Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(73)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Fetelor, combinati fructele bebeilor cu cereale ? Si daca da, de care cereale ? Eu am incercat sa ii dau mar copt, simplu si ii vine sa vomite, si ma gandeam sa il combin cu alte fructe sau cereale.

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Cereale simple cu orez de la nestle-1 masura

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Karina26

Ariana, bebe de Adee, Sophia Diana, bebe de Ilinca M, Ana Katherina, bebe de Gaza22
Iara pentru mamici cate o

Karina - mami de buburuza Bia

La multi ani!!

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi86 spune:

pisigi eu am o vaca deasta sanatoasa de tara adica cumpar de la cineva de incredere lapte de 2 ori pe saptamana crezi ca ar fi mai bine sa fac branzica din laptele asta ?
dar stiu ca se fierbe ceva mai muuult ca sa se distruga toate bacteriile posibile eu il fierb normal ca orice lapte dar pt bebe cat o trebui?
fetelor ce ma sfatuiti? o trebui indoit cu ceva? o sa intreb si dr la controlul de 6 luni ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

eu am sa fac brinza calcica cu lapte praf, asa am facut si la Vladut

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Pisik06,

legat de analize, nu stiu dc ai citit rasp meu...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=142607&whichpage=13
ce te-ai hotarat sa faci mai departe?

Novus, Gaza, revelion si barbatul indragostit... de companie ,

In functie de preturi, pe lista de doritori vrem si noi!

Lysbeth, bestioc si testul cu oglinda,

intamplator, chiar aseara am facut si noi testul, daaar: la 4 luni juma, bb3 priveste fascinat si zambind imaginea din oglinda, a lui vero de ex, si apoi, daca o aude vorbind undeva in stanga lui, se intoarce la ea si deodata se duce zambetul, priveste mut de uimire, realizeaza ceva masluiala, se uita iar la imaginea din oglinda, apoi iar la vero, uimit, dar ne-explicandu-si inca unde e realul... doar vede asemanarea si se intreaba dc are 1 sau 2 surori vero...

Si 1 sau 2 frati, ca si cu tudor am facut testul .

Doar eu am "picat la test", cand il tin in brate, se uita zambind la imaginea mea din oglinda, ii place despre el asa sef in brate, si dc ii vb de undeva de sus/spate, nu intoarce capul dupa mine, zambeste in continuare la imaginea mea din oglinda... Cred ca "s-a invatat sa o auda pe ma-sa vorbind mereu si vazand-o doar cand si cand"

Chatonnel bine te re-auzim!... eu cred fetelor ca ne citeste mai des, doar de scris mai rar, ca ar avea prea multe de zis, si bebitza scumpa, si servici, si chefuri, si sot tanar..., si atunci asteapta momentul sa faca un zip si ni-l tranteste cand nici nu mai speram

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciresica5
Voiam sa va intreb daca voi ati inceput sa le dati bebeilor branzica de casa? O fi prea repede la 6 luni si jumatate?
Insa problema cea mai mare este ca nu stiu cum s-o fac: din lapte de vaca nu este voie pana la 1 an, tabletele de calciu cica nu sunt bune, lamaia este prea acida, etc. Am incercat sa fac din lapte praf, dar nu mi-a iesit! Apoi am facut de proba din lapte (3,5% grasime) si iaurt si asa mi-a iesit
Voi cum procedati?

Eu ii fac branzica sin lapte de vaca (integral) + Ca. Asa a rezultat din toate sursele mele de informare.

Referitor la cereale, noi folosim cereale Nesle de orez, in care punem lapte mami sau le punem in piureul de fructe. Uneori, la masa de seara, mai folosim si milupa de orez si porumb, care se fac doar cu apa. (contin deja lapte, nu sunt "pe baza de apa" cum am citit pe undeva...)

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zaizak spune:

Gianina nu avem nimic la nasuc azi ne-au dat rezultatela le-am luat de pe net.Deci aerosolul sa traiasca!!!!!!!!!!i-am facut de 2 ori pina acum si mi se pare mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

zaizak - ma bucur mult pt voi
parerea mea este sa nu depasesti 5 zile cu aerosolii
tb aspirat zilnic nasucul
de acum tb sa avem grija si cu umezeala din camera bebelui
caut un umidificator care sa si determine gr de umezeala si sa-l programez sa o mentina la nivelul pe care il selectez - cam multe vreau
acum prospectez piata si sunt in ceata cu aburul cald si rece

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Sautare, dragele mele1.Revelionul-vrem si noi cu gashca (un alt sot amorezat de grup, pe langa Gazu`) dar depinde foarte mult de locatie.2.Baby expo- venim sambata si noi, din motive de sot muncitor se amana excursia de vineri.3.Diversificare- la controlul de 6 luni (neimplinite, dar ce mai conteaza?) dr de la medlife ne-a facut o schema care mi-a palcut si pe care o s-o incep de luni Tot legat de branza si de iaurt am si eu niste nelamuriri dar pana ajung acolo sper sa ma "luminez".mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Buna ziua fetelor, cucuietelor! Ce dor imi era sa mai intru un pic pe forum, dar timpul asta nu tine cu mine deloc deloc. Am pus niste cartofi la oala cu presiune, vreau sa fac un piure pt pranz, ma impart intre tras lapte, facut mancare si ingrijit bebe si toate astea le fac pana in 12 pt ca la 1 trebuie sa fiu la munca.

Sunt in faza de recuperare, nu stiu cat mai am timp, insa seara dupa ce termin tot de facut, asta pe la 12, cand ma pun sa citesc si eu cate ceva, sa mai stiu de voi, ma ia un somn.....

Despre noi: suntem bine, sanatosi, ne-am cantarit ieri avem 7,400kg...dintisori inca nici un semn, sambata incepem sa diversificam in adevaratul sens al cuvantului cu papitza de legume...sper sa fie bine. In rest, munca mea merge bine,mi se pare ca nici nu am lipsit6 luni de la ei, e totul normal,atata doar ca ma cam streseaza trasul laptelui cand sunt acolo.

Va pup pe toate si va rog sa nu va suparati pe noi ca intram asa de rar.
Gata, ma duc la bucatarie.....

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput