Nou stil de viatza (281)
Raspunsuri - Pagina 20
andre_ea spune:
Buna dimineata!
Anda! Sa fii sanatoasa si slaba ca o cadana!
Tzuni, ce frumos povestesti tu acolo! Nu-ti fie teama sa te bucuri, indiferent de ce va fi, enjoy!
Vikinga, poti scrie mai detaliat despre cura aia de slabire? Tare mi-ar placea sa stiu mai multe despre reguli. Ma intereseaza ceva cat mai sanatos.
An-k, fac si eu galerie pentru tine! Sa te tii de treaba. Interesanta cura ta, si daca n-ar fi cu prafuri date pe reteta, m-ar fi interesat si pe mine.
Crystina, frumoasa foc micuta Ruby! Cel mai tare m-au impresionat ochii lui Lilly
. Bucura-te de perioada asta cat cea mica inca nu cere foarte multe.
Claudia, eu nu prea am fost cuminte. Am gustat ceva dulciuri pe la nasii fetitei, plus vreo cateva felii de paine mancate pe principiul pagubos "si asa nu slabesc" avand in vedere ca mi se daduse cantarul peste cap acum vreo 3-4 zile.
Deci raportul meu azi e: 60.7 kg, doar 100g in minus
.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
madelaine77 spune:
Neata natiune!
ANDA, LA MULTI ANI!
Tzunella iubarella....
sa-ti fie de bine indragosteala si sa dureze muuuuuuuuuuuuuuulttttttttttt, muuuuuuuuuuuult, mmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuulllllllllllltttttttt .
Zuzilicea, nu am intrat de acasa pt ca am avut ceva probleme cu internetul si am fost si foarte ocupata cu piticul. Acum netul merge si sper macar noaptea dupa ce culc puiul sa intru sa va scriu 2-3 vorbe.
Pt raport: 63,9 kg.
CRISCOSTY spune:
Ziua buna! Am fost la munte pana la urma, ne-am intors aseara si nu am mai avut timp sa intru. A fost super, am fost la Bran si de acolo ne-am mai plimbat la Predeal,Sinaia, Gura Diham. Cand ajung acasa o sa descarc pozele si postez cateva.
Raport..stagnare. Am mancat cam haotic, la Bran sunt numai bunatati si nu m-am putut abtine![]()
La multi ani, Anda! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
La multi ani, sot de Ioana! La multi ani pui de Laura!
Mai revin...nu am citit tot din urma.
gusta spune:
Vad ca nimeni nu vrea cafeluta de la mine
.
Cuscra ma bucur ca a fost frumos la munte.
Andreea si eu sunt la fel dar mi-am scos ideea din cap si acuma ma gandesc de 2 ori daca se merita sa pap sau nu.
Mi-am facut curat sters un pic geamurile chiar daca vremea nu e asa frumoasa ,ma duc sa pap si la drum cu mine.
O zi buna la toata lumea.
Marilena si Mara Augusta
violeta70 spune:
Buna fetelor!
Gusta si Gabi mersi mult pentru informatii.
Carmen, Zuzilici 

Pentru raport : stagnare . Gandurile mele sunt indreptate in cu totul alta directie. Iar stresul la mine are efect invers.
Va pup
tumpi spune:
Apar si eu si iau pe fuga o cafeluta de la Marilena si declar pt raport :stagnare
Am vazut si eu poze cu copii frumosi de Crystina si Liris.Sa va traiasca si sa va bucuresti de ei.
Violeta tinem pumnii si pt tatal tau si pt tine.
ClaudiaH, am inteles, merci
Gata fug la treaba,mai revin.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Gabrielama spune:
Buna dimineata! Si salutari din Budapesta!
Carmen, rezist eroic, ce sa fac...
Ma simt la fel... si am constatat ca daca nu mananc dimineata ma simt mai rau. Azi, pentru ca am plecat la aeroport se facuse deja 9 si nu mancasem si mai aveam putin si lesinam. M-am asezat pe un scaun in aeroport, mi-am scos sandwich-ul si am mancat.
Vik, avem oaresce liste, dar n-am concluzionat la nume. La Mara am stiut dintotdeauna ca asta este numele... acum am si eu acelasi sentiment ca si tine, ca la un moment dat ma va lovi o inspiratie. Sigur nu ramane copilul fara nume!
Va las, va pup pe toate si plec la treaba.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
nastad spune:
Buna dragelor1
Va trimit cate o 
Sper ca de data asta sa reusesc sa va mai spun cate ceva despre noi.
Acu` 2 saptamani ne-a murit un coleg de serviciu si una din turele lui din tara a preluat-o tzutzu. Asta inseamna ca o saptamana trebuie sa ma descurc singura.
Mi-a mai trecut frica de condus , dar nu de tot.
Doruletz nu s-a obisnuit cu gradinita , plange in fiecare dimineata si in fiecare noapte.
Oana e la grupa pregatitoare si a nimerit la o doamna in varsta si foarte severa si din cauza asta o duc taras la gradi.
Am vorbit cu doamna directoare sa o mute la alta grupa , dar nu stiu la care pentru ca Oana nu mai vrea deloc la gradi.
La serviciu e balamuc, e criza numai pentru unii si altii se lafaie.
La tara avem treabba ca la balamuc( ne-am apucat sa scoatem bulbii de tuberoze din pamant si avem cateva sute de mii).Duminica am avut oameni la treaba si una din fete a facut o criza de hipoglicemie ( e identica cu cea de epilepsie), ne-am speriat foarte tare ( eu una, nici acum nu mi-am revenit)
Ce sa mai , trec zilele ca fulgerul , nici nu stiu cand e luni si apoi iar luni...
Va pup
incerc sa mai scriu
Cu kg stau la fel
Doina
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
carina spune:
Salutare,
Va multumesc din suflet pentru urari si va ofer o felie de tort virtuala.
Zuzi: ai grija de tine sa nu racesti.
Vik: pupici micutei dive din burtica.
Carmen: ai grija de tine. Si invatatoarea noastra e racita - se pare ca asa e fiecare inceput de an scolar.
Violeta: o sa fie bine o sa vezi - asa trebuie sa te gandesti. Din Brasov in Oradea sunt 400 de km (prin Cluj veniti asa-i?) - aia inseamna vreo 6-7 ore (dar depinde de masina/ sofer). De la Oradea la Szeged sunt vreo 190 km - 3-4 ore.
Angelynna: bine ai venit
Ioana: la multi ani sotului pentru ieri. Ce tort ai facut?
Liris: mersi de urari. Diana e o scumpa, iar poza in care sunt amandoi este minunata.
Lou: cum a fost la Pilates?
Crystina: ai 2 printese minunate. Sa va traiasca si sa fie fericite.
Ruxiiiiiiiiiii: unde esti? Esti bine?
Tzuni:
Gabi: Mara e incantata de burtica? Carina nici nu vrea sa auda (au fost perioade cand mai cochetam cu ideea).
Anca: sanatate multa tatului.
Ca ati mai intrebat ce am facut de ziua mea: am petrecut in cerc restrans, cu 2 perechi de prieteni si copiii din dotare. Am facut seara mexican - mancare si bautura adica. Deserturile au fost nemexicane - o prajitura cu mango si ceai verde; una cu castane si vanilie; iar tortul a fost cu crema de litchi si cu crema de caramel sarat si ciocolata.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
CRISCOSTY spune:
Am citit intr-o mare viteza ce ati mai scris...
Liris, Crystina, am vazut pozele...tare dulci minunile mici, sa va traiasca, sa fie sanatoase
Clau
Dany este bine, la gradi si acum este f. incantat ca a vazut castelul Bran, are o turatie la povestit
O sa pun poze in seara aceasta. Chiar ieri ma uitam ce a crescut, s-a inaltat. Frumosii tai ce mai fac?
Doina, spor la treaba.
Cuscra, iau si o cafea...imi este somn si am o gramada de treaba.
Revin de acasa...ma intorc la treaba acum.