Burtici fericite de septembrie-octombrie (206)
Raspunsuri - Pagina 13
loremunteanu spune:
Nu l-am gasit pe dr la cabinet; n-a fost azi deloc; urgente. L-am sunat acum si m-a luat repede: "Esti pelviana. Maine la 7.30 cel tarziu esti la spital, nemancata, nebauta". Si gata. Asa ca maine, am pus-o...
Am mai multe optiuni, nu ramaneti neanuntate...
la burtici!
Loredana
39+ Eric-Mihai
Roni-Cristian
08.02.2007
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi
moni_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui suede Si care-i vestea bun?Ca au gasit doar un telefon?Nimic altceva? Oricum,bafta la identificare...mare minune ca l-au gasit ![]() |
Ca s vezi cat tupeu au si cat de siguri sunt ca nu vor pati nimic.
Iulia
37+ cu
"Tudorita Mihaita"Romania
raluk16 spune:
Oana ai fost extraordinara in mesajul de azi!
M-ai emotionat si m-ai inveselit teribil!!! 

De maine incepi intr-adevar o noua viata, una minunata!!!
Ce simpatic e sotul ingrijorat! ![]()
Of, Diamar insanatosire grabnica! 
Maria
deci te-ai temut ca bacauanul tau te face sa rabzi frig pe-acolo prin centrul Londrei
ce tare!!!
Dana, sa inteleg ca iti place data de 24? Curajoaso (mie inca mi-e tare frica de nastere), ce faci cu concertul? ![]()
alecsxa ce bine ca totul e mai organizat acum la voi! Imi pare rau pentru mica depresie, te inteleg! 
Liliana crezi ca bebeii din burtica nu pot avea pusee de crestere? ![]()
Laura multumesc mult! Inseamna ca ai fost "doamna" azi daca ai avut acces la computer sa recuperezi! 
Selen ma bucur tare ca la voi totul e bine cu lipsa colicilor si cu alaptatul!
. Am pus pozicile cu lucrurile la semnatura.
Melania multa sanatate la toti!
elenuta23 Ce ma bucur ca ai mai intrat pe la noi! Sa va aduca numai bucurii Iulia Anamaria! Ne-a anuntat atunci ceva prietena de-a ta si ne-am bucurat toate! 
Madalina
multumesc frumos
. Abia astept sa vad "balena"
si printul Irinel!
. Ooo, acuma vad linkul, intru imediat sa vad! 
Andre
mie si doctorul mi-a spus ca paracetamol e voie, dar sa-l iau doar la nevoie, adica la acea manifestare a racelii care il afecteaza si pe bebe (febra peste 38). Doar la nevoie, pentru ca si daca e permis in sarcina, cica s-a descoperit ca ii face pe copii apoi foarte sensibili la plamani, foarte predispusi la astm, etc. Oare alergia aia la polen e de la flori, nu? Ca ma gandesc ca poti consuma miere si propolis. Daca poti, atunci mierea asa supta, ca si cum ai lua din alea de supt pentru gat, deci sa stea pe gat si vreo 15 minute sa nu bei/papi nimic. Si este de vanzare (sigur aveti si la Cluj daca avem noi) in magazinele naturiste la borcan de la producatori de miere miere cu propolis. Vezi sa nu aiba si polen. Este cu propolis si catina cred, fara polen. Daca nu, poti incerca propolisul brut sa-l mesteci, sau tinctura de propolis. Sau, cel mai simplu si la indemana, propolis cu vitamina C cum se gaseste in toate farmaciile (dar n-are concentratie asa mare). Ceiuc mult (nu fierbinte) cu lamaie, si ca sa cresti imunitatea sa nu avanseze raceala, sa papi ceva cu usturoi. Am citit de supa de pui (facuta pe oase) ca e tare buna la raceala (eu cum nu pap pui nu stiu). Tot pentru cresterea imunitatii e bun iaurtul, poti lua pastile de echinaceea (maxim 2 saptamani am citit ca e voie in sarcina), si zincul. Pup
fata sa treaca durerea de gat in mod miraculos pe maine dimineata!
La acid nu ma pricep ca n-am avut, dar pe net tot vad ca trebuie mancat des si putin, sa nu stai intinsa, sa stai cu capul mai sus,...
Gripa porcina e cu febra mare, si tuse seaca, deci nu e asta!
Alex nu stiu la ce usa te referi...
Moni_iulia offf, bine ca l-au prins pe nemernic!!
kiki
bine ati venit acasa!!! Scumpa de tine, te simti inca rau si ai intrat sa ne spui de voi! 

Doamne ajuta sa treaca repede toate problemele si sa fiti toti sanatosi! 
36+
Alex - cumparaturi bebe
selen80 spune:
Alexmerci de raspuns, asa ma gandeam si eu, ca nu e o pozitie prea buna in scoica
deci nu mai apelez la ea decat in cazuri de urgenta...
Mada multi
de la mine, ai un scumpel de baiat! sa ramai la fel de curajoasa in continuare 
Raluk, m-ai dat pe spate, si cu ce ai cumparat (hainutele sunt minunate! si cate creme si ceaiuri ai luat! iar camera e bestiala!), si cu organizarea, si cu pozele si explicatiile de la fiecare poza, esti criminala, cred ca o sa fii cea mai atenta si grijulie mamica din lume
Kiki bine ati revenit acasa, sunt sigura ca totul va fi bine si cu copilasii si cu tine! multa sanatate tuturor! 
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
suede spune:
Da,iti sta mintea in loc.Auzi si ce idee,sa arda actele,ca lui oricum nu-i erau de folos...
Pana la urma,identificarea e doar asa...degeaba..ma intreb cum il pedepsesc..
No comment!
| Citat: | ||
citat din mesajul lui moni_iulia
Ca s vezi cat tupeu au si cat de siguri sunt ca nu vor pati nimic. Iulia 37+ cu "Tudorita Mihaita"Romania |
35+
Mihnea Costin
suede spune:
Bine ai revenit Kiki!
Am vazut prin ce aventuri ai trecut.
Sper sa fie totul bine pana la urma.
Medeicii ce au zis,de unde ghinionul asta?
Iti doresc insanatosire grabnica si totala!
| citat din mesajul lui kiki_cri Hello fetelor! Remember me? Azi am ajuns si eu acasa...Razvanel e cam mic...nu are decat 2200 acum dar dupa o luna de spital nu am mai rezistat si am cerut sa ne lase acasa pe proprie raspundere...dupa aproape o luna de spital inca sunt terminata...mai ales prin ce am trecut...nu am cuvinte...a fost un cosmar...dar a meritat pt bebelusii mei...cu ochii inca nu mi-am revenit de tot...vad cam rau...dar sper inca sa se rezolve... Multumesc ca m-ati trecut in lista! ![]() Va pe toate si va doresc nastere usoara in continuare.O sa mai intru PROMIT dar acum sunt franta de oboseala...dupa o luna de spital... KIKI 35+ si ![]() Poze KIKI |
35+
Mihnea Costin
raluk16 spune:
Selen
ma faci sa rosesc tare de tot! Nu cred ca e chiar asa. Tocmai ca sunt zapacita si de aia simt nevoia sa organizez cat pot lucrurile...
Multumesc mult! 

Mada 

ce frumosi sunteti!!!
Cel mai tare am plans cand ti l-au pus in brate in carucior, si tu il studiai si-l admirai!!! 
36+
Alex - cumparaturi bebe
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui raluk16Andre mie si doctorul mi-a spus ca paracetamol e voie, dar sa-l iau doar la nevoie, adica la acea manifestare a racelii care il afecteaza si pe bebe (febra peste 38). Doar la nevoie, pentru ca si daca e permis in sarcina, cica s-a descoperit ca ii face pe copii apoi foarte sensibili la plamani, foarte predispusi la astm, etc. Oare alergia aia la polen e de la flori, nu? Ca ma gandesc ca poti consuma miere si propolis. Daca poti, atunci mierea asa supta, ca si cum ai lua din alea de supt pentru gat, deci sa stea pe gat si vreo 15 minute sa nu bei/papi nimic. Si este de vanzare (sigur aveti si la Cluj daca avem noi) in magazinele naturiste la borcan de la producatori de miere miere cu propolis. Vezi sa nu aiba si polen. Este cu propolis si catina cred, fara polen. Daca nu, poti incerca propolisul brut sa-l mesteci, sau tinctura de propolis. Sau, cel mai simplu si la indemana, propolis cu vitamina C cum se gaseste in toate farmaciile (dar n-are concentratie asa mare). Ceiuc mult (nu fierbinte) cu lamaie, si ca sa cresti imunitatea sa nu avanseze raceala, sa papi ceva cu usturoi. Am citit de supa de pui (facuta pe oase) ca e tare buna la raceala (eu cum nu pap pui nu stiu). Tot pentru cresterea imunitatii e bun iaurtul, poti lua pastile de echinaceea (maxim 2 saptamani am citit ca e voie in sarcina), si zincul. Pup fata sa treaca durerea de gat in mod miraculos pe maine dimineata! La acid nu ma pricep ca n-am avut, dar pe net tot vad ca trebuie mancat des si putin, sa nu stai intinsa, sa stai cu capul mai sus,...Gripa porcina e cu febra mare, si tuse seaca, deci nu e asta! |
Tu zici ca am voie propolis, chiar daca am alergie la polen de la flori? Hmmm. Adevarul e ca habar nu am daca are sau nu legatura. Incerc orice numai sa nu fac febra ca mor de frica. Multumesc frumos de tot 
29+
Chiara Ada
raluk16 spune:
Sper ca daca scriu aici of-ul meu o sa-mi mai treaca, pentru ca tot cu lacrimi in ochi am fost toata ziua. Nu e nimic important sau grav... doar hormoni de sarcina...
Am fost la amiaza la doctorita de familie pentru prenatal. Si si-au amintit "duamnele" ca nu mi-au facut "injectia". Au sarit repede, sa-mi faca "injectia". Le-am potolit greu sa le intreb ce injectie... (de parca nu ar fi fost normal sa imi spuna...
), si-mi spun ca DT-ul! Noroc ca stiu ce e DT-ul (vaccinul ala ametit anti-tetanos si difteria), ca alta n-ar fi stiut si ar fi facut ca ele... Si le zic "pai nu vreau sa-l fac". Atunci a inceput orgia, nu va imaginati ce mi-au facut, si doctorita, si asistenta, ca toate gravidele il fac, ce is eu mai desteapta, ca cine ma prosteste si pe mine, ca ascult tot ce spun nebunii pe internet... Pe un ton...
Problema e ca doctorita de familie e prietena buna din copilarie cu mami si deci se cunosc de 57 de ani
si sunt prieteni buni de familie. Nu a vorbit niciodata asa cu mine, de aia am fost foarte socata, mi-au sarit instantaneu lacrimile de tonul cu care vorbea si de jigniri... Mi le-am ascuns repede. Am incercat sa-i spun ca am citit ca nu sunt chiar indicate vaccinurile in sarcina din cauza ca la noi contin mercur, am incercat sa-i spun ca asta se face pentru situatia cand nasti in mediu nesteril. Pfuai, atunci au apucat-o urletele si mai tare, ca eu cred ca respiratia doctorului e sterila???
Eu care ca "proasta" credeam ca tetanos poti lua numai de pe obiecte metalice nesterilizate care contin virusul. Ca poti si sa te zgarii cu metale aiurea de la gunoi si numai daca ai ghinion astea contin tetanos. Ma enervez ca nu i-am spus ca voi, fetele din Bucuresti nici nu-l faceti, ca rad ginecologii de aiurelile astea ale medicilor de familie. Offff
, ca sa nu mai spun ca la anticorpii mei tiroidieni nu e voie deloc deloc mercur, ca doar nu dilema asta o aveam si la imunoglobulina pentru varicela, cand am avut problemele alea la inceputul sarcinii??? Stiu eu cum ar reactiona anticorpii mei? E una ca ar ataca poate dintr-o data tiroida, dar e alta ca ar ataca-o a copilului, pentru ca ataca orice tesut de tiroida din corp...
M-a pus sa semnez ca nu vreau pe proprie raspundere. Am semnat si abia am asteptat sa ies. Mami ma astepta afara, asa ca nu am avut ocazia sa ma descarc printr-un plans bun, si din cauza asta toata ziua multe lucruri care altfel le-as fi luat in gluma m-au facut sa fiu foarte aproape sa plang... Multe lucruri care nu mi-au iesit si alta data as fi trecut cu umor peste... acum imi vine sa plang din orice de la evenimentul asta incoace... Offf.... Trebuie sa merg sa ma inchid putin in baie sa ma descarc ca altfel nu mai merge... 
Ma scuzati ca v-am adus aici si putina energie negativa... 

36+
Alex - cumparaturi bebe
raluk16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Ce fata dulce esti ![]() Tu zici ca am voie propolis, chiar daca am alergie la polen de la flori? Hmmm. Adevarul e ca habar nu am daca are sau nu legatura. Incerc orice numai sa nu fac febra ca mor de frica. Multumesc frumos de tot ![]() 29+ Chiara Ada |
Sunt care au alergii la toate produsele de albine (si deci si polen si propolis) si sunt care au alergii la toate ce tin de floricele (si deci si polen), dar nu au nimic cu mierea. Daca poti papa miere, din experienta ta, atunci e ok si propolisul. Cum te stii cu alergia la miere?
36+
Alex - cumparaturi bebe