Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(73)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Aris este frumos foc saculetul , chiar ma gandeam ca al meu este cu bretelute(m-am grabit sa-l iau) asta cu manecute cred ca este mai bun.Dar oare o sa stea vitamina in el??????????la cata energie are

Unde e, ca eu nu vad... ?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
(in afara de plm, bineinteles)

Am ris de m-am prapadit cu "plm"-ul tau...stiu ce ai vrut sa spui, da stii si tu ce prescurtare e asta, nu?

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

mariana..m-ar bate gandul de bebe2 sincera sa fiu..daca nu faceam cezariana..asa mai astept..la anul spre sfarsit cred ca ne punem pe treaba..sa treaca cat mai mult..k vreau sa stau linistita in sarcina urmatoare..sa fie la fel de buna ca prima D ajuta!

noi mergem maine la baby expo cu siguranta..pt k vineri am examen toata ziua..si sambata iar...stiti voi k am ami dat o data acest examen..ei bine m-au pikt..k sa platesc restanta normal..

asa ca vineri si sambata sunt ocupata all day long:(

plecam la cumparaturi!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

mariana..m-ar bate gandul de bebe2 sincera sa fiu..daca nu faceam cezariana..asa mai astept..la anul spre sfarsit cred ca ne punem pe treaba..sa treaca cat mai mult..k vreau sa stau linistita in sarcina urmatoare..sa fie la fel de buna ca prima D ajuta!

noi mergem maine la baby expo cu siguranta..pt k vineri am examen toata ziua..si sambata iar...stiti voi k am ami dat o data acest examen..ei bine m-au pikt..k sa platesc restanta normal..

asa ca vineri si sambata sunt ocupata all day long:(

plecam la cumparaturi!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici

sper sa ne intilnim pe acolo

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Aris, am preparat astazi avocado (am citit totusi aseara pe net si e unul dintre primele fructe recomandate chiar la inceputul diversificarii). L-am blenduit de i-au iesit ochii, dar crema nu s-a mai facut...am pus si apa, si cereale, am adaugat si o para, doar-doar s-o face cremos. De unde! Era la textura ca nuca faramitata mic-mic (dar nu ca cea de prajituri, care se face ft fina). Am zis totusi sa ii dau sa vad cum reactioneaza, poate reuseste sa inghita asa. Si vai...ce emotii mi-a dat, s-a strambat GROAZNIC si a avut o reactie tare ciudata, ziceai ca ii vine sa vomite, asa facea din gurita, ca si cum ar avea senzatia de voma, fara sa aiba ce vomita. In fine, am zis si eu ca o fi fost avocado crud si de asta nu s-a cremuit si nici nu i-a placut. O sa mai incerc pe la iarna, vorba lui pisigri.

Dyana, mare rugaminte la tine. Poti sa adresezi o intrebare surioarei tale? Eu am amanat vaccinul de 4 luni (astazi fata mea face deja 5) pentru ca nu se gasea Penta si am refuzat sa ii schimb schema de vaccinare. Dar o farmacista de la Sensiblu m-a bagat cu totul in ceata, ca cica la 4 luni nu s-ar face Penta si Infarix IPV+HIB. Penta are cica antihepatita B, la fel ca Hexa, si nu trebuie repetata la interval asa scurt. Poate reusesti sa obtii un raspuns, ca sunt tare bulversata.

La fel face si Adela la banana, zici ca acum o scoate afara... am renuntat la ea, mai incerc la iarna, cand nu om avea decat mere.

Edit: nu-sh de ce vorbesc neintrebata, cred ca am inceput sa vorbesc cam mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Novus, si eu fac la fel, cu mesajele catr ei, le transmit prin sot. El le-a zis ca nu am nevoie, ca vine si mama si Buni, ca sunt ok cu bebe, dar nu are cu cine, soacra-mea e f incapatanata. Nu e vorba ca nu accept ajutor, mama chiar ma ajuta din cand in cand, dar ea stie cu ce, ei sunt pe dinafara de tot, ca nu m-au prea ajutat si mai mult am pierde timp cu explicatiile
Plus ca pur si simplu nu ii sufar

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Denisa, piersicile au fost adevarate, adica din pom de la om din curte. Si chiar daca l-eo fi dat cu ceva insecticide nu cred ca a abuzat.

Am dezghetat si eu un borcanel si sunt ok... Nu-sh ce sa zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Ca tot a redenit in discutie vaccinul: noi am facut infarix quinta Parca nu am mai auzit pe nimeni cu asa ceva

zaizak - a mea se rasuceste pe burta cu sac cu tot - nu pot eu sa o las ca imediat iese lapticul

denisamada - crezi ca la iarna va manca banana? Eu nu mai sper, la cate combinatii am incercat plus pauza de 2 saptamani ca sa uite, si nimic - nu-i place si gata.

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Am uitat ca va spun ca am fost luni la homeopat sa mai incerc cate ceva pt probl noastre si am intrebai si ce pot face pt sezonul de gripe si viroze care se apropie: pt bb putem sa-i dam in fiecate saptamana timp de 1 luna cate 1 flacon de oscillococcinum iar apoi cate 1 odata pe luna. Iar pt noi este un vaccin antigripal homeopat - cu cel clasic exista riscul sa inbolnavim bebele pt ca sunt virusi vii - aici sunt pareri si pareri insa eu nu am curaj sa risc pt ca deja avem 3 raceli/viroze la activ

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
(in afara de plm, bineinteles)

Am ris de m-am prapadit cu "plm"-ul tau...stiu ce ai vrut sa spui, da stii si tu ce prescurtare e asta, nu?

Eu, da... Si pot sa-mi inkipui si de ce te-ai prapadit de ras. Hotarat lucru am inceput sa vorbesc prea mult.

Mergi la inceput