Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(73)*
Raspunsuri - Pagina 8
Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Buna seara! Floric, ce dezamagita sunt de info cu piersicile. Aseara am congelat si eu, daca stiam, nu mai puneam la frigider...i le dadeam fetei. O sa scot totusi sa vad daca si ale mele sunt aiurea. Dyana si Denisa, discutiile dintre voi ma inspaimanta Gianina, imi pare rau ca aveti probleme cu lapticul, din pacate nu stiu sa iti dau niciun sfat, stiu eu, poate sa ii dai piure de legume de un fel la masa de 2 si de alt fel la cea de 6, ca sa ii poti da cereale seara... Am citit numai laude despre avocado, dar nu ma tin minte cum se da la bbi. Cine ma ajuta? Am cumparat o singura bucata, sa vad daca ii place, noi nu il suportam. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Astept sa imi spui cum sunt piersicile dezghetate/
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami
zaizak spune:
Buna fetele ! Aris o fi sacul moale si pufos dar eu nu am mai gasit decit de 70 cm,Ana are deja 67(luna trecuta)mai avea unu 90 cm dar era defect fermoarul si era si patatoricum stai linistita eu am nascut in martie si Ana a dormit intr-un sac mult mai gros de cit acela,e chiar bun pt vremea asta.Alexandros doarme mai mult pe burta ?Ana vreau sa spun ca doarme mai mult pe burta plus ca se invirte noaptea in tot patul,de multe ori o gasesc invers decit am lasat-o cu capul,poate sa se rasuceasca in sac? Eu am incercat cu ala de anul trecut si nu a prea mers s-a enervat ca nu putea sa se intoarca pe burta
anamariame spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27
|
anamariame spune:
Floric, am uitat sa verific piersicile. Dar fac asta diseara, ca nu-s acasa acum, si te anunt!Voi va laudati ca bbeii vostri merg pe burta. Dar pe spate merge careva? Noi da! Nu stiu ce metoda are ea exact, cert e ca ajunge dintr-o parte in alta a patului pe spate!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
simina_kin spune:
Vecinicoo nu vrein sa-ti faci si tu semnatura frumoasa...sa stie si fetele ceva despre tine????
32+ cu Maya Andreea
AMR 8 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
simina_kin spune:
Eu am o problema ma doare "dansa"...de vreo 3 zile!!! Azi m-au luat durerile de pe la 10 si nici pana acum nu m-au lasat.Am impresia ca vrea fimea sa iasa afara
32+ cu Maya Andreea
AMR 8 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
anamariame spune:
Simina, ce putin mai ai!Nu ai emotii inca?Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Simina, ce putin mai ai! Nu ai emotii inca? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
.."inca???"
Le am de mult, iar de vreo 3 zile (de cand cu durerile astea la pasa)s-au transformat in morcov , in max 2 sapt am si frunzele
32+ cu Maya Andreea
AMR 8 SAPTAMANI
bebe
anamariame spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
|
dyana27 spune:
dodpui, alina.n aveti PM; dodo, imi pare rau ca nu pot sa te ajut mai mult
mariana daaaa, imi aduc aminte de durerile alea... trec in vreo saptamana... sau te obisnuiesti cu ele
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite
EXCURSIE MOECIU