus sa semnez ca nu vreau pe proprie raspundere. Am semnat si abia am asteptat sa ies. Mami ma astepta afara, asa ca nu am avut ocazia sa ma descarc printr-un plans bun, si din cauza asta toata ziua multe lucruri care altfel le-as fi luat in gluma m-au facut sa fiu foarte aproape sa plang... Multe lucruri care nu mi-au iesit si alta data as fi trecut cu umor peste... acum imi vine sa plang din orice de la evenimentul asta incoace... Offf.... Trebuie sa merg sa ma inchid putin in baie sa ma descarc ca altfel nu mai merge...

Ma scuzati ca v-am adus aici si putina energie negativa...

36+ Alex - cumparaturi bebe

35+Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16Cum te stii cu alergia la miere?
Mananc miere de 2 zile si nu am notat vreo criza de alergie, deci banuiesc ca ok. Imi pare rau pentru patania ta, dar medicii astia au senzatia ca le stiu pe toate, nu avem voie sa stim ceva mai bine decat ei. Nu pune la suflet sa treaca 29+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Suede, Andre multumesc mult! Aveti dreptate! Important e ca nu m-am lasat intepata doar din frica de ea...

Andre daca mierea e ok, atunci si propolisul.

36+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Uff ralukule scump..cata cruzime! sa strige la tine..femeie insarcinata, plus prietena de familie!
ei au dreptul sa te informeze, nu sa te oblige! tu decizi ce sa faci cu corpul tau! cred ca a fost putin frustrata tanti aceea! ca ai indraznit sa fii mai informata decat ea!
hai, sa nu stai mult suparici! incearca sa dai de-o parte rautatea asta..eventual, cand o vezi data viitoare spune-i ceva..nu stiu ce..elegant, dar sa stie cine-i seful corpului tau ("multumesc pentru informatii, dar decizia mea ramane aceeasi!!")..iti dai seama ca tantica aceasta va avea tot felul de "idei bune" pentru cresterea copilului..apropo, cu Alex tot la ea ramai?

si da, imi place tare mult data de 24!! dar nu se arata nimic..nu stiu de ce, am eu un feeling ca nu ar trebui sa stea pana la termen (nu pot sa explic de ce..sambata am fost la control..medicul a spus ca totul este bine, asa ca nu am motive sa ma gandesc la prostii..si totusi o fac..ziua reusesc sa ma controlez, dar de vreo 2 nopti incoace am niste vise tare urate)
am inceput sa mananc ardei iute (imi si place..la o supica buna), merg zilnic la piata si inapoi pe jos (de pe strada Pasteur pana in Mihai Viteazu')...pana la urma va fi cum vrea Anna!
Concertul..fac cadou biletele

Dana 38s mamica mandra de
AMR 11 zile

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Kiki bine ai revenit draga noastra!!!
sa dea Dumnezeu sa fie totul bine cu tine si cu puiutii!
oare ce a spus medicul oftalmolog? despre un edem este vorba?
Te mai asteptam pe la noi..mai povestim, mai radem ,mai plangem..trec mai usor toate!

AMR 11 zile

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Elle, eu oricum in ziua cezarienei nu am cum sa mananc ca cica o sa fie de dimineata, dar nici maine nu mai vreau sa mananc decat supa, iaurt si branzica, sa imi fie mai usor....dupa o sa vad eu ce ma fac.

Lore, tinem pumnii stransi maine si ne gandim la voi, o sa fie bine!

Kiki, bine ati venit acasa, da Doamne sa fie bine totul in continuare.

Raluk, deobicei lumea se frustreaza cand indrazneste cineva sa fie mai informata decat ei, si pana la urma e decizia ta...din pacate eu discutii din astea le am in familie, chiar si cu mama, care nu intelege ca nu mai este informata si ca nu mai e ca pe vremea ei....si sa stii ca multa lume de varsta lor e impotriva acestor forumuri si a infomatiilor de pe internet...am observat asta de foarte multe ori, eu zic ca cel mai important este sa fim noi impacate cu decizia luata.

Am fost pana la Real, Obi si Carrefour si nu am gasit portita din aceea, asa ca probabil voi apela la internet...despre www.jucariidejucarii.ro/bebelusi/premergatoare/poarta-de-siguranta-pentru-scari-90-94-cm/" target="_blank">ASTA vorbesc, exista de mai multe tipuri.

----------------------------------------------
Alexandra 38s+ cu fluturasul Alessia (Zeina)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

25 septembrie - ziua minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Siiiiii, sa nu uitam de galagieeee!!!!!

RAMSAN

M_OANA

LOREMUNTEANU

IONIKA

----------------------------------------------
Alexandra 38s+ cu fluturasul Alessia (Zeina)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

25 septembrie - ziua minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecsxa0208 spune:

Mada,si eu cred ca am avut furia laptelui dupa ce am iesit din spital,ca ma dureau sanii rau si imi aparusera niste pete rosii pe ei,si curgea lapticul.Si intr-adevar nu mai stiam nici eu ce durea mai tare,operatia,sanii,sau un junghi intercostal,bine ca au trecut toate acum.
Alex,si eu mi-am facut griji cu clisma asta,cum o sa merg eu la buda in spital ca nu pot decat acasa,etc.
Si eu imi facusem planul cu supozitorul cu glicerina,da la mine nu a tinut,pt ca in noaptea dinaintea cezarienei mi s-a rupt apa,si am ajuns la spital mai repede decat era programat si n-am mai avut timp de nici un supozitor.
Si de clisma tot nu am scapat,mi-a facut-o o infirmiera,dar nu e asa nasol,am fost repede la buda dupa si gata.
Pe propria piele spun ca in spital uiti de orice rusine si orice socoteala facuta acasa,se intampla toate asa de repede ca n-ai timp sa te dezmeticesti sau sa protestezi.
Oana,foarte frumos ai spus tu ca de maine incepe o noua viata,si abordarea ta cu prietena cea mai buna,si ideea de cadou pt medici,super .
Raluk,te inteleg la faza cu drii care isi impun parerea,totul e sa nu pui la suflet si sa decizi tu ce e mai bine pt tine

Mergi la inceput

nici o veste de la Ramona?!!
trebuie sa fi nascut pana acum..sau nu?

Alex eu nu am reusit sa vad linkul..dar stiu despre ce portita spui..de ce iti trebuie acum? eu stiam ca sunt folositoare cand bb mai creste si incepe sa mearga.

aaaaa...acum mi-a picat fisa..pentru cutu drag, nu? sa nu intre la fetita?

AMR 11 zile

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alex da, asa e, tu faci ceza dimineata. maine sa papi ceva usor si dupa 10 seara numai un pic de apica .. cate o gura sau cat sa umezesti buzele .. e greu dar trece. si nu uita din bagaj .. supozitoarele cu glicerina ..

sa va mai spun cum am facut eu cu mersul la wc dupa ceza .. imi era normal extrem de greu sa stau pe vine .. simteam ca ma rup, ca ma dezintegrez .. la pipi mai era cum era dar la scaun .. ioi .. vai de capul meu .. asa ca l-am rugat pe sotu' si mi-a adus saci imensi de gunoi. imbracam bideul (era si din asta in baie) .. si reuseam sa ma asez .. apoi, luam sacul si il aruncam la gunoi. mi-a fost mult mai usor asa ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 38+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput