Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(73)*
Raspunsuri - Pagina 13
aris26 spune:
am citit pe fuga ca sunt cu vitamina in brate si nu sta locului...tre sa-i cnt, sa-l pup, sa-l distrez asa ca am caum uitat ce am vrut sa spun cui.
zaizak - imi pare rau ca nu ai gasit. trebuie sa mai bage cat de curand. si al meu ara patul toata noaptea dar cel mai bine e pe burta sper sa se descurce
gaza - hmmm mai pun linkul o data.
leeloo - nu, nu e botezat. zilele astea ne luam de grija asta
gata ca nu ma mai lasa deloc. vb dupa ce il culc
25 martie 2009
chatonel spune:
Hai salutare la tufete!
La multi ani ghioceilor de-un leat cu a mea si a celorlalti, bineinteles!
Intrai rapid ca sa va zic:
_ ca mi-e dor de voi
_ ca nu am timp de nik
_ ca dragoana inca nu are dinti
_ ca azi o sa facem kef cu sampanie (asa cum se cade pt sarbatorirea celor 6 luni ale pogoniciului, celor 30 de ani ai motanului si celui de-al doilea an de casatorie pe care tocmai il incepuram)
_ ca venim in ro de Craciun, dar nu stiu de poposim in Bucuresti mai mult decit la aterizare si decolare.... va zic in timp util daca da, poate ne vedem in parc? Tare mi-ar face placere sa va cunosc in piele si oase (ca grasimi nu mai avem, nu?! )
_ sper ca Monica si Alex sint OK
_ sper ca si Raalu si Lena sint bine si frumoase
_ manuela, sa stii ca si dragoana a refuzat ( clar si fara recurs) bib cu lapte de mami, asa ca maninca doar diversificare cit sint io la servici... si noaptea ma calareste de vai de mama mea!
_ pup pe toti voiniceii si voinicutele si pe mamicile lor!
Am fugit iar!
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
Gianina34 spune:
chatonel - la multi ani! intregii familii sarbatorite
tare ne este dor de tine
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel Hai salutare la tufete! La multi ani ghioceilor de-un leat cu a mea si a celorlalti, bineinteles! Intrai rapid ca sa va zic: _ ca mi-e dor de voi _ ca nu am timp de nik _ ca dragoana inca nu are dinti _ ca azi o sa facem kef cu sampanie (asa cum se cade pt sarbatorirea celor 6 luni ale pogoniciului, celor 30 de ani ai motanului si celui de-al doilea an de casatorie pe care tocmai il incepuram) _ ca venim in ro de Craciun, dar nu stiu de poposim in Bucuresti mai mult decit la aterizare si decolare.... va zic in timp util daca da, poate ne vedem in parc? Tare mi-ar face placere sa va cunosc in piele si oase (ca grasimi nu mai avem, nu?! ) _ sper ca Monica si Alex sint OK _ sper ca si Raalu si Lena sint bine si frumoase _ manuela, sa stii ca si dragoana a refuzat ( clar si fara recurs) bib cu lapte de mami, asa ca maninca doar diversificare cit sint io la servici... si noaptea ma calareste de vai de mama mea! _ pup pe toti voiniceii si voinicutele si pe mamicile lor! Am fugit iar! Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
La multi ani dragoanei, lui tati si celulei de baza a societatii!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Adee spune:
citat din mesajul lui anamariame Buna dimineata, Dyana, mare rugaminte la tine. Poti sa adresezi o intrebare surioarei tale? Eu am amanat vaccinul de 4 luni (astazi fata mea face deja 5) pentru ca nu se gasea Penta si am refuzat sa ii schimb schema de vaccinare. Dar o farmacista de la Sensiblu m-a bagat cu totul in ceata, ca cica la 4 luni nu s-ar face Penta si Infarix IPV+HIB. Penta are cica antihepatita B, la fel ca Hexa, si nu trebuie repetata la interval asa scurt. Poate reusesti sa obtii un raspuns, ca sunt tare bulversata. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Noi la 4 luni Infarix IPV + HIB am facut.
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
Pisik06 spune:
Na, ca am uitat sa urez LA MULTI ANI! ghioceilor de azi:
FABIAN, IULIA ALEXANDRA, IAN ALEXANDRU, ALEXANDRU RAUL, IZIA- dragoana noastra bella, ANA MIRUNA, KEUTU CHELIUTU, EVA MARIA, TEODORA, MONICA, TUDOR
Uof, ca multi mai sunteti
Mie nu mi-au venit inca socroseniile pe cap, sunt pe drum. Situatia s-a lamurit cu tanti de la curatenie, au zis ca o accepta si cand o sun pe tanti imi zice ca si-a scrantit mana stanga si nu poa' sa vina. Na ghinion.
ARIS, nici eu nu am vazut sacul, nu a mers linkul aseara tarziu, cand orbecaiam eu pe aici.
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Adee spune:
citat din mesajul lui chatonel Hai salutare la tufete! La multi ani ghioceilor de-un leat cu a mea si a celorlalti, bineinteles! Intrai rapid ca sa va zic: _ ca mi-e dor de voi _ ca nu am timp de nik _ ca dragoana inca nu are dinti _ ca azi o sa facem kef cu sampanie (asa cum se cade pt sarbatorirea celor 6 luni ale pogoniciului, celor 30 de ani ai motanului si celui de-al doilea an de casatorie pe care tocmai il incepuram) _ ca venim in ro de Craciun, dar nu stiu de poposim in Bucuresti mai mult decit la aterizare si decolare.... va zic in timp util daca da, poate ne vedem in parc? Tare mi-ar face placere sa va cunosc in piele si oase (ca grasimi nu mai avem, nu?! ) _ sper ca Monica si Alex sint OK _ sper ca si Raalu si Lena sint bine si frumoase _ manuela, sa stii ca si dragoana a refuzat ( clar si fara recurs) bib cu lapte de mami, asa ca maninca doar diversificare cit sint io la servici... si noaptea ma calareste de vai de mama mea! _ pup pe toti voiniceii si voinicutele si pe mamicile lor! Am fugit iar! Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
La multi ani la toata familia
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
aris26 spune:
gata, m-am prins ce facusem cu albumul. era nelistat. acum o sa se vada
http://picasaweb.google.ro/rodicadaniela.neagu/Intre5Si6LuniD#5384373786035967458
eu am avut o noapte groaznica ieri si piticul saracu si mai rea. eu banuiesc ca nu ii merg cerealele. daca seamana cu matusi-sa e clar ca asta e cauza. a plans toata noaptea, murea de somn dar nu putea dormii de durere....am banuit dintii, dar pana la urma cred ca au fost nishte porcarii de cereale cu cireshe. ce m-o fi mancat pe mine sa-i dau cereale
am revenit la lapte simplu, sper de dragul lui sa fie mai bine in noaptea asta
25 martie 2009