Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(73)*
Raspunsuri - Pagina 11
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 simina-kin - nu te doare burtica la fel ca la CM, da? Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 5 luni |
Nu ma doare burta , nu se intareste , deci nu sunt contractii!!
Ma doare inauntru , mai ales cand sunt in picioare, si le simt ca pe niste zvacnituri doreroase....se intetesc seara pana adorm.Saptamana viitoare ma duc la eco, pana atunci stau cuminte in pat
Dyana m-am gandit ca sunt dureri normale in aceasta perioada, dar cateodata "simt nevoia sa pun mana ca sa nu iasa fata"
Leeloo i-a spune-mi tu mie, ai cumva ganduri de bb2 de stai sa citesti la noi la burtici?????????
Alina.n vineri acum chiar n-am cum sa vin.Poate ajung vinerea viitoare????
da nu se duce numeni la Baby Expo????????? (in afara de Leeloo ca de ea stiu) Nu ati fixat intalnire si acolo?????
Eu nu ma mai duc ca mi-am luat cam tot , mai am de luat cadita si landou (asa mai important) da le iau din oras
32+ cu Maya Andreea
AMR 8 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui saby
Eu seara ii dau cerealele si pun cam 3 lingurite la 60 ml apa si le dau cu bibe Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009) www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
lingurite din alea cu care se mananca praji ?
Mami lui Alexandra (03.03.09)
Floric spune:
Mariana cand ma apucase pe mine astfel de dureri de oase (de la fofo)ziceam ca am facut sex cu toata scara toata noaptea. Dar a trecut. Atunci povesteam cu fetele ca organismul se prgateste de nastere, naturala evident, insa nu stie ca exista si posibilitatea cezarienei si atunci nu mai e nevoie sa se dilate toate oasele.
Lasa ce trece. Nu mai e mult. Astept sa ma suni cum am facut=o si eu. De fapt cred ca trebuie sa apelezi toata lista de contacte nu numai pe mine.
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami
Pisik06 spune:
Chiar, cand mergeti la baby expo? ca eu o sa merg sambata dimi cu sotul, dar as trage o tura si maine eventual, daca se mai inscrie cineva, ca e mai putin aglomerat si pot sa iau ce am nevoie si sa ramana sa se uite sotul la scaun auto, ca aici nu ma bag.
Daca mergeti vreuna maine dupa masa sau vineri dimi, dati de stire
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
denisamada spune:
citat din mesajul lui dyana27 denisa eu sunt la institutul victor babes, la anatomie patologica... ma rog, eu am laborator separat de biologie moleculara, dar de obicei piesele mi le lucrez singura si la histopat; ganglionii sunt deja rutina pentru mine, da-mi chestii mai delicate... piele, timpane, testicule... ca am lucrat de toate; de la ce spital esti? m-as mira sa nu fi avut nimic pana acum, ca am lucrat cu toate spitalele din bucuresti |
Eu sunt la Spitalul Victor Babes. Ganglioni pt TB nu cred ca v-am trimis... sigur am trimis limfoame, pt imunohistochimie. Poate au trimis cei de la pneumo, noi suntem... ca sa zic asa... "imunodepresie adulti". Astia ai nostri au frecvent localizari ganglionare si meningeale (in afara de plm, bineinteles)
Poate colaboram cand ne intoarcem la treaba.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
novus spune:
citat din mesajul lui Pisik06 Hello fetele! Am intrat si noi cam tarziu la raport, ca ieri doar am citit, nu am apucat sa scriu nimic. DYANA, te inteleg in problema cu serviciul. Si la mine e naspa si cu sefa si mai ales cu inclocuitoarea mea, care e o mahalagioaca, mi-a distrus toate relatiile create, s-a bagat peste tot, sa fie ea cat mai vizibila, a dat vina pe mine pt tot ce nu ii iese ei sau nu intelegea, etc. Dar am trecut peste, ma mai enervez, dar oricum nu pot schimba nimic, voi vedea cand ma intorc ce mai pot face... NOVUS, eu zic ca poti pune si in laptele de seara cereale,poate se satura Alexandra mai bine. La noi se aplica doar cateodata teoria, are zile cand inca se trezeste din 3 in 3 ore, dar totusi parca mai multe sunt cele cu o singura trezire (sau 2, dar a doua e spre 7 dimineata) MARIANA, eu cunosc prea bine durerile alea. Le-am avut din luna a 7-a cred, daca nu si mai devreme si erau sfasietoare. Uneori nu ma puteam ridica din pat. Ai grija doar sa nu ai si scurgeri de lichid. Eu am avut (nu am stiut ca asta este, doar acum realizez) si am nascut cu 1 luna mai devreme. Incerc si eu sa vin in IOR dar nu promit, ca vineri se intoarce sotul. Eu sunt cam depresiva. de aseara sunt fara sot - e plecat 2 saptamani in delegatie, noroc ca vine in week-end, iar soacra-mii i-a venit ideea geniala sa vina ei sa doarma cu mine. Nu le pot zice sa nu vina, ca asta e casa lor, pana isi fac casa (s-au mutat cam de 3 luni provizoriu la sora ei, ca sa se apuce de constructie, dar inca nu s-au apucat). Acu trebuie sa contramandez si femeia care venea la curatenie, ca ei nu suporta ideea, sa o contramandez si pe Buni care venea sa doarma cu mine, m-am umflat putin de plans, dar asta e, trebuie sa rezist Ana e scumpica, sta in centrul de joaca si se uita la mine cum tastez. Am insa o problema cu ea: cum ies din campul ei vizual, cum se pune pe urlat. Si bebicii vostri fac la fel? Oare exista solutii? Hai ca eu ca deobicei umplu o pagina V-am pupat Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
O sa incerc si cu cereale seara !!
Cat despre plecatul sotului tau, chiar nu le poti zice sau sa le dai de inteles ca te descurci fara sa doarma ei cu tine ??!!
Adica eu sincer, mai bine m-as descurca fara nimeni, pt ca doar te incurca si te simti ca si cand ai avea musafiri nu ajutoare !!!
Spune-i sotului sa le dea de inteles sa nu vina, eu asa fac cand nu pot transmite direct, dar nu e nici o problema sotul comunica mai departe
Mami lui Alexandra (03.03.09)
saby spune:
Novus este o lingurita de la happy care e cam ca o lingurita de-a noastra normala
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
denisamada spune:
citat din mesajul lui aris26 denisa - din c&a. daca faceti shopping pai atunci trebuie sa treceti si prin militari |
Militari? Of, greu, foarte greu... Ca e speriat ca de bombe de traficul de acolo!
Azi piureul de morcov nu s-a mai bucurat de atata succes ca ieri... abia mi-a luat 20ml... dar sunt perseverenta.
sirimie spune:
am facut si eu azi prima data piure de legume. cred ca s-a prins fata mea ce trebuie sa faca, adica sa inghita, dar nu de la inceput
noi mergem miine la baby expo, si o sa stam mai mult probabil pentru ca vladut va vrea sa deseneze. mai merge cineva miine?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
denisamada spune:
citat din mesajul lui anamariame Floric, ce dezamagita sunt de info cu piersicile. Aseara am congelat si eu, daca stiam, nu mai puneam la frigider...i le dadeam fetei. O sa scot totusi sa vad daca si ale mele sunt aiurea. Dyana si Denisa, discutiile dintre voi ma inspaimanta |
Stai, nu le scoate, ca am scos eu aseara si e ok! Probabil depinde de piersici, ale mele au fost "adevarate", "eco", "bio", direct din pom, de Voinesti . Piureul e inca foarte bun dupa decongelare. Mai pun.
Nu te speria ca tac! Pe tema asta pot sa spun o gramada de grazavii.
A-propos, Raalucaaaaaaaa! Unde esti? Ne vedem la Zilele lu'domnu'Bals? Am de gand sa vin si cu pitica! O las cu ta'su prin carfur si io ma balacesc in stiinta!