Nou stil de viatza (281)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Salut. Sunt bine, putin racita, multumesc celor ce mi-au dus dorul :):
Zuzi, te de trei ori, asa, ca esti draguta.

Anda, La multi ani cu sanatate si impliniri!

Crys, ce fetite scumpe ai! Lilly are o privire cuceritoare.
Ma bucur sa aud ca vei avea ajutoare, toate cele bune va doresc.

Ioana, sotului, sa fiti fericiti impreuna!
Felicitari Deliei pentru progrese.

Liris, ti-am admirat copilasii, tare scumpi, bebe Diana pare ca aduce mai mult cu sotul, asa-i? Sa va traiasca!

Vio, Doamne ajuta!

Tumpi, ,sunt aici si suntem bine, multumim de intrebare.
tatalui tau, sa fie sanatos!

Daniela, , la cat mai multe paini reusite.

Boxa, te prinde calaritul, . Si ma bucur pentru tine, ca ti-ai descoperit una din pasiuni si mai ales, ca ai posibilitatea de a o practica.

Clau, un pup pentru Luca, mult a fost, putin a mai ramas.

Tzuni, ma bucur pentru tine...

Gusta, va doresc, de-acum incolo, inca multi ani impreuna. Sanatosi si fericiti.

Olga, multumim pentru dedicatii, le ascult cu mult drag, .

Delia, si mie mi-a placut cartea, atat de mult, incat am recitit-o. Insa in romana, .

Laura, lui Andrei, sper c-ati petrecut frumos.

Khristin, felicitari, ai cu ce te mandri.

Gabi, banuiesc ca rezisti eroic, .

ma opresc aici, va pup pe toate, chiar daca nu v-ati regasit in mesajul meu.

nb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielagVik, imi place foarte tare cum povestesti de perioada asta si de felina dragalasa care isi face stretchingul! Iar sfaturile in materie de nutritie, jos palaria. De fapt, si pe la alte subiecte, daca vad ca ai postat intru sa te citesc, ca stiu ca o sa gasesc o opinie echilibrata . Ne-ai spus daca v-ati hotarit ce nume va avea puiul mic? A ramas Leticia sau Linda? Sau ati gasit alt nume?
Daniela sunt onorata de un asa compliment, nume inca nu avem, nu stiu de parca am avea tot timpul din lume. Dar liste nu mai facem pentru ca si la celelalte 2 sarcini tot deodata am fost izbiti de revelatii in ciuda tuturor listelor. Noi suntem mai cu temperament nu merg numele gindite ci alea deodata simtite, nush cum sa zic dar chiar asa a fost. Aldo, ok a fost si nume din familie, traditii dar asa siguri nu am fost ca o sa-l punem si uite asa in luna a cincea am fost lovita de revelatie ca Aldo tre sa fie, cu Nadja le fel, am avut liste peste liste, listele mele nu se potriveau nici macar intr-un nume cu listele sotului si deodata in luna a 8a Nadja a fost:), nume care nu a fost deloc pe nici una din listele noastre:)) dar pur si simplu atit de bine i s-a potrivit din burtica si vad ca si acum. Acum din luna a treia am simtit asa o atractie inexplicabila fata de numele leticia/letizia inca nu-s sigura care din variante si pina acum nu m-a izbit alt val, vad. Dar timp mai e.Azi am fost la dr, normal ca respecta traditia bebeilor XXL facuti de mami si papi, are deja 1kg cu toate ca normal ar fi fost 1kg cam peste 3 sapt. ca drept dovada ca am in burtica o noua diva sa vedeti ce pozitie avea, capul in sus cu gratie, undeva prin plamini, curuletul durduliu ei unde altundeva decit pe vezica maica-sii adica pe salteluta de apa ori ma rog pe aproape, lux total ce mai:)), ce conteaza senzatiile purtatoarei ca se scapa in pantaloni in permanenta ah mofturi, bebelina tre sa se simta comod in mica ei garsoniera pt 9 luni:). Genunchii si piciorusele se intind astfel in voie de unde simteam eu stretchingurile lenoase de felina, lol nu m-am inselat deloc, deh experienta:)An-k, sa vedem cind o veni, totusi 3 ianuarie e hmmmm..prea mare liniste, saracuta nu-i o veni nimeni la ziua ei cind o fi mare, toti fiind in recuperari. Asa 9 ian e deja o sapt si ceva. Decembrie ma atrage pentru ca ni se potriveste, e galagie, e veselie, e culoare, lumina daaaar bineinteles cum o fi o fi:)) Plus ca bebeii mei au iesit asa de mari de mi-ar prii macar cu o sapt doua mai devreme, sa iasa pina in 3800gr ca tare as vrea ca de data asta sa nasc in apa si nu-si da dr acordul daca bebeul da semne ca ar fi prea mare ori prea mic. Clinica e refacuta chiar de juma de an cu toate chestiile si nouatile in ale nasterii, cica bazinul si nasterea in apa sunt notate ca mare plus la clinica asta plus ica ar mai fi un nou concept de pat de nastere care nu e de fapt ci ceva ce atrina din tavan, corpul sta mai pe verticala si nah logic ajuta nasterea si forta gravitatiei, macar cu aia nu tre sa te certi in momenetele alea. Sa vedem, ca planuri nu prea se poate sa-mi fac, deocamadata ma mira faptul ca nu e cu capul in jos, Nadja si Aldo era deja din luna a 6a, e vad ca vrea sa-si tina capul dept in sus batoasa:)Salutari tuturor fetelor si spor la slabit si la sport.Vikinga 26+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Andreea, am emotii pentru cantarul de maine. am fost cuminte week-endul asta sa stii desi a avut invitati la gratar duminica dar... am tinut seama ca-s in concurs.
Tumpi, din pacate nu stau la casa. Avem insa peste drum o zona cu Schrebergärten si acolo avem si noi una.

Zilele astea am cam fost cuminte. Abaterile au fost cate o bere pe zi dar in rest am papat cam ce mi-am propus. Zilnic am facut 35 min de cardio iar serile m-am limitat la salata. O sa vedem ce va fi maine la cantar.
Meniul de azi:
MD: o felie de paine cu o felie de cascaval si una de salam
Pranz: 2 frigarui la gratar (facute doar cu carne si legume, fara slanina) si salata de varza
Cina: salata verde cu ceapa si rosii plus 20g piept de pui la gratar
Gustari: un mar si o bucatica de prajitura cu mere
Activitati doar 35 min pe eliptica (teoretic -333kcal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

LA MULTI ANI ANDA!LA MULTI ANI SOT DE IOANA! Liris ce frumusete mica am vazut acolo! Seamna cu sotul tau asta insemna ca o sa-ti fure tie temperamentul, asa se zice:) care din nume il folosesti? Ai vrea sa fie strigata cu ambele? Is tare frumoase amindoua. Se vede ca-s in tema acum, pe urma vine si Gabi la rind:) Chiar asa Gabi, aveti deja liste?Crystina esti o mamica tare curajoasa! Eu nu as fi putut atit de repede sa ies in lume. Cit mai multe nopti linistite si bebelina mincacioasa, ma duc sa-ti vad mindretea de fetita, nu am gasit pozele din prima.Edit ca m-am dus dupa una si am dat de doua, sa-ti traiasca fetele, frumoase tare amindoua!!Vikinga 26+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Olga multumesc. Am ascultat cu mare drag, dedicatia de azi.

Liris ti-am vazut puii si-s tare simpatici. Si eu zic ca Diana e tati toata, dar sa vedem mai tarziu cum e.

Cristyna ti-am admirat fetitele. Lilly a crescut tare mult de cand n-am mai vazut-o in poze si are niste ochi . Te admir ca reusesti sa te descurci singurica. Cat despre condus si eu am condus aproape imediat. In Vinerea mare am nascut si de Pasti eram la biserica sa iau Pasca.

Crys tu cum mai esti draga mea? Tot busy? Mai tii regim pentru problema ta?

Dordia stiu ca ti-e greu sa mai intri pe-aici dar eu te si-ti urez numai bine si multa sanatate. Sper c-ati scapat de raceala definitiv.

Violeta succes la si Doamne Ajuta!.

Doina ai toate gandurile mele bune si sper ca s-au mai limpezit "apele" la tine.

Gabi cum te mai simti?

Ioana LMA sotului si petrecere frumoasa. Ce tort i-ai facut?

Pe mine cred ca ma paste o raceala. Azi nu prea mi-a fost bine...mi-a ars fata mai toata ziua dar in schimb cald nu prea mi-a fost. Ba chiar pot spune ca am cam dardait. Sper sa ma insel dar nu prea cred.

As mai sta la " 2 vorbe si-o cana cu vin" dar sunt singura cu Bella si deja trage de mine ... ca vrea atentie.
Va pe toate si numai bine.

p.s. Mi-am adus aminte ...Tzuni stii ceva de Ruxi? E ok?

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui gusta

La multi ani Anca.

Marilena si Mara Augusta

Multumesc mult

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Am intrat doar sa va salut si acum fug la spital la tata ca iar este internat,mai tarziu revin cu raportul

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza!!!Cafelutza e gata,eu sunt deja la a doua,va las si voua.

Pt raport:stagnare.

Marilena,ai si tu stres pe cap de cred ca ti-a ajuns,bine ca gasesti puterea sa "ii dai inainte".

Carmen sa treaca raceala.Ce mai fac baietzii?Teo tot flamand vine acasa?

Vikingamerci.

Zuziliciute simti mai bine azi?Am facut un tort cu crema de iaurt si frisca,a fost...comestibil.

Anca,sanatate tatalui tau.

V-am pupat si va doresc o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza, si din partea noastra

De aseara am inceput incet incet sa mananc cat mai putin seara

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Raport 62,7kg se vede educatia fizica si drumurile.

Ioana nu am ce face ,cred ca m-am obisnuit am noroc ca puiul ramane la scoala sa manance si o duc dimineata la 8:30 si o iau la 15:15 si eu in timpul asta imi fac treaba ,numai vineri o iau acasa sa pape si miercuri e zi scurta pana la 12:15 in rest sta acolo.

Vik la mine Mara s-a intors la 7 luni .

Zuzi sanatate si sa nu fie nici o raceala.Poza o am dar un pic de timp si o afisez.

Delia acuma am cafea si astept pe la pranz una de la tine.

Carmen da nu zici unde ai stat ascunsa.

Tumpi hai la raport.

Cuscra unde esti?

Anda macar o feliuta de tort virtual.

Anca sanatate tatalui.

Sunt la cafeluta si imi trag sufletul ca dupa iar ma duc.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput