Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(73)*
Raspunsuri - Pagina 9
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina.n fetele vineri zi de IOR? La ora 16 e ok? Aceasi locatie. cine vine?? fac lista Mami fericita!!! Crestem mari!!! |
Noi, noi
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
Ana foarte frumoase pozele, foarte frumoasa printesa si foarte simpatici copiii Felicitari.
Si io cred ca diversificarea asta tine mai mult de cultura - ex. aici nu s-a pomenit de fasole verde; ma gandesc ca daca ar fi o leguma "interzisa" n-ar fi in borcanase, ca si alea respecta normele date de neshte pediatri in tzara de productie. La noi majoritatea merg inca dupa "mama si copilul", dar se uita ca nu se poate sa inchizi copilul intr-o carte. Io vreau sa ii dau de toate, la inceput cate putin, ca sa vad daca tolereaza. Pana nu incerci nu stii. Nu inseamna ca faci experimente pe copil, dar cred ca merita si el un meniu mai variat, s-o plictisi de aceleasi 5 legume rotite pe toate fetele.
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
saby spune:
Buna fetelor!!!
Sa nu ma dati disparuta. Am avut 2 zile sinistre, inca nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat. A murit foarte brusc si cumplit un coleg de-al meu ( de o boala ce nu i-a dat nici un semn) si care era foarte tanar, avea 38 de ani si o fetita in clasa intai. Ieri am fost la inmormantare si a fost foarte trist. A lasat in urma o sotie si o fetita absolut socate si marcate cred pe viata, sa le dea Dumnezeu puterea sa treaca peste o astfel de tragedie. Am realizat inca o data cat este de pretioasa viata si cat de mult ar trebui sa ne bucuram de cae avem.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
Sper sa nu va fi intristat (imi cer scuze), incerc sa ies din starea in care sunt.
Va pup pe toate !!!
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Gaza22 spune:
Salut fetele! intru repede sa va pup ca am o gramada de treaba, de calcat spalat, etc.
Aris eu nu vad pozele.
Saby
Simina ma apuca emotiile de abia astept sa vad mazarica.
Azi sotul meu are intalnire cu baietii dar nici eu nu ma las mai prejos vreau in parc. Care unde ne vedem in Herastrau sau IOR?
Pup si fug la treaba.
Mami de Gazii mica si frumoasa Avem patru lunite
Leeloo21 spune:
saby DD sa-l odihneasca!
ana..foarte frumoase pozele de la botez! felicitari!
aris..am incercat sa vad si eu pozele cu caciulitele si sacul de dormit..dar n-am reusit:( oare de ce?:( si am inteles eu prost sau micul vitamina nu este botezat?
fetelor am incercat azi sa fac branzica din lapte praf humana, cand fierbe am adaugat lamaie..asa cum fac la laptele de vaci..si nu a iesit nimic.. mai face cineva branzica din lapte praf? eu am incercat asa..k am ramas fara lapte..si dimineata m-am trezit ca n-am branzica..
oricum tudor a papat mar cu nectarina si pra foarte bine!
de ayla se mai stie ceva?
a..mariana..tie vroiam sa-ti mai zic legat de durerea de la fofo..te doare ea in sine sau oasele?..k pe mine durerea de oase m-a tinut de pe la 7 luni pana am nascut..ce-i drept m-am obisnuit cu ea..dar au fost zile in care abia ma ridicam din pat..
mai e putin
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici
Leeloo21 spune:
gaza..azi nu cred ca ajungem in herastrau..k mergem la cumparaturi..am ramas fara de toate..asa ca nu stiu exact care ne va fi programul..trebuie sa-l asteptam pe tati..
daca e ceva te sun cand sunt sigura ca vin in herastrau!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici
novus spune:
citat din mesajul lui anamariame Fata mea scartaie prin somn, oare viseaza urat sau o deranjeaza dintii inexistenti inca? Am observat ceva ciudat la gingia ei, niste pete albe, dar nu pe mijloc, unde ar trebui sa apara primul dinte, ci pe parti, unde cresc caninii. Si nici macar pe partea de sus, adica pe cea cu care musca, ci cumva in fata. Hai ca bat campii, nu cred ca ati inteles nimic. Plec pe bune de data asta! Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
si noi avem un puct din asta chiar de la vreo luna si la fel ma gandeam oare ce o fi??
Mami lui Alexandra (03.03.09)
Gaza22 spune:
Fetele sotul meu s-a indragostit de compania voastra si ar vrea mult sa facem revelionul tot asa in grup de mamici cu bebei ce ziceti? V-ati cam last pe tanjala. Novus (sefa) ei? (scuze ca nu am apucat sa fac si sa-ti trimit poze cu bandanele dar a fost nebunie la mine in casa in ultimele zile cu mobila noua. promit ca ma ocup cu prima ocazie)
Mami de Gazii mica si frumoasa Avem patru lunite
alina.n spune:
citat din mesajul lui dyana27 dodpui, alina.n aveti PM; dodo, imi pare rau ca nu pot sa te ajut mai mult mariana daaaa, imi aduc aminte de durerile alea... trec in vreo saptamana... sau te obisnuiesti cu ele diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel mic de 5 lunite EXCURSIE MOECIU |
sar'mana
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
Leeloo21 spune:
ia uitati fetelor aici http://www.libertatea.ro/stire/video-el-este-cel-mai-mic-fan-beyonce-257174.html am imprumutat filmul de la colegele noastre gravidute de martie aprilie 2010..
un bebelus dansator
nasterea in apa
pozici dragute