Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(73)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13
1.Revelionul-vrem si noi cu gashca (un alt sot amorezat de grup, pe langa Gazu`) dar depinde foarte mult de locatie.

2.Baby expo- venim sambata si noi, din motive de sot muncitor se amana excursia de vineri.

Si noi la fel cu Revelionul, tare doritori am fi, ca ne-a placut gashk, dar nu am vrea sa ne catzaram prea mult in nordul tarii prin nameti de decembrie si cu bebelina mik.

Si noi sambata dimineata, din aceleasi motive. Poate ne vedem acolo.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
Citat:
citat din mesajul lui cativ131.Revelionul-vrem si noi cu gashca (un alt sot amorezat de grup, pe langa Gazu`) dar depinde foarte mult de locatie.2.Baby expo- venim sambata si noi, din motive de sot muncitor se amana excursia de vineri.
Si noi la fel cu Revelionul, tare doritori am fi, ca ne-a placut gashk, dar nu am vrea sa ne catzaram prea mult in nordul tarii prin nameti de decembrie si cu bebelina mik.Si noi sambata dimineata, din aceleasi motive. Poate ne vedem acolo. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Nu stiu inca pe la cat ajungem. Va sunam, poate, poatemami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Buna ziua fetelor, cucuietelor! Ce dor imi era sa mai intru un pic pe forum, dar timpul asta nu tine cu mine deloc deloc. Am pus niste cartofi la oala cu presiune, vreau sa fac un piure pt pranz, ma impart intre tras lapte, facut mancare si ingrijit bebe si toate astea le fac pana in 12 pt ca la 1 trebuie sa fiu la munca.

Sunt in faza de recuperare, nu stiu cat mai am timp, insa seara dupa ce termin tot de facut, asta pe la 12, cand ma pun sa citesc si eu cate ceva, sa mai stiu de voi, ma ia un somn.....

Despre noi: suntem bine, sanatosi, ne-am cantarit ieri avem 7,400kg...dintisori inca nici un semn, sambata incepem sa diversificam in adevaratul sens al cuvantului cu papitza de legume...sper sa fie bine. In rest, munca mea merge bine,mi se pare ca nici nu am lipsit6 luni de la ei, e totul normal,atata doar ca ma cam streseaza trasul laptelui cand sunt acolo.

Va pup pe toate si va rog sa nu va suparati pe noi ca intram asa de rar.
Gata, ma duc la bucatarie.....

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Nu stiu cum de s-a trimis de 2 ori, scuzati, probabil graba care ma framanta.....

Inca o data muuuuuulti pupici tuturor mamicilor si in special bebeilor...

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Am uitat sa spun: in principiu sintem si noi pe lista pentru revelion. Daca e intr-o zona la care sa ajungem asa...cam cum am fi ajuns la Moeciu. Daca e in Ardeal de-a binelea, zicem pas. Deci ca idee sintem interesati, ramine sa confirmam daca e cazul cind aflam si locatia. Pisilinca va fi mai marisoara si sper eu mai domestica in masina

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Cativ, impartaseste si cu noi schema de vaccinare propusa de dr de la medlife.Ada, probabil ca acu doua luni ai gasit mai usor IPV+HIB, eu am amanat vaccinul de 4 luni din cauza ca nu era de gasit nicaieri.Aris, am mai inaintat cu doua pagini cu cititul Fetelor, am facut vaccinul astazi, a plans Eva, am plans si eu . Sunt stresata, sper sa fie totul bine!Denisa, eu nu prea pricep de ce ai dat edit sa zici ca vorbesti prea mult , ia exemplu de la mine, bat campii cu gratie si inca nu s-a suparat nimeni.Aaa, legat de piersici congelate, le-am dezghetat, au iesit asa si asa, adica la gust neschimbate, dar cam moi. Nectarinele in schimb, groaznice, ft moi si parca stricate.Putem pune pere la congelator? Asta mai am in plan, si dovlecei.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Denisa, daca te-am suparat imi cer scuze, chiar m-a amuzat faza aia, nu am spus-o cu nici o rea intentie. Chiar zilele astea rideam cu sotul de noul limbaj de net, cind i-am zis ilincai brb=be right back (pe YM). El a continuat cu asl pls = age sex location please de pe vechiul si uitatul mirc, cu lma=la multi ani si nb = noapte buna....ma rog, si am ajuns si la plm ca tot ne propusesem sa incepem sa ne cenzuram limbajul "de nervi", ca fiica-mea zice deja "pu-pu-pu" si nu am vrea ca primul ei cuvint sa alature silabei de mai-nainte silaba "la
Inca o data iarta-ma !

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

In legatura cu cerealele. Eu i-am dat la masa de dupamiaza dar in concentratie mult mai mica, aprox jumatate din cat scrie pe cutie, chiar si mai putin prima data, treptat o sa maresc doza. Din fericire ii plac la nebunie. Azi dimineata am pus in sucul de mar si a mancat de s-au batut turcii la gurita ei. Asa ca am fost fericita ca am determinat-o sa manance mar. In sucul de fructe folosesc doar cele fara lapte (Nestle -orez). Iar in zilele cand i-am dat dupamiaza cele cu lapte de la Humana(orez + porumb).

Ma gab si eu ca gaza in lapte. Tu parca ii dadeai NAN. Cerealele de la Humana i le dai cu lapte inclus? Inseamna ca gazulita haleste 2 tipuri de formula, ceea ce nu prea se face. Bine, daca a tolerat probabil ca e o precautie inutila, dar stiam ca daca ii dai NAN, dintre cerealele cu lapte inclus poti folosi numai de la Nestle, ca 2 formule se bat cap in cap (in burta).
Milupa 3 cereale - nu au lapte inclus, nu au arome, nu sunt dulci, am cumparat de la Mega Image. Si fac parte din gama BIO.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Sautare, dragele mele

1.Revelionul-vrem si noi cu gashca (un alt sot amorezat de grup, pe langa Gazu`) dar depinde foarte mult de locatie.

2.Baby expo- venim sambata si noi, din motive de sot muncitor se amana excursia de vineri.

3.Diversificare- la controlul de 6 luni (neimplinite, dar ce mai conteaza?) dr de la medlife ne-a facut o schema care mi-a palcut si pe care o s-o incep de luni Tot legat de branza si de iaurt am si eu niste nelamuriri dar pana ajung acolo sper sa ma "luminez".

mami de Silvia Ioana

La care Medlife ai fost si la ce doctor???? Noi ne ducem vineri la Medlife Grivita la dna dr. Georgescu Miruna sti ceva despre ea???

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciresica5

Voiam sa va intreb daca voi ati inceput sa le dati bebeilor branzica de casa? O fi prea repede la 6 luni si jumatate?
Insa problema cea mai mare este ca nu stiu cum s-o fac: din lapte de vaca nu este voie pana la 1 an, tabletele de calciu cica nu sunt bune, lamaia este prea acida, etc. Am incercat sa fac din lapte praf, dar nu mi-a iesit! Apoi am facut de proba din lapte (3,5% grasime) si iaurt si asa mi-a iesit
Voi cum procedati?

Io i-am dat de la 6 luni si o saptamana. Laptele de vaca nu e voie pana la un an in stare pura, de lapte, dar sub forma de branzi si iaurt merge. Reteta mea: 500 ml de lapte cu 150g (un pagar mic) de iaurt. Delicioasa!

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput