Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(73)*
Raspunsuri - Pagina 10
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andiaroro Ne-am botezat si noi sambata. Va pun doar cateva poze ca si noi asteptam sa vina si restul http://home-and-garden.webshots.com/photo/2769110910059518639yQLEXJ . Domnisoara a fost de o cumintenie exemplara, iar in cazan a ras in loc sa planga. S-a distrat tare bine in biserica...l-a tras pe parintele de barba, si-a aruncat pantofiorii, a ras la toata lumea si n)a scos un scancet. Uitasem...la noi merge ok diversificarea inceputa acum 10 zile...Deja a incercat morcov, dovlecel, dovleac si fasole verde (am inceput cu legumele), mar si iaurt...Ma distreaza ca, spre deosebire de frati-su carea trecut la cantitati serioase din a doua zi a diversificarii, ea mareste canitatea ingurgitata treptat-treptat. POate mai vin astazi ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
foarte frumoase pozele !!! emana ceva divin, bisericuta deasemenea imi place tare mult, pare mai micuta si intima !!! foarte frumos in doua cuvinte !!!
cat despre borcanele dupa cum am mai zis si eu cred ca sunt verificati la sange, chiar cunosc pe cineva care lucreaza la nestle si mi-a confirmat acest lucru ; acum fiecare face cum crede, eu o sa-i dau si borcanele
despre diversificarea cu legume: cum ai facut, ce ai introdus ?? da-mi si mie niste ponturi, eu am introdus cereale la masa de dimineata cam 1/2 portie si acum vreau sa incep cu legumele, azi avem morcov fiert prima zi
Mami lui Alexandra (03.03.09)
alina.n spune:
citat din mesajul lui Gaza22 Salut fetele! intru repede sa va pup ca am o gramada de treaba, de calcat spalat, etc. Aris eu nu vad pozele. Saby Simina ma apuca emotiile de abia astept sa vad mazarica. Azi sotul meu are intalnire cu baietii dar nici eu nu ma las mai prejos vreau in parc. Care unde ne vedem in Herastrau sau IOR? Pup si fug la treaba. Mami de Gazii mica si frumoasa Avem patru lunite |
Pai vineri vii? La 16 in IOR , as ane cunoastem si noi
Restul fetelor?
Monnvas s-a notat, Sacha,Aris,Rivali(acum nu scapi ),Lisbeth vine ,Bubulina e la munte
Simina vii?
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
novus spune:
citat din mesajul lui Gaza22 Fetele sotul meu s-a indragostit de compania voastra si ar vrea mult sa facem revelionul tot asa in grup de mamici cu bebei ce ziceti? V-ati cam last pe tanjala. Novus (sefa) ei? (scuze ca nu am apucat sa fac si sa-ti trimit poze cu bandanele dar a fost nebunie la mine in casa in ultimele zile cu mobila noua. promit ca ma ocup cu prima ocazie) Mami de Gazii mica si frumoasa Avem patru lunite |
Pai eu astept ca de obicei propunerile de la voi si apoi actionam !!
Pana acum vorbeau Pisik si Pisigri (pisicile ) de Bucovina si am zis ca pt noi e cam departe
Saby zicea de Straja adica la noi in ograda, am cautat ceva pensiuni dar nu preau au inca oferte de revelion sau care au sunt ''promotional de scumpe '' plus ca aici sunt cam putine pensiuni cu camere cu 2 paturi si conditii de venit cu bebe
Mai am o pista pe langa Cluj la Baisoara daca ati auzit, acum fac studiu de piata
Deci, in concluzie, astept propuneri concrete + posibile participante
alina.n spune:
citat din mesajul lui Leeloo21 saby DD sa-l odihneasca! ana..foarte frumoase pozele de la botez! felicitari! aris..am incercat sa vad si eu pozele cu caciulitele si sacul de dormit..dar n-am reusit:( oare de ce?:( si am inteles eu prost sau micul vitamina nu este botezat? fetelor am incercat azi sa fac branzica din lapte praf humana, cand fierbe am adaugat lamaie..asa cum fac la laptele de vaci..si nu a iesit nimic.. mai face cineva branzica din lapte praf? eu am incercat asa..k am ramas fara lapte..si dimineata m-am trezit ca n-am branzica.. oricum tudor a papat mar cu nectarina si pra foarte bine! de ayla se mai stie ceva? a..mariana..tie vroiam sa-ti mai zic legat de durerea de la fofo..te doare ea in sine sau oasele?..k pe mine durerea de oase m-a tinut de pe la 7 luni pana am nascut..ce-i drept m-am obisnuit cu ea..dar au fost zile in care abia ma ridicam din pat.. mai e putin Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09 nasterea in apa pozici dragute Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici |
eu fac branzica de lapte praf, probabil trebuia sa pui mai multa lamaie in timp ce laptele fierbe(la mine iese mereu 500ml-1lingura de lamaie)
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
saby spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Pai eu astept ca de obicei propunerile de la voi si apoi actionam !! Pana acum vorbeau Pisik si Pisigri (pisicile ) de Bucovina si am zis ca pt noi e cam departe Saby zicea de Straja adica la noi in ograda, am cautat ceva pensiuni dar nu preau au inca oferte de revelion sau care au sunt ''promotional de scumpe '' plus ca aici sunt cam putine pensiuni cu camere cu 2 paturi si conditii de venit cu bebe Mai am o pista pe langa Cluj la Baisoara daca ati auzit, acum fac studiu de piata Deci, in concluzie, astept propuneri concrete + posibile participante Mami lui Alexandra (03.03.09) |
Noi. noi sigur vrem revelion cu mamici, tatici si bebici
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
novus spune:
Fetelor, stiu ca s-a mai discutat , bebelusii vostri se trezesc noaptea tot la 3 ore pt papa ?? ca la noi asa merge,deocamdata e ok, ma trezesc si o bag sub bluza de pijama dar cateodata sunt cam praf a doua zi la birou
Voi ce le dati seara de mancare??
bine, noi nu am diversificat decat masa de dimineata si acum incepem cu pranzul dar poate sa-i dau si seara ceva??
cereale cate le dati ?? eu pun 2 linguri mari la portia de dimineata, pe cutie scrie sa pui 4 deci as putea da inca 2 seara ?? parca nici nu vreau sa o umflu doar cu cereale
Gianina34 spune:
simina-kin - nu te doare burtica la fel ca la CM, da?
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
Gianina34 spune:
am copt 2 pere si un morcov pt varianta 2 pt masa de la 6
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
Pisik06 spune:
Hello fetele!
Am intrat si noi cam tarziu la raport, ca ieri doar am citit, nu am apucat sa scriu nimic.
DYANA, te inteleg in problema cu serviciul. Si la mine e naspa si cu sefa si mai ales cu inclocuitoarea mea, care e o mahalagioaca, mi-a distrus toate relatiile create, s-a bagat peste tot, sa fie ea cat mai vizibila, a dat vina pe mine pt tot ce nu ii iese ei sau nu intelegea, etc. Dar am trecut peste, ma mai enervez, dar oricum nu pot schimba nimic, voi vedea cand ma intorc ce mai pot face...
NOVUS, eu zic ca poti pune si in laptele de seara cereale,poate se satura Alexandra mai bine. La noi se aplica doar cateodata teoria, are zile cand inca se trezeste din 3 in 3 ore, dar totusi parca mai multe sunt cele cu o singura trezire (sau 2, dar a doua e spre 7 dimineata)
MARIANA, eu cunosc prea bine durerile alea. Le-am avut din luna a 7-a cred, daca nu si mai devreme si erau sfasietoare. Uneori nu ma puteam ridica din pat. Ai grija doar sa nu ai si scurgeri de lichid. Eu am avut (nu am stiut ca asta este, doar acum realizez) si am nascut cu 1 luna mai devreme.
Incerc si eu sa vin in IOR dar nu promit, ca vineri se intoarce sotul.
Eu sunt cam depresiva. de aseara sunt fara sot - e plecat 2 saptamani in delegatie, noroc ca vine in week-end, iar soacra-mii i-a venit ideea geniala sa vina ei sa doarma cu mine. Nu le pot zice sa nu vina, ca asta e casa lor, pana isi fac casa (s-au mutat cam de 3 luni provizoriu la sora ei, ca sa se apuce de constructie, dar inca nu s-au apucat). Acu trebuie sa contramandez si femeia care venea la curatenie, ca ei nu suporta ideea, sa o contramandez si pe Buni care venea sa doarma cu mine, m-am umflat putin de plans, dar asta e, trebuie sa rezist
Ana e scumpica, sta in centrul de joaca si se uita la mine cum tastez. Am insa o problema cu ea: cum ies din campul ei vizual, cum se pune pe urlat. Si bebicii vostri fac la fel? Oare exista solutii?
Hai ca eu ca deobicei umplu o pagina
V-am pupat
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
saby spune:
citat din mesajul lui novus Fetelor, stiu ca s-a mai discutat , bebelusii vostri se trezesc noaptea tot la 3 ore pt papa ?? ca la noi asa merge,deocamdata e ok, ma trezesc si o bag sub bluza de pijama dar cateodata sunt cam praf a doua zi la birou Voi ce le dati seara de mancare?? bine, noi nu am diversificat decat masa de dimineata si acum incepem cu pranzul dar poate sa-i dau si seara ceva?? cereale cate le dati ?? eu pun 2 linguri mari la portia de dimineata, pe cutie scrie sa pui 4 deci as putea da inca 2 seara ?? parca nici nu vreau sa o umflu doar cu cereale Mami lui Alexandra (03.03.09) |
Eu seara ii dau cerealele si pun cam 3 lingurite la 60 ml apa si le dau cu bibe
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia