Nou stil de viatza (281)
Raspunsuri - Pagina 21
angelynna82 spune:
Gusta
beau si eu cu tine...deja sunt terminata, am muncit pin gradina de am pus lalele si usturoi
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
Gabrielama spune:
Anda, Mara, de cand a inceput sa vorbeasca si a inteles ea care e treaba cu fratii/surorile, ne-a cerut o surioara sau un fratior in continuu. L-a rugat pe Doamne-Doamne sa-i trimita o surioara, a avut nenumarate "discutii serioase" cu noi pe aceasta tema, m-a intrebat intr-o zi, in masina, cu lacrimi in ochi daca ea chiar o sa fie intotdeauna singura la parinti...
Asa ca este ingrozitor de fericita, nu vorbeste decat despre asta si spune oricui este dispus sa o asculte ca o sa fie sora mai mare si cum o sa fie atunci. Si este foarte-foarte atenta cu mine, ma ajuta, ma pupa pe burta, in fiecare dimineata cand se trezeste, primul lucru despre care intreaba este ce face bebelusul.
Este minunata...
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
puskin spune:
Buna ziua doamnelor,
Sunt bine, multumesc ca va ganditi la mine
. Sunt intr-o perioada in care simt nevoia sa stau ceva mai mult timp eu cu mine si nu-s prea comunicativa, de aceea nu prea postez.
Dar sunt bine
.
Pup fetele dragi.
OlgaTarziu spune:
Neata, ce frumoasa-i viatza!
Inca o noapte nedormita, ce mai conteaza una in plus sau in minus. Sophia are diaree de ieri. Sunt foarte ingrijorata.
Raport 75.5
Si acum ce am retinut.
Justasmallkiss, Ioana. 
Anca sanatate tatalui.
Mephala, Mik, Zuzilici ma bucur ca va plac melodiile.
Pe azi, dedicatie speciala pt Puskin.
Delidana spune:
Buna,
Eram datoare cu o cafea la Gusta, asa ca te astept, draga mea...![]()
Gabi, esti o mamica norocoasa cu o fetita asa de grijulie. 
Vio, tin pumnii sa fie bine la doctor.
Angelynna, stai la curte? Ce frumos!
Fetelor, eu cred ca Ruxi a fugit cu un artist si de-aia nu ne mai scrie. ![]()
Anda, n-am mincat niciodata prajitura cu castane, trebuie sa fie interesanta la gust.
Eu mi-am inceput ziua bine, mi-am sunat o prietena care s-a casatorit anul asta si am aflat ca acum e insarcinata
, fericire mare... Am intrebat-o cum se simte si mi-a zis ca ii e rau si greata si ca sa-i mai treaca maninca mai des (m-am gindit si la tine, Gabi, cu starile de rau).
Apoi am fost la piata, ce mi-a placut sa vad atitea fructe si legume la un loc, multa culoare, albine zumzaind pe struguri in caldura soarelui, o frumusete, parca era o scena dintr-un tirg de tara....
Mi s-a facut dor de satul meu drag unde mi-am petrecut vacantele de vara....
Va pup.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
ClaudiaH spune:
Buna fetele!
Raport: 60.6 (-800g)
Mda, se ingroasa gluma, kilogramele se topesc din ce in ce mai greu cu cat scad in greutate. Daca mai reduc din ratiile alimentare... nu se mai cheama stil de viata sanatos. In fine...
Meniu pe azi:
MD: jumatate de felie de paie cu un ou fiert si un ardei gras + cafea
Pranz: 200g gratar de porc cu salata de varza + cafea
Cina: salata de varza cu rosii si cateva cubulete de sunca de pui
Gustari: 2 mere + 1 iaurt.
Activitate fizica: 2 ore de umblat prin oras si 35 min de cardio
violeta70 spune:
Tumpi, Delia Doamne ajuta sa fie bine si cu succes.
Carina nu stiu daca venim prin Cluj, dar am inteles ca Szeged este mai aproape de Arad, si cred ca o vom lua Brasov-Sibiu-Deva-Arad-Szeged. Va conduce cumnatul meu.
Sper sa fie bine.
Pupici
Zuzilici spune:
Buna dimineatza dragutelor.
Marilena multumesc de cafelutza...tare buna.
Va invit la o sueta in noul capitol : 282 .
Cuba 2009
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)