Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(73)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zaizak spune:

Gianina daca gasesti ceva sunt si eu interesatams

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

CAPITOL NOU!

Spor la scris

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Aaa, legat de piersici congelate, le-am dezghetat, au iesit asa si asa, adica la gust neschimbate, dar cam moi. Nectarinele in schimb, groaznice, ft moi si parca stricate.
Putem pune pere la congelator? Asta mai am in plan, si dovlecei.

Cum am mai spus, piureul de piersici mi-a rezistat bine. Nectarine n-am pus, ca nu au "nectarin" la tara. Pere nu pun, ca a zis socra-miu ca au pere care tin si peste iarna. Dovleceii taiati cubulete si opariti rezista sigur, ca puneam si inainte pentru noi.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Denisa, daca te-am suparat imi cer scuze, chiar m-a amuzat faza aia, nu am spus-o cu nici o rea intentie. Chiar zilele astea rideam cu sotul de noul limbaj de net, cind i-am zis ilincai brb=be right back (pe YM). El a continuat cu asl pls = age sex location please de pe vechiul si uitatul mirc, cu lma=la multi ani si nb = noapte buna....ma rog, si am ajuns si la plm ca tot ne propusesem sa incepem sa ne cenzuram limbajul "de nervi", ca fiica-mea zice deja "pu-pu-pu" si nu am vrea ca primul ei cuvint sa alature silabei de mai-nainte silaba "la
Inca o data iarta-ma !

Nu m-am suparat pe tine... scuze ca a iesit asa. M-am ofticat ca am raspuns la niste intrebari (care ce-i drept nu-mi erau adresate), dar nu s-au luat in considearare raspunsurile... in fine, nu vreau sa insist. Nici pe persoanele respective nu sunt suparata, e vina mea ca ma bag sa raspund neintrebata cand ma consider eu "avizata". Eh... mi-a trecut.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput